- 17 Ağustos 2011
- 22.084
- 137.962
-
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Ben İstanbul'dayim. Burada eve getiriyor çıraklar. Arasaniza siz deYok tutturdu olmadı diye saçmalama çıkma dışarı diyor nasıl yapıcam ya öffffff
Hayır istemiyorum. İstemem nedenim de şuan hazır değilim. Kendimce bazı korkularım var ondan bu kadar sinirlenmem sıkılmam aslında. Hep geri çekilerek korunmadık ama prezervatif yoktu işte. Bir anlık hata diyelim eşim her zaman zamanında çekilirdi bu yüzden sorun etmemiştim nereden bilebilirdim böyle olacağına bir daha asla zatenDemek ki kesinlikle bebek istemiyor değilsiniz.
Gerçekten bebek istemeyen bir insan asla korunmasız ilişkiye girmez.
Ve evet geri çekilerek korunmaya çalışırsanız hamile kalabilirsiniz.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, buradaki bazı arkadaşların beyanı aksine geri çekilme sizi gebelikten korumaz.
Kesinlikle istemiyorsanız ella almalısınız. Doğurgan dönemdesiniz. En verimli dönemde yani. Bu yüzden hap almakta yarar var.Hayır istemiyorum. İstemem nedenim de şuan hazır değilim. Kendimce bazı korkularım var ondan bu kadar sinirlenmem sıkılmam aslında. Hep geri çekilerek korunmadık ama prezervatif yoktu işte. Bir anlık hata diyelim eşim her zaman zamanında çekilirdi bu yüzden sorun etmemiştim nereden bilebilirdim böyle olacağına bir daha asla zaten
Öyle yapıcam ama yok eşim gelmedi içine gelmedi diyor ama vajinamın kenarlarına geldi hatta bir yığın vardı anlamıyor bunu anlamıyor. Gerekirse yarın sabah erkenden gidicem alıcam kendimOlan olmuş. Bu saatten sonra neden evdeki huzurunu kaçırıyorsun ki? Adama bağırıp çağırman,yeminler ettirmen vs sadece senden bıkmasına, aranizin bozulmasına yarar. Zaten daha yeni cinselliğinizi rayına oturtturmussunuz. Şimdi de böyle sogutmayin aranızı.
Tamam yanlış birşey,evet büyük risk. Evet o ilacı içince siseceksiniz belki ama olan olmuş. Sizin bu yaptığınızı bir anlık çekimle asla evlenmeyecegi, hatta cinsel hastalık kapma ihtimali olan kişilerle yaşiyor insanlar, rahat olun biraz.
Nasrettin hoca fıkrası var ya; bardak kirildiktan sonra çocuğu dovsen de boş.
Sakinlesin...
Olan olmuş..
O ilacı iceceksiniz ve hamile kalma ihtimaliniz ortadan kalkacak...
Kendinizi rahatlatmaya çalışın.
Tesekkürler özellikle bundan alıcam.Kesinlikle istemiyorsanız ella almalısınız. Doğurgan dönemdesiniz. En verimli dönemde yani. Bu yüzden hap almakta yarar var.
Geçmiş olsun.Tesekkürler özellikle bundan alıcam.
Burada öyle birşey yok kendim gidicem artıkBen İstanbul'dayim. Burada eve getiriyor çıraklar. Arasaniza siz de
ah ahErtesi gün alın, tam günündesiniz çok rahat hamile kalabilirsiniz.
Kesinlikle öyle içine girmedi doğru düzgün alırsan konusma benimle diyor gitmemi engelliyor deliricem ağlamaktan hala brşey yok panik olma diyor delircem lütfen yardım edinKorkunuzu, stresinizi anlıyorum. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu da ertesi gün hapı içmek. Herkesin önerisi de bu olacaktır zaten başka çare yok.
Ben eşinizin farkında olmadığını hiç sanmıyorum bu arada. Çıkın alın eczaneden
Yok eşim aldırtmıyor oda delirmiş gibi zarar vercen kendine diyorKorkunuzu, stresinizi anlıyorum. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu da ertesi gün hapı içmek. Herkesin önerisi de bu olacaktır zaten başka çare yok.
Ben eşinizin farkında olmadığını hiç sanmıyorum bu arada. Çıkın alın eczaneden
Geçmiş olsun. ❤
Evet korkum o eşim salmıyor bıraksa gidip şimdi alırım sabah alıcam erkenden gidersen konusma benimle diyor içine girmedi ki spermler diyor anlamıyor ya gözümle gördüm 5 gün sonra hamile kalsam napıcam delirtiyor beniBekledikçe hapın koruyuculuğu düşüyor, biliyorsunuz değil mi?
Kesinlikle öyle içine girmedi doğru düzgün alırsan konusma benimle diyor gitmemi engelliyor deliricem ağlamaktan hala brşey yok panik olma diyor delircem lütfen yardım edin
Yarın gidersem çok geç kalmam değil mi 8 9 gibi gidicem almaya konusmazsa konusmasın hamile kalırsam ne olacak sonra delirtti beni yaSakin olun lütfen. Sorun yok. Ertesi gün hapı içerseniz stres yapmanıza gerek kalmayacak. Eşiniz konuşma benle diyorsa paşa gönlü bilir. Sizin hazır olup olmamanız her şeyden daha önemli. Fikrini sormayın bile siz erkenden gidip alırsınız
eczaneden ertesi günü aldırın icinMerhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi
Eşim tutturdu birşey yok kendi kendine telaş yapıyosun diye yollamıyor sabah bende erkenden gidip alıcameczaneden ertesi günü aldırın icin
Yarın gidersem çok geç kalmam değil mi 8 9 gibi gidicem almaya konusmazsa konusmasın hamile kalırsam ne olacak sonra delirtti beni ya