stresten uzaklaşmaya ne dersiniz

evet kıslar stres durumunuz ne durumda.herkes iyidir umarım.allaha çok şükür ben iyiyim ya siz...

evet kıslar stres durumunuz ne durumda.herkes iyidir umarım.allaha çok şükür ben iyiyim ya siz...

:teytey::teytey::teytey:
Bende harikayım hopa yumurtlama zamanımı biliyorum ilişki olucak ama tutmasada stres yok ,önümüzdeki aylar ne güne duruyor :dance::dance:

Vallah Balsuratçim Bi Sen Geliyon Topiğe Anlaşilan Bebiş Stresiyle Beraber Olmak Isteyen Arkadaşlarimiz çok Neyse Inşallah Onlarda Gelirlerde Yakin Zamanda Kk Den Bi Nüfus Patlamasi Duyulurr.ooooo Herkes Hamişş Vallah Süper Olur Yaafff..:sm_cool::enbuyukkk::teytey: :sm_cool:

iyiz bedef saol ,bi rahatlikdi gidiyor,bu ay stress gelmedi bana,sukur.böylede devam edr insallah,tuhaf her ay ovulasyondan sonra hep kafayi takar stress yapardim,bu ay cok rahatim:dance:

kızlarr sterss cidden çok etkiliyorr dr bana deniz gibi düşün rahmini demişti stresidee rüzgar gibi düşünn deniz dalagalandıkçaaa sen sandallaa nasıl durursun denizin üstünde demişti mantıklı gelmiştivee faydası olur diee yazdım bu fikriiii umarım psikolojinizde etkili olurrr

ewet canım gerçekten ilginç.eminimki olur faydası.stres sadece bebğimizin olmamasını değil hasta olmamızada sebep oluyo.inşallah bu illetten kurtuluruz....

slm mutlu kızlar.:teytey: bende de önümüzdeki 3 ay stres olmıcak gibi sonrası Allah kerim. düşük olduğu için biraz mola vericem . oh be ne güzelmiş tuttumu tutacakmı derdi olmadan yaşamak .umarım sonra stres yapmamayı başarabilirim.sizlerin sayesinde arkadaşlar pozitif düşünüp rahatlıyorum KK yı çok seviyorum.Şeniz

slm mutlu kızlar.:teytey: bende de önümüzdeki 3 ay stres olmıcak gibi sonrası Allah kerim. düşük olduğu için biraz mola vericem . oh be ne güzelmiş tuttumu tutacakmı derdi olmadan yaşamak .umarım sonra stres yapmamayı başarabilirim.sizlerin sayesinde arkadaşlar pozitif düşünüp rahatlıyorum KK yı çok seviyorum.Şeniz

mola derken korunacakmısın canım.bende düşük yapmıştım 2 oldu bu 3. ayım olacak ama ben hiç korunmadım inşallah bu ay tutar tabi stressiz.hiç bi şekilde yumrtlama günü dışında hiçbirşey önemsemicem.evet canım bazen olumsuzluklar oluyo ama napalım herkesin bünyesi bir olmuyo.bazı arkadaşlarımız bu konularda biraz daha hassas...inşallah bebeklerimizi bir an önce alırız kucağımıza inşallah kk olarak bu stres denen canavarı yeneceğiz....:eek:klava:Kötü Kazen

Aslında kızlar ben şu açıdan düşünüyorum artık .
Bu bebeği bize vericek olan allahım stres olsada,stres olmasada bize gelicek.
Alnımızda kaderimizde ne yazıyorsa onlarla karşılaşıcaz,
Ne kadar stres yapsakta bize faydası yok zararı var sağlığımıza
Sadece sabretmesini bekleyelim ve yumurtlama zamanımızı iyi değerlendirelim..
Rabbim sabreden kullarını sever,o yüzden bizde şuanki sağlığımız için şükredelim ve sabırla bekleyelim

Aslında kızlar ben şu açıdan düşünüyorum artık .
Bu bebeği bize vericek olan allahım stres olsada,stres olmasada bize gelicek.
Alnımızda kaderimizde ne yazıyorsa onlarla karşılaşıcaz,
Ne kadar stres yapsakta bize faydası yok zararı var sağlığımıza
Sadece sabretmesini bekleyelim ve yumurtlama zamanımızı iyi değerlendirelim..
Rabbim sabreden kullarını sever,o yüzden bizde şuanki sağlığımız için şükredelim ve sabırla bekleyelim

evet balsuratçım kesinlikle katılıyorum dünyada herşey sınav sonuçta biz ne zaman sabretmeyi öğrenirsek rabbim bize bebişleri göndrecek.ben çevremde çok kişi gördüm olmuyo olmuyo dediler hep sonra boşverdiler amaaan ne zman olursa artık niye sıkıntı yapıyorum ki dediler ve hemen bebişlerini aldılar kucaklarına.rabbim sadece sabretmemizi istiyo ve en öenmlisi bizim için en doğru zamnaı o biliyo biz afedersiniz bi tarafımızı yırtsakta allahın izni olmadan bu iş olmuyo...

mola derken korunacakmısın canım.bende düşük yapmıştım 2 oldu bu 3. ayım olacak ama ben hiç korunmadım inşallah bu ay tutar tabi stressiz.hiç bi şekilde yumrtlama günü dışında hiçbirşey önemsemicem.evet canım bazen olumsuzluklar oluyo ama napalım herkesin bünyesi bir olmuyo.bazı arkadaşlarımız bu konularda biraz daha hassas...inşallah bebeklerimizi bir an önce alırız kucağımıza inşallah kk olarak bu stres denen canavarı yeneceğiz....:eek:klava:Kötü Kazen

yumurtlama olsun diye dr.um DKH vrrmiyo zaten ama eşim korunacak .ben çok zayıfım .bide düşük olunca vucudumun kendini toparlaması için 3 ay şart dedi dr. bu konudaki mesajları okudum da çok hoşuma gitti valla iyiki bu topii açmışsın canım.sizleri okurken pozif elektirik aldığımı hissettim..:Şeniz

kızlar bu günlerde hamişlik çoğaldı sizcede öle değilmi türk olsun yabancı olsun doğuran doğurana .valla bazen onları kıskanmıyo değilim.bunların çoğu da tüp bebek.amaaaaaan neyse dert etmicem yaa yine de duramıyom .dizi seyrediyom hamilelik olmayan dizi yok .gazete okuyorum yine karşıma çıkıyo. öööööff. çok zor kızlar insanın aklından çıkarması yaa.:sm_confused:

arkadaşlar nerdesiniz başka yerde mi stres atıyonuz.kadınlar stresli olduklarında saçlarıyla çok uğraşırlarmış. 15 günde iki kez değiştirdim aranızda benim gibi yapan varmı.?artık şaşırdım napcamı yav.kafamçokkarıştı

Bende Stres Istemiyorum... Bu Gün Kan Tahlili Yaptirip Neticeyi öğrenip Ona Göre Hareket Edeceğim... Oh Beee. ... 3 Gündür Ha Adet Oldum Ha Olcam Ya Bebek Varsa Die Die Kafayi Yedim Yafff :))

valla o duyguları çok iyi bilirim yüreğim hop oturuyo hop kalkıyo valla .inşallah hamişsindirde kurtulusun bu stresten.

Bende Stres Istemiyorum... Bu Gün Kan Tahlili Yaptirip Neticeyi öğrenip Ona Göre Hareket Edeceğim... Oh Beee. ... 3 Gündür Ha Adet Oldum Ha Olcam Ya Bebek Varsa Die Die Kafayi Yedim Yafff :))

kızzz kaç gün geçti senin bakayııım :1rolleyes: kaçda alırsın sonucu ay merak etim şimdi sırnaşık şey

kızzz kaç gün geçti senin bakayııım :1rolleyes: kaçda alırsın sonucu ay merak etim şimdi sırnaşık şey

3 NİSAN DI ADETİM AMA ........ 2 GÜN GEÇTİ DAHA :eek: AMA TEST YAPTIM MECBUR TESTİN KAĞIDINI YIRTTIM AÇILINCA YAPILMASI GEREKLİ İMİŞ HİÇ İDRARIM BİLE YOKTU ZOR BELA Bİ KAÇ DAMLA ALABİLDİM .. DÜN AKŞAM HÜSRAN OLDU BANA TEST NEGATİF ÇIKTI.. ATEŞ 36,9 BU SABAH İTİBARİ İLE DEMEK ADET YOK. ÇATLIYCAMA TEST YAPAYIM ANCA AKŞAM YAPARIM NETİCEYİ ALDIĞIM GİBİ SÖLÜYCEM SİZE.. HAYIRLISI ARTIK AMAN TAKMIYCAM VARSA VARDIR YOKSA YOK :enbuyukkk:

3 NİSAN DI ADETİM AMA ........ 2 GÜN GEÇTİ DAHA :eek: AMA TEST YAPTIM MECBUR TESTİN KAĞIDINI YIRTTIM AÇILINCA YAPILMASI GEREKLİ İMİŞ HİÇ İDRARIM BİLE YOKTU ZOR BELA Bİ KAÇ DAMLA ALABİLDİM .. DÜN AKŞAM HÜSRAN OLDU BANA TEST NEGATİF ÇIKTI.. ATEŞ 36,9 BU SABAH İTİBARİ İLE DEMEK ADET YOK. ÇATLIYCAMA TEST YAPAYIM ANCA AKŞAM YAPARIM NETİCEYİ ALDIĞIM GİBİ SÖLÜYCEM SİZE.. HAYIRLISI ARTIK AMAN TAKMIYCAM VARSA VARDIR YOKSA YOK :enbuyukkk:

:teytey::dance::dance::dance:

eh hadi inşallah güzel haberlerle dönersinde çığlık çığlığa halay çekeriz :roflol:

yani fazla özele kaçmak istemiyorum giznurcum ama normal yoldan korunuyorsan belki yinede beiş kapabilirsin sanada sürpriz olur..hade hayırlısı rahat umutlu ve stressiz bi şekilde bebeklerimizi bekliyoruuuuzzz

inşallah bedefciiim. kalırsm hayır demem aslında ben kendimi ruhen hazır hissediyom.ama DR.lar her şeyi bildiklerini sanıyo. henüz hamileliğe hazır olamazmışım. boş veeer:içelim:

istiridyeyim-incimsin ne zaman alcan sonucu merak ediyom.dadi sevindir bizi.a.s

X