- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
-
- Konu Sahibi Clementine89
Yok cnm ağır bir kokusu var anlayamadım mesela alo kullandım daha önce o bildiğin temizlik kokuyor.... Ama rinso hiç sevmedimRinso yu neden begenmedin kokusu agir derken parfumsu koku mu var
Genelde begeniliyor rinso. Ben aldim ama henuz acmadim.. rinsonun hangisi acaba kullandiginiz. Insallah begenirim camasir konusunda kokuda hassasimYok cnm ağır bir kokusu var anlayamadım mesela alo kullandım daha önce o bildiğin temizlik kokuyor.... Ama rinso hiç sevmedim
Tursil çok önceden kullanmıştım çamaşır suyu katkılıydı muhteşem mis gibi kokuyordu ama sonra bulamadım aynısından marketlerde diğerlerini bilmiyorum...Rinso yeşil üzerinde çiçekler var beyaz sanırımGenelde begeniliyor rinso. Ben aldim ama henuz acmadim.. rinsonun hangisi acaba kullandiginiz. Insallah begenirim camasir konusunda kokuda hassasim
Mesela tursil aldim kokusunu begenmedim azcik yumusatici koyarak o kokuyu bastırıyorum . Bir daha almam
Oriflame markali mirage parfum elinde olan varmi acaba stoklarinda olanvarmiDuş jeli yedeğimi aldım komşum oriflame satıyor elinde 750 ml 12 TL ye varmış uygun geldi aldım hem ona da bi yardımım olsun kendini geçindirmek için çabalıyor
Ay cnm un gibi neredeyse tursil.Tursil çok önceden kullanmıştım çamaşır suyu katkılıydı muhteşem mis gibi kokuyordu ama sonra bulamadım aynısından marketlerde diğerlerini bilmiyorum...Rinso yeşil üzerinde çiçekler var beyaz sanırım
Harika parfüm ben almıştm seneler önce ama çabuk bozulmuştu kokusuOriflame markali mirage parfum elinde olan varmi acaba stoklarinda olanvarmi
Ben kullaniyorum yani indirimde buldukca aliyorum. Memnunum.Genelde begeniliyor rinso. Ben aldim ama henuz acmadim.. rinsonun hangisi acaba kullandiginiz. Insallah begenirim camasir konusunda kokuda hassasim
Mesela tursil aldim kokusunu begenmedim azcik yumusatici koyarak o kokuyu bastırıyorum . Bir daha almam
Benim kulladığım cif kalkdırılmış sanırım hiçbir markette yok çok üzüldümç.suyu stogum yokmus var saniyordum. bidon olanda almistim onu kullaniyorum. Almam gerek.
Bir de bulasik mak. detj. stoklamam lazim. yaza girmeden.
cif de eror veriyor.
Alması guzel de bitmeseler
Bakliyata falan agirlik verdim deterjani yazin aldiklarimla idare ettim.
hangi marka?Benim kulladığım cif kalkdırılmış sanırım hiçbir markette yok çok üzüldüm
Cif pembe kabı laciverttihangi marka?
camasirsulu olan sanirimCif pembe kabı lacivertti
Evet :)camasirsulu olan sanirim