yaralim bilmezmiyim hasretin ne demek oldugunu ben fr geldigimde 17 yasindaydim her dakika aglardim hic kimsek yoktu arada bir duvarlarla konusmuslugum bile olmustur ama magzi oldu hepsi helede benim gibi 9 kardesi olupta yaninda kimseyin olmayisi kahretmistir neyse huzunlendim bak yine canim nostajiye kapilmakta guzeldir ah ah genclikkkk. ilerleyen gunlerde inanki ailen bile yabanci geliyor gerci ben turkiyeden geldim senin ailen burda tatlim neyse her sey gunlunce olsun canimbenim .Sympathique bugun geliyor tatli cadimiz o bizim hepinizi opuyorum selametle.....
merhaba arkadaslar hele sükür geri döndünüz.bende kimse yazmiyor diye uzun zamandir girmiyordum buraya.yaralim canimsen yine her hafta görüyormussun aileni.biz onuda goremiyoruz.evinide esinide zamanla alisirsin.
asicim dogru söylüyorsun valla,bende ilk zamanlar duvarlarla bile konustugum oldu.o kadar yalnizdim ki,cok üzülürdüm geldigime.ama simdi cok sükür alistim.birde hayirlisiyla saglikli bir bebegim olsa benden daha mutlu kimse olmaz.
bu ayin sonunda yada aralik ayinda asilama tedavisine basliycaz .benim için dua edin arkadaslar,insallah ilk denemede olur.
hepinizi öpüyorum
evet canim biranda oldu diyebiliriz , esim 4 senedir gitmiyodu babasi turkiyedeydi o geldi bizde iki haftaligina gitmeye karar verdik biranda oldu ama bizim icin iyi oldu azda olsa
sen nasilsin napiyosun
tedavi olarak hangi durumdasi suan
bende rahim filmi cektirdim sonuc iyi
esimde test yaptirdik ama bir aydir hala cevap yok onuda aricaz sonra doktora gidp tekrar tedaviye baslicaz iste boyle
seninlede coktandir gorusmuyoruz ozledim valla
sympatique cim hos geldin canisi sayili gun geldi gecti ama onemli olan memmun kalman canim gecmis olsun kucuk oparasyon gecirmisin canim neyse hos geldin aramizaaaaaaaaaaaaa. opuldunuz
bizdeki durum halen beklemedeyiz.mektup gonderecegiz demislerdi baslamak için,ama halen gondermediler.esim email gonderdi bakalim bu hafta yada gelecek haftaya gonderirler heralde.bende bu arada sogan suyu kurunu uyguluyorum,bugun 8 gun oldu.sonra da incir kurune basliycam.
burada isler cok yavas gidiyo ya,bizde 3 ay oldu prolaktine hormonu için kan tahlili yaptirmistik,kani paris'e gondermisler tahlil için,sonrada bir karisiklik oldu sanirim ortada sonuç yok.doktorumuz telefon acip isteyecekti ama ona geldimi bilmiyoruz,normalde doktora gelen sonuclar bizede gelmesi lazim.ben beklemekten biktim artik.biran önce baslasak cok iyi olacak.
uzun zaman oldu gorusmeyeli bende seni özledim.
sogan suyunun zayiflamak icin kullaniyo ama bunun icin kullanildigini bilmiyodum
bunu ben devamli uygulayamam heralde cunku iste oluyorum ,yapabilirsem denerim yinede
sence bi faydasi oldumuki
bende bugun doktoru aradim
carsamba saat 3te randovu verdi bakalim gitcem ,ne dicek sonuclar icin ve tedavi icin
neyse canim hadi optum seni kib gorusuruzzz
Dostlarim nasilsiniz bakalim ???
iyimisiniz ??
Sympathique'cim, candostum, senin tedavi devam ediyormu ? sonuç nedir ? bir gelisme varmi ?
hatice'm...nasilsin ? bak ne dicem...ozelden yada buradan gittigin doktoru soylesene bana ?
benim yengem de tedavi sonucu hamile kaldi..doktoru çok iyi. gerçekten super...istersen ismini verebilirim, birde ona gitsen ? gidenler çok memnun...
operim senide bacim
doktorum cmco 'da doktor OHL
ver bi belki giderim.
tesekkur ederim ilgilendigin için, bende seni öptüm
Canım bende turkıyeden geldım yalnızlık ve gurbet gercekten cok zormus.tanısırsak sevınırım
yaralim bilmezmiyim hasretin ne demek oldugunu ben fr geldigimde 17 yasindaydim her dakika aglardim hic kimsek yoktu arada bir duvarlarla konusmuslugum bile olmustur ama magzi oldu hepsi helede benim gibi 9 kardesi olupta yaninda kimseyin olmayisi kahretmistir neyse huzunlendim bak yine canim nostajiye kapilmakta guzeldir ah ah genclikkkk. Ilerleyen gunlerde inanki ailen bile yabanci geliyor gerci ben turkiyeden geldim senin ailen burda tatlim neyse her sey gunlunce olsun canimbenim .sympathique bugun geliyor tatli cadimiz o bizim hepinizi opuyorum selametle.....