yaralim canim ya sana soruyorum 10 gecmeyenne 8 futunan kalmis bir kisi nasil olurda 10 sonra tekrar giriyor bilgin varmi allah askina... hatice alllah da sizinyar ve yardimciniz olsun ne diyim hersey haktan..
neyse hayirlisi diyelim yaralim takmiyacam artik ama bende yapacagimi biliyorumm :):) kizlar cile cekmek icin gelmis dunyaya yada sansisiz canisi allah izin veririse okullar kapaninca gidecegim izine arabayla bir terslik olmassa benim ailem ANK KOCHISARDALAR YANI BEN ANKRALIYIM iste ya herkezin memleketi kendine guzel deyilmi cok ozledim vatanimi soyle gitsem sabahlara kadar kardeslerimle sohbet etsem en cok bunu istiyom bu arada benim 9 tane kardesim var boyle toplaninca cok guzel oluyor aramizda fazla yasda yok kardeslerimle cok guzel oluyor yani gercekten buyuk aile cok guzel neyse temennim herkez mutlu olur .
yaralim cok uzuldum canim geldimi hep birden geliyo, nisanlin ins iyi bi is bulurda her sey duzelir, bu aralar herkes mutsuz gulmeye hasret kaldik valla,seninle fazla konusmaya firsatimiz olmadi ama yazilari takip ediyorum cok neseli biriydin enerji doluydun bu bizede yansiyodu inan, bu arada strasbourgtasin dimi sen bende belfort tarafindayim fazla uzak degiliz duymussundur belki, optum canim
yaralim cok uzuldum canim geldimi hep birden geliyo, nisanlin ins iyi bi is bulurda her sey duzelir, bu aralar herkes mutsuz gulmeye hasret kaldik valla,seninle fazla konusmaya firsatimiz olmadi ama yazilari takip ediyorum cok neseli biriydin enerji doluydun bu bizede yansiyodu inan, bu arada strasbourgtasin dimi sen bende belfort tarafindayim fazla uzak degiliz duymussundur belki, optum canim
ay ne guzelll buyuk aile ve kizkardeslerin varrr, benim bitanecik kizkardesim de yok, ablam da yok :çok üzgünüm:
zaten ergenlik çaginda çok ihtiyacim duymustum, simdi nisanlaninca daha çok ihtiyacim duyuyorum...senağlama
gorumcemi baci yerine koydum sirtimdan vurdu Kötü Kazen elden ne baci olurda sanki
iste boyle senin adina çok sevindim yaa, peki sen çok erken yasda evlendin saniirm, gorucu usuluymuydu ? yoksa sevdiniz mi ?
evin ayrimiydi senin?
bende bu sene uçakla gidecegim kardesimle. oda benim dert ortagim canim kardesim. onunla gidip onunla gelecegim insallah.
ne guzel ailene kavusursun insallah arkadasim ya ne guzel olur gerçekten
senin adina seviniyorum simdiden :1hug:
Belfot u biliyorum tabiki tatlim, birazcik uzak strasbourg a. ben budan 3 yil, is geregi gitmistim, gare in orda ki burolarda toplantimiz vardi, 10 is arkadasla gitmistik ama kisindi soguktu gezmedik. kuçuk bir yere benziyor..sen aslen nerelisin ?
ne kadar zamandir fransadasin ? anlatirmisin biraz kendini ?
optum
a.s.
karbeyaz belfortta bizim köylüler var belki taniyosundur.simdi isim vermiyeyimde koyun ismini söyliyeyim.denizlinin tavas ilcesine bagli yorga köyü.
hatice canim ben tam belfortun icinde degilim onlarida tanimiyorum, sen fr neresindesin, aslen nerelisin canim, optum a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?