- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- Konu Sahibi Clementine89
Duş jeli yedeğimi aldım komşum oriflame satıyor elinde 750 ml 12 TL ye varmış uygun geldi aldım hem ona da bi yardımım olsun kendini geçindirmek için çabalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Splat doğal olan markaydı dimi ?
Kızlar bir de topluca sipariş verip çöp torbası almayı düşünüyorum. Koroplast haricinde fiyatı daha uygun hemen yırtılmayan bildiğiniz bir marka var mı?
Markanın adı ne? Fiyatını hatırlıyor musunuz? Ben de bir bakayım.Merhaba
Ben migros indiriminden kendi markası olan çöp torbasından aldım. Gayet dayanıklı ve fiyatı da uygundu. Hiç akma delinme yırtılma vs olmadı şimdiye kadar
Markanın adı ne? Fiyatını hatırlıyor musunuz? Ben de bir bakayım.
Teşekkür ederim. Bugün şok markete gitmiştim, ordaki 1.5 tl, büzgülü olanlar 3.5 tl idi. Fiyatı uygun geldi, denemek için aldım, kalitesi iyiyse stok yapacağım.Migros'un kendi markası indirim zamanı almıştım fiyatı 3 küsürdü. Bir de burda siyah görünüyor ama rengi mavi poşetin.
İndirim zamanı almayı düşünüyorum yine
4 lt dalan sıvı sabun 12.90, 1 kg lipton yellow lable 19.90, jb 3lu ıslak mendil 8.90, 725 mllik 2 tane pril elde yıkama det. 7 tl, 4 lt perwoll 101den bir de omo sıvı 1950 lt, 1500 ml konsantre dalin yumuşatıcı 12.90 bunlar stok için tamamen.
101e yarın uğrayıp domestos ve mercimek alacağım. Yoremce mercimek fiyatı uygun geldi. 4.75
dalin yumuşatıcı a 101 de yok. Onları nette indirimden toptan alabilirsiniz. Ya da büyük marketlerdedalin yumuşatıcı a 101 de varmı? ben de dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı almak istiyorum, uygun fiyatlı denk gelemedim.
yöremce falan kanadadan geliyor diye biliyorum. burda paketleniyor sadece. anadolu mutfağı markasının nerdeyse bütün ürünleri ithal. hububatta ben duru marka kullanıyorum.
sadece tava 40 tl normalde çok uygun al mutlakahttps://urun.n11.com/tencere-ve-tav...t-mini-tencere-seti-ekstra-indirim-P309960562
kızlar stokla alakaı değil ama sizce bu ürün nasıl almayı düşünüyorum :)
Bugün baktım 400 gr spagettiler. Şokta 500 gr 2,20tl idikızlar bim e barilla gelecek makarna. fiyatı uygun gibi geldi... özellikle spagettilerini seviyorum ben.
Olsun kuzu onu da denemiş oldun.solo 32'li a101 29.90 a geliyormus.
Cok bi indirim degil ama 3-5 asagi en azindan.
Mavi beyazinkini aldim 24.90 a 5 kurus etmez incecik 5tl daha verip bunu bekleseymisim dedim suan.