Strasbourg Paylasim Alani (Tanisma)

yaralim bilmezmiyim hasretin ne demek oldugunu ben fr geldigimde 17 yasindaydim her dakika aglardim hic kimsek yoktu arada bir duvarlarla konusmuslugum bile olmustur ama magzi oldu hepsi helede benim gibi 9 kardesi olupta yaninda kimseyin olmayisi kahretmistir neyse huzunlendim bak yine canim nostajiye kapilmakta guzeldir ah ah genclikkkk. ilerleyen gunlerde inanki ailen bile yabanci geliyor gerci ben turkiyeden geldim senin ailen burda tatlim neyse her sey gunlunce olsun canimbenim .Sympathique bugun geliyor tatli cadimiz o bizim hepinizi opuyorum selametle.....

Hey gidi heyyy, gençligini vermissin bebem sen esine vallahi...
nasil dayandin ah canim ya... :çok üzgünüm:
vallaha ister evin yakininda ol ister uzakta..o evden çiktin bir kere...
bende çok agladim hala oyleyim aslinda.
ben evimizin tek kiziydim nesesiydim...her sozleri, her anlari ozluyorum
hele aksam sofraya oturunca...oyle sessizlik oluyor ki bizde canim valla bazen iyice huzunleniyorum inan ki...:çok üzgünüm:
Insallah alisirim bende sizler gibi.
Evet fistigimiz geliyor bugun, yarin haberlerini aliriz, ozletti kendini vallahi
bende seni opuyorum bitanem
allah a emanet ol kendine iyi bak
arada bir de yaz haaa bos birakmayin sayfalarimizi a.s.

merhaba arkadaslar hele sükür geri döndünüz.bende kimse yazmiyor diye uzun zamandir girmiyordum buraya.yaralim canimsen yine her hafta görüyormussun aileni.biz onuda goremiyoruz.evinide esinide zamanla alisirsin.
asicim dogru söylüyorsun valla,bende ilk zamanlar duvarlarla bile konustugum oldu.o kadar yalnizdim ki,cok üzülürdüm geldigime.ama simdi cok sükür alistim.birde hayirlisiyla saglikli bir bebegim olsa benden daha mutlu kimse olmaz.

bu ayin sonunda yada aralik ayinda asilama tedavisine basliycaz .benim için dua edin arkadaslar,insallah ilk denemede olur.
hepinizi öpüyorum

Canim benim...
oyle diyorsun da...ben çok aileciyim..bazen esim bile kizar yani, diyor mutsuzmusum yanimda da o kadar ozluyorsun onlari...ama daha çok yeniyim yaaa, napiyimm çok ozluyorum onlari ben...
evet, sizin için daha zor ama ben zaten yapamazdim gurbette, o yuzden gelen butun kismetleri tepiyordum cunku kendimi biliyorum
bak dedigin gibi aileme yakin oldugum halde nasilim...birde sizler gibi uzakta olsaydim...offf offff, Rabbim size sabir vermis,
evet senin yuvanda birde guzel bir bebis eksik bitanem
dualarim seninle, insallah tez zamanda olur, sympathique dostuma da dua ediyorum
ikinizin hayirli haberini bi alsak...:eek:
Rabbim tum isteyenlere versin insallah
operim seni dostum :1hug:

kizlar benim kulagimimi cinletmisiniz geldim valla:ecrin_bebek:
sayili gun hemen gecermis benimkide hemencik gecti ama gezdim dolastim hic evde durmadim:eek: , benim ve esim icin yinede cok degisiklik oldu
ayagimdan kucuk bi ameliyat oldum nasir baslangici vardi onu aldittim dikisli falan bi onda zorlaniyorum:çok üzgünüm:
bugunde ise gitcem artik yavas yavas yapariz
hepinizi ozledim valla:1hug: , giriyorum ama fazla yazamiyorum ,yazmaya calisicam
kendinize cok iyi bakin hepinizi tek tek optumŞenizŞeniz

sympatique cim hosgeldin canim.gecmis olsun.
Turkiye'ye gitmen supriz oldu sanirim,sende benim gibi ani mi karar verdin?çünkü daha önce bahsetmemistin gideceginden.

evet canim biranda oldu diyebiliriz , esim 4 senedir gitmiyodu babasi turkiyedeydi o geldi bizde iki haftaligina gitmeye karar verdik biranda oldu ama bizim icin iyi oldu azda olsa
sen nasilsin napiyosun
tedavi olarak hangi durumdasi suan
bende rahim filmi cektirdim sonuc iyi
esimde test yaptirdik ama bir aydir hala cevap yok onuda aricaz sonra doktora gidp tekrar tedaviye baslicaz iste boyle
seninlede coktandir gorusmuyoruz ozledim valla

sympatique cim hos geldin canisi sayili gun geldi gecti ama onemli olan memmun kalman canim gecmis olsun kucuk oparasyon gecirmisin canim neyse hos geldin aramizaaaaaaaaaaaaa. opuldunuz

evet canim biranda oldu diyebiliriz , esim 4 senedir gitmiyodu babasi turkiyedeydi o geldi bizde iki haftaligina gitmeye karar verdik biranda oldu ama bizim icin iyi oldu azda olsa
sen nasilsin napiyosun
tedavi olarak hangi durumdasi suan
bende rahim filmi cektirdim sonuc iyi
esimde test yaptirdik ama bir aydir hala cevap yok onuda aricaz sonra doktora gidp tekrar tedaviye baslicaz iste boyle
seninlede coktandir gorusmuyoruz ozledim valla

bizdeki durum halen beklemedeyiz.mektup gonderecegiz demislerdi baslamak için,ama halen gondermediler.esim email gonderdi bakalim bu hafta yada gelecek haftaya gonderirler heralde.bende bu arada sogan suyu kurunu uyguluyorum,bugun 8 gun oldu.sonra da incir kurune basliycam.
burada isler cok yavas gidiyo ya,bizde 3 ay oldu prolaktine hormonu için kan tahlili yaptirmistik,kani paris'e gondermisler tahlil için,sonrada bir karisiklik oldu sanirim ortada sonuç yok.doktorumuz telefon acip isteyecekti ama ona geldimi bilmiyoruz,normalde doktora gelen sonuclar bizede gelmesi lazim.ben beklemekten biktim artik.biran önce baslasak cok iyi olacak.

uzun zaman oldu gorusmeyeli bende seni özledim.

sympatique cim hos geldin canisi sayili gun geldi gecti ama onemli olan memmun kalman canim gecmis olsun kucuk oparasyon gecirmisin canim neyse hos geldin aramizaaaaaaaaaaaaa. opuldunuz

ay hosbulduk asicim
nasilsin ya ozledim valla sizi
yine fazla nete giremiyorum ama arada yazmaya calisiyorum
evet cok memnundum hep gezdim hic durmadim arkadaslar tanidik akraba ve okuluma gittim ogretmenler falan cok guzeldi az ve oz gecti anlicagin
bende seni optum kib gorusuruz
mutluluklar canimŞeniz

bizdeki durum halen beklemedeyiz.mektup gonderecegiz demislerdi baslamak için,ama halen gondermediler.esim email gonderdi bakalim bu hafta yada gelecek haftaya gonderirler heralde.bende bu arada sogan suyu kurunu uyguluyorum,bugun 8 gun oldu.sonra da incir kurune basliycam.
burada isler cok yavas gidiyo ya,bizde 3 ay oldu prolaktine hormonu için kan tahlili yaptirmistik,kani paris'e gondermisler tahlil için,sonrada bir karisiklik oldu sanirim ortada sonuç yok.doktorumuz telefon acip isteyecekti ama ona geldimi bilmiyoruz,normalde doktora gelen sonuclar bizede gelmesi lazim.ben beklemekten biktim artik.biran önce baslasak cok iyi olacak.

uzun zaman oldu gorusmeyeli bende seni özledim.

evet canim ya burda cok gec oluyo baksana ben nerdeyse bir senede bi tedavi gordum ,normalde hizli olmasi gerek
esimin test sonucuu doktora gondermisler ,bizde bize gelcek diye bekliyoduk
bende yarin doktoru arayip randovu alcam artik oyle oyle baslicaz
sogan suyu kuru ne oluyo canim biraz aciklarmisin bana ,ne faydasini goruyosun
optum gorusuruz saglicakla kal arkadasim optum sneiŞeniz

tvde ibrahim saracoglu soyledi.polikistik overli olanlar,adet duzensizligi olanlar bu kuru uygulasin diyor.
kur soyle: bir adet beyaz sogani kabuklari sari olan (mor veya kirmizi sogan olmaz)üzerindeki sari kabugunu soyup, dörde bölüyosun iki bardak kaynayan klorsuz suyun içine atiyosun, 5 dakika agzi kapali olarak kaynatiyosun.ilidiktan sonra süzüp bir bardak içiyosun.ögle ve aksam yemeklerinden önce içiliyo.aksamkini tekrar taze hazirliyosun.15 gun devam ediyosun.

ben birakmak zorunda kaldim çünkü cuma gunu cok feci rahatsizlandim.sogandan mi oldugunu bilmiyorum ama.cok fena basim döndü,bas dönmesi bende 3 yil öncede vardi.doktor kulaktan oldugunu söylemisti. 3 yildanberi olmamistim.yine tekrar edince farkli olarak sadece sogan suyu yaptim ondandir diye biraktim.10 gun yapmistim zaten.baska forumlarda okudum sogan suyu tansiyonu düsürüyormus,eger oyle bir sorunun varsa yapma.

sogan suyunun zayiflamak icin kullaniyo ama bunun icin kullanildigini bilmiyodum
bunu ben devamli uygulayamam heralde cunku iste oluyorum ,yapabilirsem denerim yinede
sence bi faydasi oldumuki
bende bugun doktoru aradim
carsamba saat 3te randovu verdi bakalim gitcem ,ne dicek sonuclar icin ve tedavi icin
neyse canim hadi optum seni kib gorusuruzzz

Dostlarim nasilsiniz bakalim ???
iyimisiniz ??
Sympathique'cim, candostum, senin tedavi devam ediyormu ? sonuç nedir ? bir gelisme varmi ?
hatice'm...nasilsin ? bak ne dicem...ozelden yada buradan gittigin doktoru soylesene bana ?
benim yengem de tedavi sonucu hamile kaldi..doktoru çok iyi. gerçekten super...istersen ismini verebilirim, birde ona gitsen ? gidenler çok memnun...

operim senide bacim

sogan suyunun zayiflamak icin kullaniyo ama bunun icin kullanildigini bilmiyodum
bunu ben devamli uygulayamam heralde cunku iste oluyorum ,yapabilirsem denerim yinede
sence bi faydasi oldumuki
bende bugun doktoru aradim
carsamba saat 3te randovu verdi bakalim gitcem ,ne dicek sonuclar icin ve tedavi icin
neyse canim hadi optum seni kib gorusuruzzz

yapabilirsen sabah aksam yaparsin.forumda bazi calisan arkadaslar oyle yapiyolarmis.
adetim gecikmeden gelirse faydasi olmus demektir,ama ben dedigim gibi 10 gun yaptim,normalde 15 gun yapmak gerekiyo.
bide bu sogan suyu bebegin tutunmasina yardimci oluyomus.
bende seni öpüyorum.

Dostlarim nasilsiniz bakalim ???
iyimisiniz ??
Sympathique'cim, candostum, senin tedavi devam ediyormu ? sonuç nedir ? bir gelisme varmi ?
hatice'm...nasilsin ? bak ne dicem...ozelden yada buradan gittigin doktoru soylesene bana ?
benim yengem de tedavi sonucu hamile kaldi..doktoru çok iyi. gerçekten super...istersen ismini verebilirim, birde ona gitsen ? gidenler çok memnun...

operim senide bacim

doktorum cmco 'da doktor OHL

ver bi belki giderim.

tesekkur ederim ilgilendigin için, bende seni öptüm

doktorum cmco 'da doktor OHL

ver bi belki giderim.

tesekkur ederim ilgilendigin için, bende seni öptüm

rica ederim guzelim, yardimci olabilirsek ne mutlu bize
esim bu hastanede dogdu biliyormusun ?
benimde orda dogurmami istiyor :1rolleyes:

arkadaslar bu ne ya ben sorunumun pesine dustum fazla yazamadim , ayni biraktigim gibi duruyo kimsecikler yazmamis
bu ay bana dua edin arkadaslar insallah esimin sperm sayisi azda olsa yukselir ,

Canım bende turkıyeden geldım yalnızlık ve gurbet gercekten cok zormus.tanısırsak sevınırım

Canım bende turkıyeden geldım yalnızlık ve gurbet gercekten cok zormus.tanısırsak sevınırım

xyzv hos geldin aramiza umarim bizim gibi sende bu siteden faydalanirsin canim frnin hangi sehrindensin xyzv: sempatigim canim duam senle canim ins allahim yardim eder cabalarini bosa cikarmaz gulumm duazmiz senle ve haticeye ..:CüvCüv:

yaralim bilmezmiyim hasretin ne demek oldugunu ben fr geldigimde 17 yasindaydim her dakika aglardim hic kimsek yoktu arada bir duvarlarla konusmuslugum bile olmustur ama magzi oldu hepsi helede benim gibi 9 kardesi olupta yaninda kimseyin olmayisi kahretmistir neyse huzunlendim bak yine canim nostajiye kapilmakta guzeldir ah ah genclikkkk. Ilerleyen gunlerde inanki ailen bile yabanci geliyor gerci ben turkiyeden geldim senin ailen burda tatlim neyse her sey gunlunce olsun canimbenim .sympathique bugun geliyor tatli cadimiz o bizim hepinizi opuyorum selametle.....

[sıze="3"]cok sasırdım ya valla bende buraya 17 yasında geldım ben mulhousedayım benım aılem turkıyede hemde bızde 9 kardesız demekkı bı ben dıılmısım zor gunler yasayan ıyıkı varsınız ya sızlerı tanımıyorum ama ıyıkı varsınız kendınıze ıyı bakın umarım gorusuruz [/sıze]

canim ben strassbourgdan yaziyorum.aranizda olmaktan mutluluk duyarim bende gurbet acisi cekiyorum

Son düzenleme:
X