hosbulduk ne guzel insallah tanisiriz daha ben buraya her zaman ugrarim artik gorusuruz kizlarkaydirigubbakcemile5zenan aramiza hosgeldin.bize takilinca yalniz kalmazsin.kaldigin yeri biliyorum.hiç gitmedim ama esim arasira gider orda müsterisi var.
canim hosbulduk haklisin baska sehirlerde olsakta hic olmazsa birbirimizi anliyacak arkadaslarin oldugunu bilmek cok guzel sanal alemde olsa bile bellimi olur belki gorusme firsatimizda olur niye olmasin gorusuruz canlar hep ugrayacagim artikkaydirigubbakcemile5zenan hos geldin aramiza biz burda guzel dostluklara cigir actik ama hepimiz frnin ayri yerlerindeniz ama olsun bizim gonullerimiz bir bu arada ben frnin93 bolgesindenim sennn
canim hosbulduk ben besancon da oturuyorum sen canim insallah dah taniscaz konuscaz ugrarim yine kizlar gorusuruz:1hug:aramiza hosgeldin zenan bende yeni sayilirim sen fransanin neresinde oturuyorsun
kizlar biz turkiyeden gelenler icin formasyon alma sansimiz varmi acaba bu konu hakkinda bilgisi olanlar lutfen cevap yazarlarsa sevinirim
Dostlarim hepinizi nasil ozledim bilemezsiniz
bayramim igrenç geçti, ilk gunden çok hastalandim, sali sabah ise gitmek için bir kalktim ki atesler içinde yaniyorum...butun hafta hasta yattim doktora gittim ve anneannem bizde kaldi bana bakmak için, bu guzeldi iste !
merak etmeyin hepinizden ege bolgesine selamlar gonderecegim
sympathique'cim, evet bu bize bir balayi tatili olacak insallah
foto çekicem insallah hepsini gondercem size
opuyorum hepinizi
kizlar nassiniz bakalimnasil gidiyo hayat kara kis geldi zaten yazin bile dogru durust gunes gormezken artik nisana kadar hic gormeyiz gece karanlik gunduzde karanlik yine rabbim bizim icin hayirlisi ne ise onu versinde agustosun 30unda bu fransaya ayak bastim ogun bugundur usuyorum boyle bisiy varmi kizlar sizin oralar nasil yazin anlatin ya biraz isinayim bacilar sicak bir sohbet ortami olsun hadi gorusuruz eee bende hep geceleri geliyorum demi haklisiniz valla gunduzleride firsatim olur insallah ya hadi gorusuruz by simdilik
Hatice'cim, çok saol bitanem
sen nasilsin bakiyim ? neler yaptin ? bir gelisme varmi ? yoksa ayni doktora tedaviye devammi ?
iyi sayilirim canim.ayni doktora devam ama su baslayamadigimiz tedaviye halen baslayamadik.doktor simdide kafadan IRM cektirmemizi istedi.onun için randevu aldik.taaa ocagin 5'inde onun sonucuna göre bir tedavi uygulancak.tabi tekrar bir aksilik çikmazsa. of ya yoruldum artik beklemekten.senağlama
gecmis olsun canim allah yardimcin olsun doktorlarin eline dusmek zor anliyorum seni :teselli:iyi sayilirim canim.ayni doktora devam ama su baslayamadigimiz tedaviye halen baslayamadik.doktor simdide kafadan IRM cektirmemizi istedi.onun için randevu aldik.taaa ocagin 5'inde onun sonucuna göre bir tedavi uygulancak.tabi tekrar bir aksilik çikmazsa. of ya yoruldum artik beklemekten.senağlama
haklisin dogru soyluyosun ben fransaya geleli 12 yil oldu canim ev hanimiyim evde oturmayi bende sevmiyorum keske calisma imkanim olsa am cocuklarin ikitanesi kucuk daha ehliyette yok zor be burda yasamak tr den gelenler icin demi tr nin havasini alisip da burda yasamak kotu biraz ama napalim saglik olsunburalar da ayni canim cok soguk.bu yuzden hiç disari cikasim gelmiyo.hep eve tikilmakta iyi olmuyo insan bunaliyo.yine yaz gelsede gunes olmasabile sicak oluyo.
sen fransaya geleli ne kadar oldu?neler yapiyosun?
Canim...su dedigim doktora bi gitseniz...iyi olacak sanirim
tabi sen bilirsin ama anlamiyorum bu kadar bekletilir mi bir tedaviye baslamak için
zaten tedavinin kendisi uzun suruyor...
hayret yarabbim sabirlar versin arkadasim aglama, elbet sende sonunda istedigine kavusursun.
Şeniz
haklisin dogru soyluyosun ben fransaya geleli 12 yil oldu canim ev hanimiyim evde oturmayi bende sevmiyorum keske calisma imkanim olsa am cocuklarin ikitanesi kucuk daha ehliyette yok zor be burda yasamak tr den gelenler icin demi tr nin havasini alisip da burda yasamak kotu biraz ama napalim saglik olsun
iyi sayilirim canim.ayni doktora devam ama su baslayamadigimiz tedaviye halen baslayamadik.doktor simdide kafadan IRM cektirmemizi istedi.onun için randevu aldik.taaa ocagin 5'inde onun sonucuna göre bir tedavi uygulancak.tabi tekrar bir aksilik çikmazsa. of ya yoruldum artik beklemekten.senağlama
IRM de cekilsinde sonra tekrar uzatacak olursa bakariz.simdi degistirsem gittigimiz doktorda onu ister kesin.o yuzden suan degistirmek anlamsiz.
bugun bir arkadasimla karsilastim,onlarda uzun zamandir tedavi göruyolardi.kocasiyla ayrilmislar.daha dogrusu kocasi ondan ayrilmak istemis.ne kadar sacma bisey ya,insan bebegi olmuyor diye karisindan ayrilir mi? bu zamanda böyle insanlarin olmasi beni sasirtiyor.