- 10 Aralık 2007
- 1.620
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim Annemlere Geçiyorum Kimseye Demeden Yapmam Gerekli Daha Olmadi Fortel Alcam... Akşamda Olsa Girerim Nete Ona Göre Veririm Kizlar. Hayilrisi Takmiycam Inş....
Bakalim Annemlere Geçiyorum Kimseye Demeden Yapmam Gerekli Daha Olmadi Fortel Alcam... Akşamda Olsa Girerim Nete Ona Göre Veririm Kizlar. Hayilrisi Takmiycam Inş....
canım inşallah güzel haberi verirsin çok seviniriz tabiki ama burda yani bu topikte fazla bebek düşüncesi olmasının pek taraftarı değilim acaba başka bi bölümemi açsakki.yanlış anlamayın sakın yani böyle olursa pek bu illeti yani stresi yeneceğimizi sanmıyorum.ama yinede güzel haberini bekliyoruz :dance:
merhabalar siteye yeni üye oldum hamile kalmak istiyorum ocak ayında bir düşük yaptım yöntemlerden dolayı kafam karıştı ne yapsam acaba bana yardımcı olurmusunuza.s.
Bedefcim..canım cok guzel bir konu açmısın ben bunu okumuştum ama senin actıgını fark etmemişim.. birbirimize destek olalım tabi.. :)
sağol canım belki bu sayede birazdaha bebeklerimize yaklaşabiliriz diye düşündüm o yüzden aslında kararsızdım açsammı falan diye.daha önce bir çok arkadaşa çok anlattım teselli vermek amacıyla ama dedim en iyisi konu açayım her streste olan arkadaşlarımız gelirse birbirimize moral vererek daha kolay olur diyerekten açtım...inşallah iyi yapmışımdır..