Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kıslar stres durumunuz ne durumda.herkes iyidir umarım.allaha çok şükür ben iyiyim ya siz...
evet kıslar stres durumunuz ne durumda.herkes iyidir umarım.allaha çok şükür ben iyiyim ya siz...
kızlarr sterss cidden çok etkiliyorr dr bana deniz gibi düşün rahmini demişti stresidee rüzgar gibi düşünn deniz dalagalandıkçaaa sen sandallaa nasıl durursun denizin üstünde demişti mantıklı gelmiştivee faydası olur diee yazdım bu fikriiii umarım psikolojinizde etkili olurrr
slm mutlu kızlar.:teytey: bende de önümüzdeki 3 ay stres olmıcak gibi sonrası Allah kerim. düşük olduğu için biraz mola vericem . oh be ne güzelmiş tuttumu tutacakmı derdi olmadan yaşamak .umarım sonra stres yapmamayı başarabilirim.sizlerin sayesinde arkadaşlar pozitif düşünüp rahatlıyorum KK yı çok seviyorum.Şeniz
Aslında kızlar ben şu açıdan düşünüyorum artık .
Bu bebeği bize vericek olan allahım stres olsada,stres olmasada bize gelicek.
Alnımızda kaderimizde ne yazıyorsa onlarla karşılaşıcaz,
Ne kadar stres yapsakta bize faydası yok zararı var sağlığımıza
Sadece sabretmesini bekleyelim ve yumurtlama zamanımızı iyi değerlendirelim..
Rabbim sabreden kullarını sever,o yüzden bizde şuanki sağlığımız için şükredelim ve sabırla bekleyelim
mola derken korunacakmısın canım.bende düşük yapmıştım 2 oldu bu 3. ayım olacak ama ben hiç korunmadım inşallah bu ay tutar tabi stressiz.hiç bi şekilde yumrtlama günü dışında hiçbirşey önemsemicem.evet canım bazen olumsuzluklar oluyo ama napalım herkesin bünyesi bir olmuyo.bazı arkadaşlarımız bu konularda biraz daha hassas...inşallah bebeklerimizi bir an önce alırız kucağımıza inşallah kk olarak bu stres denen canavarı yeneceğiz....klava:Kötü Kazen
Bende Stres Istemiyorum... Bu Gün Kan Tahlili Yaptirip Neticeyi öğrenip Ona Göre Hareket Edeceğim... Oh Beee. ... 3 Gündür Ha Adet Oldum Ha Olcam Ya Bebek Varsa Die Die Kafayi Yedim Yafff :))
kızzz kaç gün geçti senin bakayııım :1rolleyes: kaçda alırsın sonucu ay merak etim şimdi sırnaşık şey
3 NİSAN DI ADETİM AMA ........ 2 GÜN GEÇTİ DAHA AMA TEST YAPTIM MECBUR TESTİN KAĞIDINI YIRTTIM AÇILINCA YAPILMASI GEREKLİ İMİŞ HİÇ İDRARIM BİLE YOKTU ZOR BELA Bİ KAÇ DAMLA ALABİLDİM .. DÜN AKŞAM HÜSRAN OLDU BANA TEST NEGATİF ÇIKTI.. ATEŞ 36,9 BU SABAH İTİBARİ İLE DEMEK ADET YOK. ÇATLIYCAMA TEST YAPAYIM ANCA AKŞAM YAPARIM NETİCEYİ ALDIĞIM GİBİ SÖLÜYCEM SİZE.. HAYIRLISI ARTIK AMAN TAKMIYCAM VARSA VARDIR YOKSA YOK :enbuyukkk: