Stres yapmaktan bayılıcam

Hayır istemiyorum. İstemem nedenim de şuan hazır değilim. Kendimce bazı korkularım var ondan bu kadar sinirlenmem sıkılmam aslında. Hep geri çekilerek korunmadık ama prezervatif yoktu işte. Bir anlık hata diyelim eşim her zaman zamanında çekilirdi bu yüzden sorun etmemiştim nereden bilebilirdim böyle olacağına bir daha asla zaten

Kesinlikle istemiyorsanız ella almalısınız. Doğurgan dönemdesiniz. En verimli dönemde yani. Bu yüzden hap almakta yarar var.

Öyle yapıcam ama yok eşim gelmedi içine gelmedi diyor ama vajinamın kenarlarına geldi hatta bir yığın vardı anlamıyor bunu anlamıyor. Gerekirse yarın sabah erkenden gidicem alıcam kendim

Korkunuzu, stresinizi anlıyorum. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu da ertesi gün hapı içmek. Herkesin önerisi de bu olacaktır zaten başka çare yok.
Ben eşinizin farkında olmadığını hiç sanmıyorum bu arada. Çıkın alın eczaneden

Kesinlikle öyle içine girmedi doğru düzgün alırsan konusma benimle diyor gitmemi engelliyor deliricem ağlamaktan hala brşey yok panik olma diyor delircem lütfen yardım edin

Yok eşim aldırtmıyor oda delirmiş gibi zarar vercen kendine diyor

Kesinlikle öyle içine girmedi doğru düzgün alırsan konusma benimle diyor gitmemi engelliyor deliricem ağlamaktan hala brşey yok panik olma diyor delircem lütfen yardım edin

Sakin olun lütfen. Sorun yok. Ertesi gün hapı içerseniz stres yapmanıza gerek kalmayacak. Eşiniz konuşma benle diyorsa paşa gönlü bilir. Sizin hazır olup olmamanız her şeyden daha önemli. Fikrini sormayın bile siz erkenden gidip alırsınız

Yarın gidersem çok geç kalmam değil mi 8 9 gibi gidicem almaya konusmazsa konusmasın hamile kalırsam ne olacak sonra delirtti beni ya

eczaneden ertesi günü aldırın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…