Hayır hayır kuruma değil bence pozitif. Hayırlı olsun kan verinEvet ama kuruma çizgisi kontrol çizgisi olabilir mi acaba dedim. Bazıları da predictor kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor demişt. Bilemedim kan testi vereceğim ama boşa heyecan yapmakta istemiyorum çok negatif gördüm daha önce
Umarım Türkiye ye gelmiştim kan testi vermek için. Adetin 2.günü gelsinde kan verip değerlerime bakılsın diyordum. Bir türlü adet olmadım. Hatta üzülüyordum bunun için geldim denk gelmedi diyeHayır hayır kuruma değil bence pozitif. Hayırlı olsun kan verin
Ay üzülmeee bence pozitif bebişin sağlıkla doğsun inşallah darısı başımaUmarım Türkiye ye gelmiştim kan testi vermek için. Adetin 2.günü gelsinde kan verip değerlerime bakılsın diyordum. Bir türlü adet olmadım. Hatta üzülüyordum bunun için geldim denk gelmedi diye
Kan vereceğim bugün hava da felaket inşallah çıkabilirsem. Sizlere de bilgi veririmAy üzülmeee bence pozitif bebişin sağlıkla doğsun inşallah darısı başıma
Tabi mutlaka haber verinKan vereceğim bugün hava da felaket inşallah çıkabilirsem. Sizlere de bilgi veririm
Ay bir kan testi 800 tl olmuş. Anlaşmalı hastanemiz var orası uzak diye gitmedim ama mecbur oraya gideceğim çok pahalı geldi vermedimTabi mutlaka haber verin
Hiç sorma haftasonu doktora gidice muayene 3110, ultrason 3500 lira dediler. Mecbur gidicem amaAy bir kan testi 800 tl olmuş. Anlaşmalı hastanemiz var orası uzak diye gitmedim ama mecbur oraya gideceğim çok pahalı geldi vermedim
Canım çıktı sonucum akşam 23:00 de gittim kan vermeye. 35 çıktıHiç sorma haftasonu doktora gidice muayene 3110, ultrason 3500 lira dediler. Mecbur gidicem ama
Ayyy hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla gelsinCanım çıktı sonucum akşam 23:00 de gittim kan vermeye. 35 çıktı
İnşallah canım benimde şimdi sağlıklı bir gebelik mi stresi başladı değer biraz düşük olunca bakalımAyyy hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla gelsinbana da dua et nolur bu ay pozitifi göreyim
Merhaba, yeni üyeyim. Hepinize de sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum.
Ben adetime 4 gün kala predictor early ile test yaptım, tek çizgi çıktı. Aynı günün akşamı yine predictor test ve bebe time strip gebelik testi ile denedim, silik çizgi çıktı ikisi de. Gece tekrar baktım strip ile, yine silikti. Adete 3 gün kala sabah baktım, silik.. Çizgi koyulaşmıyor ama rengi de açılmıyor. Eki Görüntüle 3544413 Eki Görüntüle 3544415 Hepsinin fotosunu atıyorum, görüşlerinizi beklerim. Adetime 2 gün kaldı.
Merhaba, yeni üyeyim. Hepinize de sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum.
Ben adetime 4 gün kala predictor early ile test yaptım, tek çizgi çıktı. Aynı günün akşamı yine predictor test ve bebe time strip gebelik testi ile denedim, silik çizgi çıktı ikisi de. Gece tekrar baktım strip ile, yine silikti. Adete 3 gün kala sabah baktım, silik.. Çizgi koyulaşmıyor ama rengi de açılmıyor. Eki Görüntüle 3544413 Eki Görüntüle 3544415 Hepsinin fotosunu atıyorum, görüşlerinizi beklerim. Adetime 2 gün kaldı.
Benimde böyle çıktı tekrar yaptınız mıSizce bu testlerde var mı benim yumurtlamada 14. Günüm 1 şubatta adet oldum 6 şubatta bitti 20 şubat çatlama günümdü testleri 12. Gün yaptım
Kan testi verdi 2.74 çıktı adet oldum sonraBenimde böyle çıktı tekrar yaptınız mı
Anladım bende adetimi bekliyorum testler negatifKan testi verdi 2.74 çıktı adet oldum sonra
Mesajınızı yeni gördüm. Gebelik pozitif görünüyor, kan verdiniz mi? Hayırlı olsun:))Eki Görüntüle 3547285
Canım öncelikle tebrik ederim. Benimde Predictor earty ile yaptığım test. İlk 3 dk içinde çıktı. Sizce pozitif mi?
Mesajınızı yeni gördüm. Gebelik pozitif görünüyor, kan verdiniz mi? Hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?