• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stne grmek?

kavuniçi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
45
2
86
İstanbul
kızlar ya ben bunu hep merak ettim üstüne görmek hamilesiniz ama adet oluyonuz hamileliğinizi farketmıyosunuz , bunu biliyorum galiba banada öle olmustu hamileliğimi farkettiğimde 5, 6 gün bişe gecikmişti amam 2 aylık hamileydim neyse peki üstüne gördüğümüz zaman ne gibi farklar oluyo ??? mesela kanamada veya süresinde değişiklik veya normalinden baska bi fark??? cevaplarsanız sevinirim....:tomato:

üstüne görmek bende şöyle oldu tam zamanında regl oldum ama ilk gün çok azcık ikinci günde leke şeklinde geldi ve bitti bende durumu normal bulmadığımdan kanda gebelik ölçdürdüm hamile çıkdı ama düşük oluyormuş aynı zamanda o anlaşıldı aslında hamilelikdeki hiç bir kanama normal sayılmaz ve düşük tehdidi olarak değerlendirilir.

canım benim annem bende tam 6 ay adet görmüs hamile olduğu halde ve hiçte anlamamıs 7 . ayda benim olucağımı hamile olduğunu öğrenmis :))

bizim gelinimiz de ilk ayında üstüne gördü.ikinci ayında gecikince idrarda test yaptılar.hamile çıktı.şimdi doğumu yaklaştı artık.düşün işte.

üstüne görmek bende şöyle oldu tam zamanında regl oldum ama ilk gün çok azcık ikinci günde leke şeklinde geldi ve bitti bende durumu normal bulmadığımdan kanda gebelik ölçdürdüm hamile çıkdı ama düşük oluyormuş aynı zamanda o anlaşıldı aslında hamilelikdeki hiç bir kanama normal sayılmaz ve düşük tehdidi olarak değerlendirilir.

ya bende de aynısı oldu bugün kan verdim test için yarın saat 5 gibi alcam sonucu aslında bana hamileyim gibi geliyo ama açıkcası istemiyorum daha 3 aylık evliyim ve eşimle sorunlarım varsenağlama

canım dilerim bebek olmaz baksana sorunlarınız varmıs ama evliliğin ilk ayları çok sıkıntılı geçer üzülme bizde 3 ay olmadı daha evleneli sorunlar mutlaka oluyo

İlahi Mehay ne doğru demişsin :)
Gerçekten erken başlamış genelde ilk zamanlar cicim ayları olduğundan daha iyi geçer.
Demetsinan üzme kendini canım birbirinize alışacaksınız.Hayırlısı olsun sizin için.

arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ya bizim anlaşmazlığımız ufak tefek şeyler olsa tadı tuzu diycem ama alkol problemimiz var eşim hergün içiyo ben bu zamana kadar alkol kokusu nedir bilmedim o yüzden çok zorlanıyorum görücü usulü evlendik ve nişanlıyken ayda yılda bir içiyorum dedi önemsemedim ama hergün içiyo senağlamasenağlama

bu arada test sonucu negatif :teytey:

üstüne görme olayını bende duymuştum canım bazı bayanlarda oluyormuş ben 9 haftalık hamileyim ve 3 gündür azar azar adet oluyorum doktoruma danıştım ilaç verdi ve korkulaçak bişey olmadığını söyledi allah tüm isteyenleri bebişlerine kavuştursun sevgiyle kalın.

annem bana hamileyken tam 9 ay adet görmüş ve adet sancısı çekerek görmüş.ilk aylarda hep bebek düştü sanmış ama en sonunda alışmış.doktorda bazı hastalarda oluor demiş.

bende üstüme gördüm adetten bir hafta önce az kanama gelince moralim bozulmuştu hastalanacam diye ama akşam yine baktım yoktu kanama ama hiç aklıma gelmedi üstüme görmüşümdürdiye ağustosun 27 sinde idrar testi yaptım hamile oldumu ögrendim ögrendikten sonra aklıma geldiki üstüme gördüm diye ama bir hafta sonra düştü bebegim :(

Ya Merhaba şu Anda Bende Hamileyim.normal Adet Olcagim Gun Bugun çok Az Kanamam Var Napiyim Sizce Ya.gebeliğii Dun öğrendim Kanda.haftasonu Oldugundan Doktora Gitmedim.bişey Olurmu Kizlarrrr

yineki sonuç negatif çıkmış .bu alkol sorununu halletmeden sakın düşünme bebek sanada bebeğede yazık olur .inşallah halledersiniz bu sorunu çok ciddi bir sorun bu benim içinde inan çok üzüldüm .allah sabır ve kolaylık versin canım.

kendini sevdirerek vaz geçirmeye çalış içkiden biz babamı tam 25 sene çektik hep annemin gurur yapması yüzünden nasılki bizler büyüdük bazı şeylere dur dedik sonun da babam pes etti tabi ALLAH nasip edecek konuş eşinle biryerlere gidin beraber olun yani belki fırsat bulamaz ne bileyim zor mesele içince sevgi saygı kalkıyor aradan kadın dediğin akıllı olacak emin ol kadınlardaki akıl erkeklerde yok ama bizler kullanmasını bilmiyoruz..kolay gelsin..

eşimi ne yaptıysam ikna edemedim ama sonunda bi söz hatta yemin aldım ben hamile kalınca bırakacak umarım başarabilir desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...

merhabalar..

bende tam regli dönemimde çok az açık rekli daha sonraki iki günde kahve rengi siyaha yakın lekelenmeler oldu hamileliği çok istediğimden tam 4 kez gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıkıyordu sonra hamile olduğumu öğrendiğimde hayatımda ilkkez sevinçten ağladım.ama kahverengi kanamalarım tekrar başladı doktora gitik kan tahlil.hamile görünüyor fakat kese görünmüyorda sonra her iki günde bir doktora taşınmaya başladık bu sefer kese göründü kan değerleri iki günde bir katlanması gerekirken az artış gösteriyordu böyle iki hafta bekledik dış gebelikte olabilir dendi sinirlerim harap olmuş hergün ağlıyordum.dr.son kararı bozuk kese deyip hamileliğime son verildi henüz bir hafta oldu.öylesine mutsuz ve suskunum ki bunları yazarkan bile hala yaşıyorum tam 14 yıl sonra tekrar anneliği tadacaktım.olmadı buda zaten bir mucize idi Dr.eşimin canlı sepermi yok amaliyat demişti bizde artık ümidi kesmiştik.bende şimdi ikinci bir mucize olurmu acaba diyorum..Allah her isteyeni çocuk sahibi yapsın o bir şeye ol diyince olur.tıbben imkansız olan şeyi bize yaşattı umarım bir sonrakinde kucağımıza alma şansını da verir.umudumuzu kaybetmeyelim...hamileliği sırasında kanaması olanlarında çocuklarının sağlıklı gelişme şansı var bunu unutmayın...sevgilerimle

Ya Merhaba şu Anda Bende Hamileyim.normal Adet Olcagim Gun Bugun çok Az Kanamam Var Napiyim Sizce Ya.gebeliğii Dun öğrendim Kanda.haftasonu Oldugundan Doktora Gitmedim.bişey Olurmu Kizlarrrr

Lütfen dr.a git.Korkutmak için söylemiyorum ama riske girme.Kırmızı olan her kan damlası tehlikeli...

bu tarz şeyleri duyuyoruz arkadaşlar evet.benımde bır tanıdığım 3 ay üstüne görmüş ve anlamamış.oğlu 5 yaşında ve gayet sağlıklı.ama eğer ki hamıle olduğunuzu bilp böle bir kanamayla karşılaşırsanız normal dıye oturmayın mutlaka doktorunuza danışın.çünkü herkesin durumu birbirinden farklıdır.madem kı böyle bir durumla karşılaşma riski var adet görsek bile
ne olur ne olmaz hep hamıleymiş gibi davranıp,yürüyüşümüze oturup kalkışımıza,yiyip içtiklerimize ve en önemlisi ilaç kullanımına dikkat edelim.bilmeden zarar vermeyelim onlara.

ve eşiyle içki yüzünden arası bozuk olan arkadaşım!
eşini tanımıyorum nasıl bir kişilik bilmıyorum ama genel bır yorum yapmak ıstıyorum .bunu hergün içen bir insan kolay kolay bırakamaz.bir akrabam aynı durumla karşı karşıydı.evinde içiyordu dayağı filan yoktu ama içince her insan sapıtır.mutlaka evde huzurszluklar olur çatışmalar balşlar ve eve bereket kalmaz.ne sözler ne yemınler etti bırakıcam diye..bıraktı yine başladı.bu arada 2 çocukları oldu kadın çekti yıllarca çocukları lıseye başlayacaklar neredeyse hala içiyor düşün..kadın en sonunda dayanamadı evi terk etti. sonuç ortada..sakın böyle bır hataya düşme.kesin tavrını koy ve hıc katlanma..

Back