- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Selam kizlar
dedigim gibi jinekologe gittim, hani su dogum kontrol hap meselesi.
gittim fakat kendisi gelemedi, tam kapidan girecektim ki msj geldi "geri gel, almani kullanmani istemiyorum" die, haydaaaaaaaa delirdim yinede girdim !!!
neyse...haptan bahsederken, yumurtaliklarimda ki bazi agrilardan bahsettim doktoruma. ekografi çekti, ve maalesef, iki tane kistim varmis :-(
of kizlar bunun sancisi da ne pis biliyormusunuz..o kadar aciyor ki
doktorum, oncelikle bu kistleri dusuren dogum kontrol haplari oldugunu unutma dedi
yazdi, ve bugun basladim. 21 gun sonra yine randevum var, bakicak, dustu mu dusmedi mi
dusmediyse ameliyat :-(( ama ben istemiyorummmmmm insallah duser
nisanlima da gelince, anlattim...sok oldu, ve benim için çok uzuldu
sonra ozur diledi, ben konusmak istemedim, dun gecede aramadim, yattim
bu sabah ise geldigimde de yanima geldi. hapini aldin mi diye sordu aldim dedim
aman duzenli al askim tamammi sakin birakma, hem korunuruz hemde insallah kistlerin duser dedi
hey allahim yarabbim
buna ne derler ? bir iyilik için kotuluk mu
artik bilemiyorum
iste boyle canlarim...
sizler nasilsiniz?
yaralim canim benim ,yine bi sorun daha mi cikti ,uf canim ya dugun oncesi ,neyse bundada bi hayir varmis demkki ,bak simdi gitmesen belki bu kist iyice buyucekti ,belki kucuktirki hapla erir,
zaten dogum kontrol hapi bayanlara oneriliyo, kist olusmamasini sagiyomus, varsa eritiyomus, insallah doktora gittiginde biseyin kalmaz ;bak sen neler atlattin bunumu atlatamicaksin ,
nisanlina gelince, neden istemiyo hap kullanmai ,hemen bebk olsunmu istiyo, dursun canim biraz evlligin tadini cikartn hemende yapmayin ,
akl basina gelmesi icin illaki bi sorununmu olmasi gerekiyomus, neyse canim bunlari kafana takipta ,dugun yakinken sorun cikarma ,hersey oluruna varir olumlu dusun
baban nasil oldu insallah tamamen duzelmsitr
canim ya gelinligini nasil giydinmi guzel dikmislermi, prenses gibi olmusundur,bide evle falan ugrasiyosun ,nasil gidiyo ,aldinizmi mobilyalar falan ,
optum canim seni kib gorusuruzz