Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar,benide lisdeye eklermisiniz,benimde 15 nisan,bu ay cok rahatim ,no stress no porblem
kızlar havalar çok güzel dimi. stres atmak için birebir. ben hergün deniz kenarına gidiyom . şöyle bi yürüyüş yuapıyorum
doğa okadar güzelki bütün stresimi alııııp gidiyo. bu aylarda bazı kişiler bahar depresyonuna girdik diye Dr.a gidio. bende tam tersi içim bi coşku diyeyim öle bişey doluyo. sizde kendinizi nerde huzurlu hissediyosanız orada vakit geçirin . :sm_cool:
ahh bende benimkine diyom düşükten yaptığımdan beri.bey gitte bi saydıver kaç taneymiş veletler diye ama daha kısmet olmadı.öğrenmek..:roflol::roflol::dance:
bende adet olursam ilk işim eşimi doktora götürücem..bu ne yaa hep kadınlar çabalıyo bu erkekler hiç kendini üzmüyo valla... biz her seferinde o çatala gidip oturuyoz çeşit çeşit testler yaptırıyoz belkide sorun onlarda biz boşuna çabalayıp duruyoz...birazda onlar uğraşsın bakalım nasıl oluyo....
Tabii Canim Insan Eski Günleri Güzel Olunca Bide Vatani Cennet Gibi Olunca özlemezmi Hiç. Ama Ne Yapcan Doğduğun Yer Değil Doyduğun Yer Demişler . Geri Dönmeyi Düşünmüyonuzmu.
Oralar Da Güzeldir. Bide Bebişiniz Olursa Dil Sorununu Kökten Halledersiniz.
Ben Eşime Sigarayi Da Alkolide Biraktirdim . Bebek Olşsa Bile Sağlik Problemi
Olabilio. Ben Bundan çok Korkuyorum.