Cilt Bakımı Ürünleri strawberry net den alışveriş yapan var mı aranızda???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minikkedicik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
825
4
kızlar strawberry nete girdim fiyatlar çok uygun
ama güvenip ta almaya korkuyorum ya orjinal ürünler değilse.
bi de kartla alcaz sonuçta bişey olurmu

Canım ben de aynı başlığı açmıştım olumlu görüşler vardı. ama daha fazla araştırma yapıtıkça kafam iyice karıştı. Bazıları uzakdoğuda sahte üretim, diyor; kimi ,kozmetik sektörü %200 kar ediyor bu yüzden karalıyorlar bu siteyi diyor, emin olsam ben de alacağım. ben Murad marka ürün almak istiyorum, normalde aşırı pahalı. Strawberry de çok uygun.

Diğer linkte de söyledim. ılk kez strawberry den alışveriş yaptım. Md formulationsun nemlendiricisini aldım. Üstelik kredi kartıyla aldım. Hiç bir sorun çıkmadı. Sitede 77 tl görünen ürün için 79 tl çekildi fakat bu zaten yazıyor sorular kısmında. Kur farklarından kaynaklandıgını. 1-2 tl bir şey değil zaten. Ücretsiz gönderim ile gönderiyorlar. Posta kargodan numaranızla ulaşabiliyor ve takip edebiliyorsunuz ürün durumunu. Ayın 9 unda sipariş verdim, ayın 13 ünde ürünüm elimdeydi. ılk alışverişe özel hediyemide göndermişler sağolsunlar. Ürünü daha önce kullandıgım için orjinaliyle kıyaslayabiliyorum haliyle. Ürün orjinaldi. Hiç bir sorun yoktu. Cidden çok memnun kaldım. Gönül rahatlıgı ile kullanıyorum. Aynı markanın güneş kreminide alıcam önümüzdeki ay. Cidden çok uygun fiyatlar. Takip edilince denk geliniyor. Hepinize sevgiler...

selammm
ben 3-4 senedir strawberryden alısveris yapıyorum..
genlde parfum ve de makyaj malzemesi aldım hep ve hic sorun yasamadım..
clt bakımı urunlerine hic girmedim ne olur ne olmaz diye ama
sık sık alısveris yapmama ragmen henuz olumsuz birseyle karsılasmadım
diyebilirim..kısacası ben tavsiye ederim cunku ozellikle promosyon donemlerinde fiyatlar cok makul oluyor..

cesaret edemiyorum sahte olabilir diye.öyle iyi taklit edilebiliyor ki ürünler.keşke emin olabilsem de alsam.sahiden çok uygun fiyatlar...

ewet herzaman oyle bir risk sozkonusu tabi ama ne bilim ben cok alıstım:)
ama bir kere bir seyinden kıllansam heralde bir daha ugramam o siteye diye dusunuyorum.. :)

Strawberry'den bir senedir alışveriş yapıyorum ben.Hep express kargoyla istedim 4-5 gün içinde elimde oldu.Aldığım ürünler hep daha önceden kullanmış olduklarım olduğu için kıyaslama da yaptım hatta en ince detayına kadar kutularını falan karşılaştırdım, bana gelenlerin hepsi orjinaldi diyebilirim, ekstra bir gümrük vergisi ödemedim..Ben herkese tavsiye ediyorum.

Strawberry'den bir senedir alışveriş yapıyorum ben.Hep express kargoyla istedim 4-5 gün içinde elimde oldu.Aldığım ürünler hep daha önceden kullanmış olduklarım olduğu için kıyaslama da yaptım hatta en ince detayına kadar kutularını falan karşılaştırdım, bana gelenlerin hepsi orjinaldi diyebilirim, ekstra bir gümrük vergisi ödemedim..Ben herkese tavsiye ediyorum.

ben alacağım ürünleri ilk kez kullanacağım için orjinalini bile bilmiyorum ki
sahtesi olsa hiç anlayamam...

bende bu siteden tommy hillfiger'ın dreaming parfümünü aldım kızlar baştan sahteymiş gibi geldi ama orjinalini başka yerde görünce içim rahatladı. numune gönderimi de yapıyorlar eğer isterseniz

kızlar valla bende strawberryden alışveriş yapmak istedim ama güvenemiyorum birebir taklitleri yapmak çokta zor değil ambalajı kutuları yapmak kolay içine sahte ürün koysa nerden anlayabilirizki türkiyedeki satışı yapan yerlere götürsek kimse içeriğini inceleyemeyeceğinden kutu ve ambalaja bakıp gerçek diyebilir bir arkadaşım sürekli alıyor memnun ama ben güvenemedim en azından sorun yaşadığımda karşımda internetten yazı yazmak dışında muhattap olabileceğim biri olmalı diye düşünüyorum

ben de pztesi sipariş verdim.daha gelmedi makyaj seti.bekliyorum.gelince yazarım kızlar.kullananlar hep memnun duyduklarım

Kızlar ben de dün aldım bir şeyler siteden. Ücretsiz olduğu için taahütlü postayı seçtim. Posta geldiğinde işte olursam nerden bileceğim geldiğinde herhangi bir kağıt bırakıyorlar mı? Ya da netten takip edebiliyor muyum posta olunca? Çok sağolun şimdiden.

Son düzenleme:
Sana gelen/gelecek olan mailde takip numarası olacaktır. Bu numara sayesinde netten takip edebilirsin kargonu(PTTnin sitesinden)
Eğer size ulaşamazlarsa, not bırakıyorlar. Merak etme.
Hayırlı olsun şimdiden

hiç endişelenmeyin kızlar ben sürekli o siteden alışveriş yapıyorum, ürünler gerçekten orjinal sadece gümrüküz geldiği için fiyatlar eczanelerle ciddi fark yaratıyo yoksa bir dandiklik yok, sipariş verir vermez takip numarası veriyorlar onunla ptt nin sitesinden takip edebiliyorsunuz hatta arayıp nezaman geliceni bile öğrenebiliyorsunuz bana hep 5-7 gün arasında ulaşmıştır siparişim

kızlar selam kozmetik sektöründe arge çalışmaları yapan kuzenimden aldığım bilgiye göre sahte parfümler üretip duty free lere sokmayı başaran üreticiler bile varmış o nedenle kozmetiklerdede pek çok sahtekarlık olabilir siz siz olun bildiğiniz güvendiğiniz yerden alın hem fiyatlarda öyle aşırı farklı değil ayrıca euro ve dolar kuru serbest piyasadakinden farklı oluyor banka kendi kuruna göre alıyor o da daha pahalı oluyor yani taksitle alıp firmanın kendi ürününü almak varken riske girmeye gerek yok bence ama yurtdışına çıkınca ya da bir tanıdığınız çıkarsa ondan isteyin daha iyi

Ben siteyi 2 yıldır kullanıyorum, ilk başta ben de kararsız kalmıştım ancak bir kaç arkadaşım tavsiye edince ilk siparişimi verdim ve o günden sonra defalarca sipariş verdim, şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bir kez küçük bir sorunum oldu ancak hemen ilgilendiler ve çözüldü.

X