- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
canım oyle dusunme. sen ne kadardır istiyorsun? kotu seyler kotu seylri cagırır. saglıklıyım ve mutaka bebegim olacak demlisin. neden saglıksız olasın ki. evt bir muddet cocugun olmayabilir ama bu senin yarattıgın stresten kaynaklanıyor olabilir. stres...o kadar buyuk bir bela ki insanın basına. yani dusunsene cikolata yiyorsun ve mutlu oluyorsun degil mi? anında vuut hormon salgılıyor. bir anda heyecanlanıyorsun vucut adrenalin sallıyor. yani sen ne dusunursen beynin ona gore tepki veryor. bu ufacık eylerde bile hormonlar salgılanıyorsa dusunsene sen hep olumsuz dusunursen neden beynin de ona gore tepki vermesin ki?
arkadasımın teyzesinin 9 yıl cocugu olmamıs. teyzesinin buyuk kızı evlenmis 5 yıl cocugu olmamıs. kucuk kız evlenirken tembşh etmisler. kızım bak bizde bu genetik sakın korunayım deme. kız da 18 yasında ilk gece hamile kalmıs. Allah'ın isi.
CANIM BEN İZMİTTE BEKARKEN ÇALIŞMIŞTIM ..GÖLCÜKTE OTURUYODUK AMA EVLENİNCE İSTANBULA GELGİM..BENİM MEMLEKETİM ORASI..SEN NERESİNDENSİN...
Sizler Daha Genç Sayilirsiniz .niye Bukadar Kafaniza Takiyosunuzki.takmayin Be.
takmamak için uğraşıyoruz ya giznurcum ben şahsen ileriki yaşlarda daha geç kalırsam diye tedirginim biraz okadar.zaten istiyorum allah ne zaman verirse ben yinede beklicem bakalım ha bugün ha yarın elbette bi gün olacak ben sakin sakin bebeğimi beklicem gençken bi tane olsunda ikincisine zaman kalsın değilmi amaaaaa...
AY ÇOK ŞİRİN BİŞİ YAAA.. kıs balsurat bebek düşüncesini atmaya çalışıyos.böyle şirin bebişler koyarsan nasıl kurtuluruz bundan.hmm.sen ne alemdesin bakalım neler yapıyosun.vallah görmüyorum seni ama sanki stresini baya atmış gibisin.maşşallah maşşallah...
ben rep vermeyi öğrendim oleyyy Şeniz bal ilk sana verdim
Şenizmucuk canım teşekkürler .Bende sana bugun rep verdim konrrol panelinden bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?