Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

Kaymaklim ve xyzv'cim aramiza hosgeldiniz...
gurbette olmak zordur tabiki, aileyi birakip bilmediginiz yabanci bir ulkeye gelmek agirdir
rabbim hepinize sabirlar versin...

genelde bu forum canli canlidir ama bir kaç zamandir sayfalari biraz bos biraktik
hadi yine hep beraber dolduralim sayfalarimizi arkadaslar
hemde hasretlik çeken arkadaslarmizin kafalari dagilmis olur

asi'cim bitanem nasilsin ?
napiyorsun bakiyim ? anlatsana biraz ?

sympathique'cim..seninle hep konusuyoruz zaten bitanecim dualarim seninle
insallah allahim guzel allahim senin o tatli yuzune baksin da tez zamanda bir bebecik versin sana
canim sakin umitsizlige kapilma emi
rabbim verecektir inançli ol
seni seviyorum canim dostum

gurbette olmak zordur tabiki, aileyi birakip bilmediginiz yabanci bir ulkeye gelmek agirdir
rabbim hepinize sabirlar versin...

genelde bu forum canli canlidir ama bir kaç zamandir sayfalari biraz bos biraktik
hadi yine hep beraber dolduralim sayfalarimizi arkadaslar
hemde hasretlik çeken arkadaslarmizin kafalari dagilmis olur

asi'cim bitanem nasilsin ?
napiyorsun bakiyim ? anlatsana biraz ?

insallah allahim guzel allahim senin o tatli yuzune baksin da tez zamanda bir bebecik versin sana

iyim yaralim ne yapayim cocuklarla ugrasiyorum birde direksiyona gidiyorum baskada bir degisiklik yok canim ya calismak istiyorum basvurularimi yaptim ama cevap yokguzelim iste sen nasilsin evliklik nasil gidiyor iste boyle hayatin cilveleride oluyor nacizade opuyorum seni canimm:tomato:

canim ben strassbourgdan yaziyorum.aranizda olmaktan mutluluk duyarim bende gurbet acisi cekiyorum

canim bende paris cevresindenim yakin olasydik keske ama gonullerimiz bir olsun canim benim takma bosver insan bir donem sonra alisiyor gurbete guzelimmma.s.a.s.

iyim yaralim ne yapayim cocuklarla ugrasiyorum birde direksiyona gidiyorum baskada bir degisiklik yok canim ya calismak istiyorum basvurularimi yaptim ama cevap yokguzelim iste sen nasilsin evliklik nasil gidiyor iste boyle hayatin cilveleride oluyor nacizade opuyorum seni canimm:tomato:

Iyiyim bitanem, ugrasiyorum bende iste, evle, isle, gezmelerle, yemeklerle, :-)))
hersey guzel gidiyor
dun bir çift arkadasimiz vardi bizde, sohbet ettik ve yilbasi için bilet baktik
uçuyoruz yakinda insallah :Saruboceq:
Optum bitanem seni
Şeniz

sympatiquim canim dualarim seninle.

xyzv bende lingolsheim'da oturuyorum.ne guzel ya ayni yerde oturan bir arkadasim oldu.seninle tanismak görüsmek isterim.

yaralim ooo nerelere gidiyon bakim?

Canım bende turkıyeden geldım yalnızlık ve gurbet gercekten cok zormus.tanısırsak sevınırım

[sıze="3"]cok sasırdım ya valla bende buraya 17 yasında geldım ben mulhousedayım benım aılem turkıyede hemde bızde 9 kardesız demekkı bı ben dıılmısım zor gunler yasayan ıyıkı varsınız ya sızlerı tanımıyorum ama ıyıkı varsınız kendınıze ıyı bakın umarım gorusuruz [/sıze]

arkadaslar ikinizde armiza hosgeldiniz
bu aralar ben hem yogunum hemde bebek problemimiz var oyuzden fazla yazamiyorum degilse bos birakmazdim hic
kaymaklim canim sen bana benim actigim konuda yazmis sana cevap yazdim gormedin sanirim tekar tesekkur ederim canim ,turkiyeden istedim gonderiyolar istediklerimi

guzel dileklerin saol bacim ya vallahi cok kotu olduk ilk zamanlar ama simdi birazdaha toparlandim , iyi haberler duyunca umudum oluyo kotu duyunca hic umudum kamiyo ama pesini birakmicaz, icimde demekki hala umut var , insallah canim olur bi tane bebegim inan cok zor oluyo, simdi bu ay icinde yukseltmeye caliyorum ,neler iyi geliyosa yiyip iciriyorum esime ,insallah sonuc azda olsa duzelir ,bakalim nasip
bende seni seviyorum canim benim optum seni
birazda sen anlat sen neler yapiyosun evlilik nasil gidiyo

kiz sen ne zaman basladin direksiyona hic biseyde anlatmazsin haaa
ne zaman basladin ,turk yerinemi gidiyosun yoksa aldinmi dosyayi , kac saatt yaptin
eeeee nasil gidiyo ,daha ben baslamadim malum ayagimdaki dikisi yeni aldirdim iyi olmasini bekliyorum ,heralde sen benden once alcan ehliyeti tabi insallah her ikimizde aliriz
keske bidaha bulussak ya o bulusmamis valla tadi damagimda kaldi ,gerci ben simdi rahat degilim , kayinvalideleri falan gonderirsem ancak gelirim heralde

Sympathique im canim basladim ayni yerimeme gidiyorum yani turklere baslayali 1 ay oldu 30 saat aldim yetmesse 10 saat daha alirim monotorum 10 saat yeterli dedi artik bilmem artik gidip gidip geliyorum canim ya evet ya tekrar bulussak ne kadar guzel olur bu sefer uzun vadeli vakit gecririz valla bu rada burdan Hherkezin KURBAN BAYRAMIN I KUTLAR NIC E BAYRAM GECIRMENIZI CENABI HAKTAN NIYAZ EDERIM allaha emanetsin canimm opuyorummm

dostlarim bayraminiz kutlu olsun, rabbim nice bayramlari nasip eylesin
size harika bir haberim var
cumartesi gunu annemleri yemege çagirmistim
esim bi arkadasinin yanina gidecekti bende yemek yapiyordum
eve dondugunde, esim bana 3 hediye getirmisti
1 tane gul...ve bilet ! uçak bileti ! kizlar, yilbasi gunu yani 31 inde tukiye ye uçuyoruz çok çok mutuyum, kusadasinda super bir otelde yer ayarlamis (tatlises otel)
çok sevindim anlatamam size
çok sevdigim bir çift arkadasimizla beraber gidiyoruz
allahim...turkiyem benimmm

kurbanbayramap2.jpg

Sympathique im canim basladim ayni yerimeme gidiyorum yani turklere baslayali 1 ay oldu 30 saat aldim yetmesse 10 saat daha alirim monotorum 10 saat yeterli dedi artik bilmem artik gidip gidip geliyorum canim ya evet ya tekrar bulussak ne kadar guzel olur bu sefer uzun vadeli vakit gecririz valla bu rada burdan Hherkezin KURBAN BAYRAMIN I KUTLAR NIC E BAYRAM GECIRMENIZI CENABI HAKTAN NIYAZ EDERIM allaha emanetsin canimm opuyorummm

baya olmus baslayali kac saat yaptin ,kiz senmi istiyosun saati o bizim okulda kendileri veriyolardi bana 50 saat verdiler tabi ben 20 hakkimi surdum
10 saat sonrami sinava gircen ozaman sen baya ogrenmiisn ben 20 saat surdum daha bisey bilmiyodum ,bizim orasi cok gick iyiki almisim dosyayi
hadi canim insallah alirsin ,bende bi baslasaydim ayagimi bekliyorum tamamen iyilesmesini

dostlarim bayraminiz kutlu olsun, rabbim nice bayramlari nasip eylesin
size harika bir haberim var
cumartesi gunu annemleri yemege çagirmistim
esim bi arkadasinin yanina gidecekti bende yemek yapiyordum
eve dondugunde, esim bana 3 hediye getirmisti
1 tane gul...ve bilet ! uçak bileti ! kizlar, yilbasi gunu yani 31 inde tukiye ye uçuyoruz çok çok mutuyum, kusadasinda super bir otelde yer ayarlamis (tatlises otel)
çok sevindim anlatamam size
çok sevdigim bir çift arkadasimizla beraber gidiyoruz
allahim...turkiyem benimmm

canim benim senin adina bende cok sevindim ,daha balayi yapmadinizmiydi siz bu simdi balayimi olcak normal tatilmi
bak ne dusunceli koca bizim soyle bi kocamiz olmadidakaydirigubbakcemile3
saolsun canim simdi benimkininde hakkini yemeyim 2 haftaligina beni goturdu
oh bak hep hayatin simdi guler yuzle geciyo insallah hep boyle gecer , ne guzel tatil oh canim iyice bi dinlenin
optum seni seninde bayramin kurlu olsun ,insallah hep boyle neseli olursun

selam kizlar bende fransadanim ara sira ugruyodum buraya fazla paylasim yoktu onceden bugun yine bi bakayim dedim tr den fransaya gelen baya arkadas gordum sizlarle tanismak arakadas olmak isterim cunku ben oturdugum yerde cok yalnizim pek turk komsum arakadasim yok besancon diye bi yer 12 yil oldu geleli tanisalim konusalim kizlar benim pek fazla arkadasimda yok bu arada herkezin kurban bayramini kutluyorum tekrar goruselim

canim yaralim sanslisin valla gule gule git gel canim benim ilerde bugunleri arayipta bulamaiyacaksin maglum coluk cocuk derken boyle islere vakit kalmayacak gozelimmmm bizim icinde git memleketime slm gotur bol bolllll canim seninde kurban bayramin mubarek olsun guzelimmm

Sympathiquem canim 15 saat olcak bu hafta ben oncedende bilmisligim vardi sag olsun esim bana ogretti ilki once bana bisiklet suruyormusun dedi bende tek elle suruyorum dedim ay cok komiktim :))) ben bir hafta hep surdum simdi kendim hakimiyeti aldim canimm ins aliriz canimm ya bizim ora da gici k ama yapacak birsey yokkk dosyami ceksem benden 360 euro istiler o parayi vermektense saatimi dolduruyum dedim canim ya opuyorummmm gozelimmm

selam kizlar bende fransadanim ara sira ugruyodum buraya fazla paylasim yoktu onceden bugun yine bi bakayim dedim tr den fransaya gelen baya arkadas gordum sizlarle tanismak arakadas olmak isterim cunku ben oturdugum yerde cok yalnizim pek turk komsum arakadasim yok besancon diye bi yer 12 yil oldu geleli tanisalim konusalim kizlar benim pek fazla arkadasimda yok bu arada herkezin kurban bayramini kutluyorum tekrar goruselim

zenan hos geldin aramiza biz burda guzel dostluklara cigir actik ama hepimiz frnin ayri yerlerindeniz ama olsun bizim gonullerimiz bir bu arada ben frnin93 bolgesindenim sennn:eek:

zenan hos geldin aramiza biz burda guzel dostluklara cigir actik ama hepimiz frnin ayri yerlerindeniz ama olsun bizim gonullerimiz bir bu arada ben frnin93 bolgesindenim sennn:eek:
canim bende besancon adi boyle bi sehirdayim ama koyden ev aldik simdi kucuk bir koydeyim yalnizim anliyacagin hosbulduk tanisiriz daha sevindim boyle bir paylaim alaninin olmasinakaydirigubbakcemile5

herkesin bayrami mübarek olsun.
yaralim ne guzel bizim o tarafa dogru gidiyosun.o oteli biliyorum,gitmedim ama teyzemler kusadasinda kaliyolar.onlara gittigimizde disindan görmüstüm.benden selam götür ege bölgesine.

canim bende besancon adi boyle bi sehirdayim ama koyden ev aldik simdi kucuk bir koydeyim yalnizim anliyacagin hosbulduk tanisiriz daha sevindim boyle bir paylaim alaninin olmasinakaydirigubbakcemile5

zenan aramiza hosgeldin.bize takilinca yalniz kalmazsin.kaldigin yeri biliyorum.hiç gitmedim ama esim arasira gider orda müsterisi var.

X