- 30 Mart 2009
- 13.962
- 62.643
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Ben diyet grubuna yazmayinca verdim kiloGrubu sen açtın tabi seni suçluyucaz bize umutlar verdin gazladınkendin zayifladın ama biz hala aynı.Magduruz şikayetçiyiz Mune abla gelip banlarmısın lütfen bence bu da ban sebebi
Acces gruptayken yemek konusu kapanmıyordu çünkiBen diyet grubuna yazmayinca verdim kiloolay tamamen accesss’te bitiyor yani
Çikolatalara kurabieyelre ağzının suyunu akıt da dedim di miGrubu sen açtın tabi seni suçluyucaz bize umutlar verdin gazladınkendin zayifladın ama biz hala aynı.Magduruz şikayetçiyiz Mune abla gelip banlarmısın lütfen bence bu da ban sebebi
Olm sizin ağzınıza düşücrğime onurumla yemek grubu kurarım boşa gştmez en azından nxnxnBen diyet grubuna yazmayinca verdim kiloolay tamamen accesss’te bitiyor yani
Işte seninle takıla takıla bu hale geldimÇikolatalara kurabieyelre ağzının suyunu akıt da dedim di mi
Henüz yarışma başlamadı. Daha çok var. Bildirim geliyor zaten, pardon sana gelmiyordu di mi dkfkfkOy nerden vericez gidem de bakam hepsine
Ben karar veremedimOy nerden vericez gidem de bakam hepsine
Margaret kaç şampiyonluğun var kızHenüz yarışma başlamadı. Daha çok var. Bildirim geliyor zaten, pardon sana gelmiyordu di mi dkfkfk
6 galiba.Margaret kaç şampiyonluğun var kız
Keşke üyelerin sayfasina girince kaç kez kazandiklari belli olsa iyi olurdu öyle6 galiba.
Teşekkürler Minik. Sınav nasıldı?Gevur vol bilmem kaç.
Çok güzel olmuş fincana bayıldım çok çok iyi uyum sağlamış hepsi
Ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim
Eskiden madalya falan vardı profilde. Şu an o da yok.Keşke üyelerin sayfasina girince kaç kez kazandiklari belli olsa iyi olurdu öyle
Yeni eve taşınamadım hala kuşom. Mutfağı yaptırayım, o zaman kimse tutamaz beni.Gevur yawkadin her sunumunda yeni bir level açıyor Bu kurabiyenin iki renkli olanını ilk defa gördüm ve bayıldım yazılar falan ,aştın kendini askolettam yeni ev iyi gelmiş valla beybisi, o minnak elide yicem şansa ihtiyacın yok bitti
Şuanda da kimse tutamıyor askolettam ama yine de sen bilirsinYeni eve taşınamadım hala kuşom. Mutfağı yaptırayım, o zaman kimse tutamaz beni.
Teşekkürler kuşomBirde minik el gördüm orda kurabiye ile birlikte alabilirim margimhepsi şahane olmuş sunum zaten yıkılıyor