Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

Selam kizlar
dedigim gibi jinekologe gittim, hani su dogum kontrol hap meselesi.
gittim fakat kendisi gelemedi, tam kapidan girecektim ki msj geldi "geri gel, almani kullanmani istemiyorum" die, haydaaaaaaaa delirdim yinede girdim !!!
neyse...haptan bahsederken, yumurtaliklarimda ki bazi agrilardan bahsettim doktoruma. ekografi çekti, ve maalesef, iki tane kistim varmis :-(
of kizlar bunun sancisi da ne pis biliyormusunuz..o kadar aciyor ki
doktorum, oncelikle bu kistleri dusuren dogum kontrol haplari oldugunu unutma dedi
yazdi, ve bugun basladim. 21 gun sonra yine randevum var, bakicak, dustu mu dusmedi mi
dusmediyse ameliyat :-(( ama ben istemiyorummmmmm insallah duser
nisanlima da gelince, anlattim...sok oldu, ve benim için çok uzuldu
sonra ozur diledi, ben konusmak istemedim, dun gecede aramadim, yattim
bu sabah ise geldigimde de yanima geldi. hapini aldin mi diye sordu :-) aldim dedim
aman duzenli al askim tamammi sakin birakma, hem korunuruz hemde insallah kistlerin duser dedi
hey allahim yarabbim
buna ne derler ? bir iyilik için kotuluk mu
artik bilemiyorum
iste boyle canlarim...
sizler nasilsiniz?

yaralim canim benim ,yine bi sorun daha mi cikti ,uf canim ya dugun oncesi ,neyse bundada bi hayir varmis demkki ,bak simdi gitmesen belki bu kist iyice buyucekti ,belki kucuktirki hapla erir,
zaten dogum kontrol hapi bayanlara oneriliyo, kist olusmamasini sagiyomus, varsa eritiyomus, insallah doktora gittiginde biseyin kalmaz ;bak sen neler atlattin bunumu atlatamicaksin ,
nisanlina gelince, neden istemiyo hap kullanmai ,hemen bebk olsunmu istiyo, dursun canim biraz evlligin tadini cikartn hemende yapmayin ,
akl basina gelmesi icin illaki bi sorununmu olmasi gerekiyomus, neyse canim bunlari kafana takipta ,dugun yakinken sorun cikarma ,hersey oluruna varir olumlu dusun

baban nasil oldu insallah tamamen duzelmsitr
canim ya gelinligini nasil giydinmi guzel dikmislermi, prenses gibi olmusundur,bide evle falan ugrasiyosun ,nasil gidiyo ,aldinizmi mobilyalar falan ,
optum canim seni kib gorusuruzz

yaralim cok gecmis olsun canim.ama üzülme, önemli olan vaktinde farketmis olupta tedaviye baslamaniz.insallah hapla duser.
kuzenimin esinde de vardi kist, evlenir evlenmez ameliyat oldu kizcaz, ama simdi masallah bir oglu var cok seker.simdi ikinciye hamile.cok uzulupte kendini yipratma.Allah dermansiz dert vermesin.

hatice canim sen nasilsin ,uzun zamandir gorusemiyoruz, nasil geciyo bakim ,tedavin falan ne durumda ,benimde sali gunu randovum var sanirim yine igne tedavisine baslicaz bakalim bunda tutucakmi ,bide doktora dicem neden benden rahim filmi ,ve esimden test falan istememis ,hadi tuplerim tikali veya esimde problem varsa, cok kisye soruyorum istemis ,insallah bende bi problem cikmaz optum canim gorusuruuuz

hatice canim sen nasilsin ,uzun zamandir gorusemiyoruz, nasil geciyo bakim ,tedavin falan ne durumda ,benimde sali gunu randovum var sanirim yine igne tedavisine baslicaz bakalim bunda tutucakmi ,bide doktora dicem neden benden rahim filmi ,ve esimden test falan istememis ,hadi tuplerim tikali veya esimde problem varsa, cok kisye soruyorum istemis ,insallah bende bi problem cikmaz optum canim gorusuruuuz

canim ben iyiyim sagol.ben daha beklemedeyim, hani sana soylemistim kizamik asisi oldum 3 ay beklemem gerkiyo.henuz bir ay oldu,daha iki ay daha var.ben iki hafta sonra turkiyeye gidiyorum, biletimi aldim.uc haftaligina.13 ekimde doktordan randevu aldik,bakalim baska bir sorun cikmazsa heralde kasim ayinda baslariz tedaviye.
benim doktorum hap tedavisine bile baslamadan rahim filmi istemisti.halbuki ben bi kere hamile kalmistim.hapla olmayinca esimden testler istedi.senin doktorun bunlari yapmadan igne tedavisine baslamasi pek normal gelmedi bana.ama tabi sonuçta doktor olan o, belki bir bildigi vardir.ama sen yinede bir sor bakalim cevabi ne olacak?

Canlarim,
ozledim sizi yaa
oncelikle babam iyilesiyor sukurler olsun ama yavas yavas...
gelinligimi açtim annemle yengemle, hersey çok guzel ama bol :-((
çok zayiflamisim meger...once bi guzel agladim panikledim sonra annem igneledi babam geldi bakti yine babama kaldi gelinligimi duzeltmek...iyiki varsin babiskom
evim temizlendi, tamiratlar bitti
esyalarimiz alindi, beyaz esya, oturma grubu, yemek odasi halilar alindi
yatak odasini ve ivir zivir (utu, utu masasi, fritoz,.vs) onlarida bu haftasonu alacagiz allagin izniyle
iki hafta sonra butun esyalar geliyor, yerlestirecegiz insallah
çeyizler açildi, yikanacak, utulenecek, onlarda pazar gunu yapacagiz
sonrada yavas yavas evi serecegiz iste...
yoluna girsin artik hersey cunku çok uzun zamandir mutlu olamiyordum...
çok zor gunler geçirdim sympathique'cim dedigin gibi guzel arkadasim ama bunlarida atlatirim insallah
hapa da basladim, tabi kist olunca simdi nisanlim benden daha çok dikkat ediyor, unutmayim almayi diye msjlar atiyor :-)
insallah erir gider hapla...
iste boyle
sizin tedaviler de devam ediyor,
sympathique'cim bacim test yapilmadan nasil sana igne veriyor doktor ?
keske strasbourgda olsaydin, mukemmel bir doktor taniyoruz, dayimlar onun sayesinde çocuk sahibi oldular, verirdim ismini falan..
ah ah insallah duzelir bunlarin hepsi
guzel haberlerinizi alirim
optum sizi kocaman

mrb kizlar nasilsiniz, bizim burasi cok yavas isliyo ya , ben bazen giriyorum ,ama bakip cikiyorum isler gucler yogunum
doktora gittim ,esime test banada rahim filmi istedim ,oda ben esine test vermemismiydim dedi, ben soylemesem verecegi yoktu, iyiki bu site varda biseyler ogreniyorum degilse o nerse onu yapacaktim
film icinse, bana ilk geldiginde yasin cok kucuktu, bu biraz sancili oldugu icin vermedim dedi, hemde benim ilk doktora gitmemin sebebi bebek degil hormonaldi ,sonra sonr abebek olunca, unuttu demekki, neyseki verdi
veee bugun film cektirdim ,cok korkmustum cok agriyo, cok kanama oluyo diye, rahim icine sivi gonderirken felakaet agridi, hani adet sancisi cekeya insan onun gibi ama baya agriyo, bittikten sonra az bi kanamam oldu agrimda gecti allhtanki fazla biseyim olmadi, kadinlar cok tatliydi sakinlestirdiler beni
filmimi aldim ama tam sonucu anlayamadim heralde doktora gostercem doktorada 1.5 ay sonra gitcem,
yazilar dr teriminde oldugu icin anlaislmiyo
sira esime teste geldi bakalim neolcak

yaralim, sen nasilsin canim ev nasil guzel oldumu ,veya herseyi hallettinizmi bilmiyorum
haticecim sen nasilsin calisiyomusunn , izinde olsan yazarsin heralde
asicim ,ehliyeti ne yapcaksinya , ben 20 saat surdum oylece kaldi dosya degistircem daha bi degistiremedim heralde bildiklerimide unuttum
szileri optum kizlar kib bye bye

kizlar galiba hepiniz mesgulsunuz neyse nasilsiniz iyisnizdir ins ramazanla ugrasiyoruz ins cok sukur .Sympathique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sympathique: canin allah kalbine gore versin ins dunya tatlisi bir bebegin olur canim benim valla bende unnutum ehliyeti neyi ramazandan sonra gitmeyi dusunuyorum nasip kismet olrsa bir sene coda ugrastik birsenede direksiyona ugrasirim sen yine 20saati doldurdun en azinda n bende trde bol bol araba surdum bakalim burda isi yarayacakmi bakalim hepinizi opuyorum kizlarrrrrrrr ara yazin buraya yaw sezsizlik hic sevmiyorum bennn

asicim ya cok saol canim insallah dedigin gibi olur bitane bebegim, daha ben yolun basindayim ,neler yapipta ,bebek sahibi olamayanlar var ,dusununce kendimi sansli goruyorum yine ,allah isteyen herkese versin canim ,
ne guzel esinmi calistirdi seni turkiyede ,ah anacim benim esim hic koltuga oturupta calistirmaz, ben 20 saat yaptim ama ,unuttum heralde, belkide senin kadar biliyorumdur, bide dosya degistirince mecbur hersey bastan baslicak ,bende ramazandan sonra baslmayi dusunuyorum ,dedigi n gibi 1 sene ona ugrastik, 1 senede buna ugrascaz, keske 1 sene olsa ,ben ilk sinavda kendime guvenmiyorum kesin kayabederim diyorum ama bakalim ne yapcaz

merhaba kizlar nasilsiniz siz strasbourgun neresinde kaliyorsunuz bizde bi gun bulusma yapsak ne guzel olurdu demi :)

benim tatli arkadaslarim

nasilsiniz ? ben hastalandim :çok üzgünüm:
çarsamba gunu isyerinde tansiyonum dustu...maalesef, doktorlar geldi muayene ettiler sonra evime goturdu beni nisanlim o gun bugun evdeydim
bugun dondum ise...:çok üzgünüm:

ya dugun yaklasti asiri stres, uzuntu, heyecandan oldu
yada su yeni basladigim dogum kontrol hapi yuzunden
ben buna baslayali lekeler durmadan geliyor, orucum mahfoldu napicam bilmiyorum
bugun gorusucem doktorumla bakalim ne dicek :uhm:

evimi sormussunuz...ben hasta olunca nisanlim ilgilendi sagolsun
evet esyalarim yerlesti, temizlik tamirat hersey bitti
eksiklerim : utu, utu masasi, fritoz, yatak odasi, tv dolabi, ayakkabilik
baskada eksigim yok sukur
cumartesi alacagiz, haftaya da artik yerlesme yapacagiz
dugunden bir hafta kalada kiyafetlerim gidecek iste, eve alisveris yapacagiz

sayili gun çabuk geçer...dediniz dediniz ve geçti

bu arada gelinligim mukemmel fakat kilo verdim ve bol geliyor :çok üzgünüm:
babam birseyler yapacak ama dusunmede bozmadan nasil daraltabiliriz diye cunku heryeri agir boncuk ve tasla isli
iste boyle kizlar
cadi'cim ben strasbourgda kaliyorum, sen ?

hepinizi optum kocaman kocaman a.s.

yaralim canim benim ya yine yine gecmis olsun , su dugun olsada bi rahata erseydin ,SIKINTIDANDIR bu tansiyonun ,kendine dikkat et be guzelim bise oruclusun ,yavas yavas halletmeye bak insallah hery yoluna girip dugun olur
evin icinse cok az kalmis bitmis bile esyalarin ,yolun sonuna yavas yavas geliyosun
gelinli gin icinse, dedigin gibi cok tasli ise bilmem nasil yapilirki ,ben retouche yapiyorum canim getirde halledelim dicem ama insallah bozulmadan yaparsiniz, cunku tasli cok zor olur;, tabi, bukadar seyler atlattin normal kilo vermen ,gelinligi olcturdugunde kacti simdi kac kilon peki
neyse canim guzel haberlerini bekliyoruz, optum sei tekrar gecmis olsun kib bye

kizlar slm oncelikle allahin rahmeti ustunuzde olsun gorunmuyorsunuz yaw neyse yaralim bacim bakiyorumda seni tatli telas sarmis allah tatamini getirir ins bu arada gecmis olsun.
Sympathique sanada gecmis olsun sende hastasin galiba canim diikat edin oratalikta pis bir hava var herkze grip burda neyse optum kendinize iyi bakin kizlarrrrrrrrr..

merhaba kizlar ben pariste oturuyorum ama burasi cok sikici ve cok pahali evim sagliksiz baska bir yere tasinamiyoruz cok pahali strasbourg a tasinmayi dusunuyorum siz ne dersiniz orada ev kiralari bir restorant iscisinin ayligi ne kadar cabuk is bulabilirmiyim ne dersiniz 14yasinda kizim var ona cok uzuluyorum cunki ben fransiz ve araplarla arkadaslik etmesine izin vermiyorum turkte burada yok yavrum cok yanliz ben oyle cok yanlizim bunun icin tasinmayi istiyorum bana yardim edrseniz cok sevinirim:teselli:

Sympatique'cim, bitanem
Asicim, canimcim
nasilsiniz ? ben iyiyim çok suku daha da iyi olucam insallah; evimi çok tatli oldu, mutfak, salon, yemek odasi, yerlesti, yatak odasi kaldi onuda haftaya alacacagiz. yarin eksiklerimi tamamlicam, utu, utu masasi, falan filan.
dugunden bir hafta oncede alisveris yapicaz askimla evumuze :-))
dugun yaklasti...sagligima dikkat ediyorum. aksamlari fazla yiyemiyorum cunku stres aldi basini gdiyor.
yolun sonuna geldim yavas yavas, iki yilimizi da devirmis olduk, hala inanamiyorum gunler nasilda geçti
sanirim haftaya pazar evim tamamen yerlesmis olacak, insallah diyorum
ok zormu bu isler ama mutluyum suan, huzurluyum...
beni hiç yanliz birakmadiniz, hep desteklediniz, sizlere çok çok tesekkur ediyorum kizlar, siz bitanesiniz
aylardir beni çekiyorsunuz, ve gerçekten de nisandan sonra yuzum pek gulmedi ama suan inanin huzurluyum...insallah hep oyle olacak...
bu arada gelinlige birsey yapamiyoruz maalesef, taslari bozuluyor, model bozuluyor, 38 beden yapmislardi, ama suan 36 bedendeyim.
nisanda 55 idim, sonra 5 kilo almistim 60 idim, suan 52-53 ucum...
iste boyle kizlar, opuyorum sizi kocaman kocaman
kendinize iyi bakin

merhaba kizlar ben pariste oturuyorum ama burasi cok sikici ve cok pahali evim sagliksiz baska bir yere tasinamiyoruz cok pahali strasbourg a tasinmayi dusunuyorum siz ne dersiniz orada ev kiralari bir restorant iscisinin ayligi ne kadar cabuk is bulabilirmiyim ne dersiniz 14yasinda kizim var ona cok uzuluyorum cunki ben fransiz ve araplarla arkadaslik etmesine izin vermiyorum turkte burada yok yavrum cok yanliz ben oyle cok yanlizim bunun icin tasinmayi istiyorum bana yardim edrseniz cok sevinirim:teselli:

Oncelikle aramiza hosgeldin, çok geç gordum msjinizi maalesef.
Ben parisde dogdum orda buyudum tam 20 senem geçti sonrada da buraya tasindik.
once, sordugun sorulara gelince, kiralar pahali burada da tabiki ama sanirim parisden biraz daha uygun olabilir...yinede yuksekler...mesela 3 odali daireler 600-700 den basliyor, yerine gore de çok fazla yukseliyor, 400 e de var ama semtleri hos degil...
is bulma imkaniniz var ama biraz da sansa kalmis birsey. durumunu bilemiyorum tam olarak, esinle mi geleceksin, fransizcan varmi ?
aslinda kimse issiz kalmadi, isteyen de is buluyor kesinlikle ama ayliklar dusuk burada.
ayrica ehliyetin varmi bilemiyorum ama burda ehliyet sart
kizina gelince...biliyormusun, ben hayatimda ki en buyuk kaziklarini turk arkadaslarimdan gordum...en yakin dostum bitanecim hintli, digeri ise afrikali, ailem de taniyor yillardir dostlugumuz var, yalansiz, dolansiz, hiç bir kotuluklerini gormedim
ama abla bildigim, dost bildigim turk kizi ki benden yasça da buyuktu biraz, bana yaptigi kotulukleri bir yazsam....aglarsin sanirim...
o yuzden neden izin vermiyorsun? hepsi kotu degil, anne olarak tabiki haklisin belki ama yanliz birakma kizini. mesela ben arkadaslarima gidemezdim, annem izin vermezdi, onlar gelirdi. telefon açamazdim, onlar arardi. haftasonuda annemle gezerdim hep...
ama araplardan uzak tut ! sakin ! orda haklisin iste, onlar dost olmaz
istersne daha detayli anlatabilirsin, bilmek istedigin seyler olursa severek yardimci olurum, sevgiler

Ayrica birsey soylemeyi unuttum..kizinin ve senin yasamin için en iyisi yinede strasbourg ve yakini...paris çok degisti, eskisi gibi degil maalesef...çok guçlu olmak lazim...bana milyon verseler asla donmem. buraya geldigimizden beri, çok sukur herseyimiz oldu, esya, araba, huzur, ailemiz birlesti, burda guzel olan sakinlik, yazin super, her mevsimi yasayabiliyorsun, bilmiyorum daha guzel bence.
iyi bir fikir, bizim çogu dostlarimiz tasindilar buraya ve mutlularda.
insallah istedigin hersey olur
not : yanliz burdaki fransizlar, çogu zaman yanimizda almanca konusuyorlar ve turklerden nefret ediyorlar...zenci, arap, çinli, vs pek yok, turk çok, yanliz fransizlarin çogu igrenç...maalesef

yaralim ilgin icin tesekkurler bende ne yapicagimi sasirdim ama gercekten burasi cok sikici is bulamiyorum ben terziyim evim 650 euro 300 euro sarji cok kucuk saglik problemlerimiz var baska yere cikamiyorum daha pahali bunlari cozemiyorum cozemedikcede cok kotu oluyorum esim restoranda calisiyor ama bir kisi calistgi yetismiyor hayat cok pahali fransizlara gelince burada var mesala kizim colleje baslayacagi zaman ben dil bilmiyordum beni okula cagirdilar ve kizimin dil problemi oldugunu baska bir collegi tavsiye ettikllerin soylediler bende bilmeden kabul ettim megerse orsi meslek okuluymus ya terzi ya asci ya da ekmekci olucakmis bunu ogrenince oraya gittim bana kizimin notlarinin 20 ustunden 20 olmaliymis bende inanadim 2 sene cocuk gitti ama bu sene istemiyor cocugum bana anne onlar yabaancilara yapiyorlar diyordu inanmiyordum begerse gercekmis ama bu sene dilekceyi yolladim director ogretmenler kizima kotu davraniyorlar bende iki hafta sonra normal okula gidecek cevap bekliyoruz kizima idare etmesini soyluyorum yani cogu fransiz yabancilar sevmiyor ne yapayim bilemiyorum seninde kafani sisirdim

hayelim...
Kiyamam senin kizina...Kahretsin bu insanlari...ne diyim ki...hangi college e gidiyordu ? hangi semtte kaliyorsunuz, masuru yoksa tabi. Paris'de pek terzilik isi kalmadi, butun çinler aldilar goturduler mahalleleri, isleri, guçleri...dedim ya Paris eski Paris degil.
Hiç birsey imkansiz degildik ablacim. dinle beni..Strasbourg da, herhangi tanidiginiz varmi? hani illa buraya tasinmak istedigin için soruyorum. eger varsa, once esin bir gelsin, gorsun, çevreyi dolassin, ben yardimci olmaya çalisirim, en azindan pahali, sakin, ucuz, guzel semtleri biliyorum.
Okul a gelince kolay....Tasindiniz mi yeni okula baslar burada, fransizcasini duzeltti mi çocuk ?
Fransada mi dogdu ? Hangi hakla o cocugu meslek college ine gonderirler adiler !!!
Yazik yavrumun iki yili bosa gitti...Hangi sinifta suan ?
Kafami sisirmedin ablacim. eger sana yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
Profilime de mesaj atabilirsin istersen, ne istersen sor, cevaplarim. Uzulme...herseyin bir çaresi vardir..

Arkadaslarim, Dostlarim,
Kadir Geceniz hayirli ve mubarek olsun ! butun dualariniz, dilekleriniz kabul olsun...
Cani gonulden diliyorum bunu hepinize. Umarim gelecek gunlerde hepimizin sevinçlerini hayirli haberlerini paylasiriz
Hepinizi çok çok optum

hayelim...
Kiyamam senin kizina...Kahretsin bu insanlari...ne diyim ki...hangi college e gidiyordu ? hangi semtte kaliyorsunuz, masuru yoksa tabi. Paris'de pek terzilik isi kalmadi, butun çinler aldilar goturduler mahalleleri, isleri, guçleri...dedim ya Paris eski Paris degil.
Hiç birsey imkansiz degildik ablacim. dinle beni..Strasbourg da, herhangi tanidiginiz varmi? hani illa buraya tasinmak istedigin için soruyorum. eger varsa, once esin bir gelsin, gorsun, çevreyi dolassin, ben yardimci olmaya çalisirim, en azindan pahali, sakin, ucuz, guzel semtleri biliyorum.
Okul a gelince kolay....Tasindiniz mi yeni okula baslar burada, fransizcasini duzeltti mi çocuk ?
Fransada mi dogdu ? Hangi hakla o cocugu meslek college ine gonderirler adiler !!!
Yazik yavrumun iki yili bosa gitti...Hangi sinifta suan ?
Kafami sisirmedin ablacim. eger sana yardimci olabilirsem ne mutlu bana.
Profilime de mesaj atabilirsin istersen, ne istersen sor, cevaplarim. Uzulme...herseyin bir çaresi vardir..

oncelikle tesekur ederim seninde mutun musluman allemininde kandilini kutlarim kizim 4eme segpa ya gidiyor 92 de boulogne billancourt da ki college e gidiyor kizim 7 yasindaydi geldigimizde evet 2yilli bosa gitti ama ben diyorumki olsun inasALLAH comissyondan olumlu ceveap gelirde normal okula gider strasbourg u istememin sebebine gelince almayada stuttgarda kiz kardesim var hem onun icin hemde orada turk cok oldugu icin evet orada tadidigim var ama ne zaman bahsetsek burada iscilik cok dusuk bizim kendi is yerimiz varda onun icin gecine biliyoruz burasida cok zor paris gibi fransizlar cok kotu buradada paris gibi ev problemi var diyorlar onun icin korkuyorum ama ben cocuklarimi musluman bir cevrede yetissinler dinimizi gelenek goreneklerimizi unutmasinlar istiyorum cocuklar icin gorsellik cok onemli yani mesala bir seyin ayip oldugunuanlatiyorum ama bu ortamda degil ayip gayet normal olarak goruyorlar cocuk iki arada kaliyor bocaliyor ama hem benim soylememle hem cevrede gorse yadirgamaz bende haliyle korkuyorum burada cocuklarima ornek olucak abla arkadas yok kafamçokkarıştı

X