Cilt Bakımı Ürünleri strawberry net den alışveriş yapan var mı aranızda???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de ilk siparişimi 1 saat önce verdim.verene kadar çok kararsızlık yaşadım,netten kredi kartıyla ilk alışverişim o yüzden tedirgin oldum ama her şeyi göze alıp siparişi verdim.denemek için 45 liralık alışveriş yaptım,umarım ben de sizin gibi memnun kalırım.sitede yazılanları okuyunca biraz rahatladım :1rolleyes:

kargom ben yokken gelmiş.umarım orijinallerdir,şimdilik anlayamadım.ama istediklerimin gelmesine ve kredi kartımla ilgili bir sorun yaşamadığıma sevindim.rahatlamış durumdayım,yine alışveriş yaparım gibi.

ben strawberryden alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım orjinal olduğuna eminim türkiye'de ithal kozmetik ürünlerine yüksek gümrük vergileri alınıyor ve mağazalarda üzerine yüksek karlarda ekleyince bize orjinal ürünler fahiş fiyatta olmalıymış gibi geliyor.ama buradan alışveriş yapmaya başladıktan sonra mağazalara döktüğüm paralara acıdım.şüphesi olanlar amazon.com dan fiyatları karşılaştırsın.

kızlar ben bır kez perricone krem ve temizleme jelı aldım
kremın de jelın de son kullanma tarıhı dolmak uzreydı 2 ya da 3 ay vardı
cok sınır oldum
sonra estee parfum aldım, 1 alana bır bedava ya da cift setlı bır satıstı yanı aynı urunden 2 adet
1 urun fıyatına verıyorlardı
fakat parfum kesinlikle orijinal degildi, evdeki estee sısem ıle onu karsılastırdık
asırı benzıyor ama asla orıjınal degıl
herseyı tam yapmıslardı fakat 1-2 nota farkı nedenıyle parfum aynı olamamıstı
o yuzden cok guvenmeyın derim hele kı daha once hıc kullanmadıgınız markalarda
nasıl kıyaslama yapıcaksınız kı sahte mı degıl mı?
maıl attım bana parfumun ucakta gelırken havada donup cözündügünü bu yuzden kokusunun degisis olabilcegini yazdılar bence cok sacma

kimin haberi oluyor ki?
sahte degildiyse kokusu neden farklıydı? 99 dan berı kullandıgım parfumun kokusunu
ayırt edebılırım oyle degıl mı?
hıc yurtdısından parfüm almamıs biri olsam donup cözünmesi gibi bir sacmalıga ınanırdım
fakat tr de bu sıteyı yaygınlastırmaya calısanlar var
yanı parayle calısan elemanları var
sankı cok ıyı bır yermıs gıbı

kimin haberi oluyor ki?
sahte degildiyse kokusu neden farklıydı? 99 dan berı kullandıgım parfumun kokusunu
ayırt edebılırım oyle degıl mı?
hıc yurtdısından parfüm almamıs biri olsam donup cözünmesi gibi bir sacmalıga ınanırdım
fakat tr de bu sıteyı yaygınlastırmaya calısanlar var
yanı parayle calısan elemanları var
sankı cok ıyı bır yermıs gıbı

iyiki güvenipte sipariş vermemişim.
dediğiniz doğrudur bende ürünlerin orjinal olduğunu sanmıyorum.

kızlar ben bır kez perricone krem ve temizleme jelı aldım
kremın de jelın de son kullanma tarıhı dolmak uzreydı 2 ya da 3 ay vardı
cok sınır oldum
sonra estee parfum aldım, 1 alana bır bedava ya da cift setlı bır satıstı yanı aynı urunden 2 adet
1 urun fıyatına verıyorlardı
fakat parfum kesinlikle orijinal degildi, evdeki estee sısem ıle onu karsılastırdık
asırı benzıyor ama asla orıjınal degıl
herseyı tam yapmıslardı fakat 1-2 nota farkı nedenıyle parfum aynı olamamıstı
o yuzden cok guvenmeyın derim hele kı daha once hıc kullanmadıgınız markalarda
nasıl kıyaslama yapıcaksınız kı sahte mı degıl mı?
maıl attım bana parfumun ucakta gelırken havada donup cözündügünü bu yuzden kokusunun degisis olabilcegini yazdılar bence cok sacma

kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum !kötükedihüso

ancak bi ürünün gercekten orjinalini biliyosak anlayabiliyoruz.........bilmeyenlerin anlamaması mümkün değil zaten.......... o yüzden sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım.

bence ucakta gelmesi konusunda dogru soyluyolardir çunku kaç gunde geldigi belli degil ustelikte yolcu koltugunda bizimle gelmioki kargo uçaklariyla geliyo ustelik ben Fransada kaldim bi donem ayni urunleri burda 3-4 katina satiyorlar.ayrica magaza giderlerinide musterilere yuklenio elektrik çalisan parasi ayrica orjinalliginden suphe ettigin urunleride iade edebiliosun keske iade etseydiniz belki gunluk sokakta satilan korsan urunleri buyuk sirketler takip edemez ama bu kadar fazla ulkeye dagitim yapan bi sirketi mutlaka fark ederler

Kızlar, ben de saatlerdir bu siteye bakıyorum, ürünler gerçekten çok hesaplı. burada yazılanları okuyunca kafam karıştı. ama memnun olunmayan ürünler iade edilebiliyormuş, öyle yazıyor. taksit yapıyorlar mı acaba yoksa tek çekim mi? bilen varsa yazsın lütfen.

bende alışveriş yapacaktım burdannn :KK43:
ama Türkiyeye satışlar durdurulmuş galibaaa yaaa bu ay içinde bişeyler alan var mı?

Evet ben de alışveriş yapmak istiyodum o kadar şey beğenmiştim ama maalesef gümrük kanununa göre her türlü kozmetik ürününün Türkiyeye girmesi yasaklandı off çok sinir oldum alışveriş özgürlüğü yok resmen bu ne ya...

evet arkadaşlar bende sipariş yaptım aynen öyleymiş paramı iade ettiler küçük bi eksikle 2,50 $. istediğim ürünü nerden bulacağım bide sorun o

X