- 21 Kasım 2017
- 27.756
- 121.771
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Görüyorsun ki goldun her çeşidi mevcut bende.Saat rose gold diye mi geçiyo acabaa?
Antep Gelini olduğun başka türlü anlaşılmazGörüyorsun ki goldun her çeşidi mevcut bende.
Oo Margaret hanımm sende mi yarışmaya katıldınYine Eylül, yine kurabiye.Ben de bu ay en sevdiğim tarifle aranızdayım. Hemen yapılışına geçiyorum.
Malzemeler:
125 gram margarin ya da tereyağ (Oda ısısında)
2 çay bardağı şeker
1 yumurta
1 yemek kaşığı nişasta
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilin
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay bardağı kırılmış ceviz
200-300 gram karışık çikolata
3-3,5 su bardağı un
Yapılışı: Tereyağ, nişasta, şeker, yumurta, tuz, kabartma tozu ve vanilin bir kapta karıştırılır. Yavaş yavaş un eklenir. Ardından ceviz ve çikolatalar eklenip yoğurulur. Hamur ikiye bölünür, diğer parçaya kakao eklenip tekrar yoğurulur. İki farklı renkte hamur elde edilir. Yuvarlak şekil verilir. 180 derece fırında 15 dakika pişirilir. Fırından çıkardıktan sonra bardakla üzerine bastırılıp düzleştirilir.
Eki Görüntüle 3479440 Herkese afiyet olsun.
Eki Görüntüle 3479441 Eki Görüntüle 3479442 Eki Görüntüle 3479443 Eki Görüntüle 3479444 Eki Görüntüle 3479445
Meşhur papatyalı takımdan yok ama napalım…Antep Gelini olduğun başka türlü anlaşılmaz
Bunlar Türk Malı yerli ürünBOYKOTTTT. En iyisi kurabiyeleri bana yolla ortam gerilmesin
Bunu ilk kim diyecek diye bekliyordum. Ordi’nin gelip beğenmedim atması lazımdı. Seninki ters köşe oldu.BOYKOTTTT. En iyisi kurabiyeleri bana yolla ortam gerilmesin
Ben de seni.Wow! Ben seniii tutuyorummmmmm
Benim tüm yarışmalara katılmam şokuOo Margaret hanımm sende mi yarışmaya katıldınEllerine sağlık enfes gözüküyor bir kutu da bana ıșınla ordan Başarılar dilerim
Süt alerjisi mi var?Allah kahretmesin, ne kadar güzel bi' şey buDoktor diyetimi açar açmaz deneyeceğim.
Allah kurtarsın karşim.Süt ve yumurta
ÂminAllah kurtarsın karşim.
Baklava sana kurban olsun ıșınlarımBenim tüm yarışmalara katılmam şoku
Sen de bana oranın baklavasından ışınla.