- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
- Konu Sahibi Margaret Hale
Seni küçük zararsız gevur seni…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler Cemoşum.Muhteşem olmuş Margaret
O minik elleri de yerim kurabiyenin yanında
Eline sağlık
Size bi zararım olmaz.Seni küçük zararsız gevur seni…
Kendisi yaklaşık 4 yıldır demirbaş üyemizdir nasıl görmezsinizBaklava sana kurban olsun ıșınlarımBen ikinci kez görüyorum ya seni çok yemek bölmüne bakamıyorum ama ara sıra giriyorum bakınca canım yemek istiyor diyetdeyim guyaOylama da çok zorlanıcam bu kez oylama zamani Kk terkmi etsem napsam
Ellerine sağlık kuşo. Yine mükemmel olmuş. Fincan gözümden kaçmadıSize bi zararım olmaz.
Sevindim buna ahsjsjhsEllerine sağlık kuşo. Yine mükemmel olmuş. Fincan gözümden kaçmadı
Teşekkürler kuşumakdkd. Beymen’den alabilirsin. Pip Studio markası.Mükemmel bir sunum, renk uyumlarına ve ayrıntılara bayıldım. Fincana ayrı bir bayıldım, kuş ayrıntısından dolayı; nereden bulabilirim?
Teşekkürler hemşom.Queen Of The Gevur's gelmiş Ellerine sağlık hemşom,şahane Yarışmada bol şanslar
Ben geçen yıldan burdayım ondan bilmiyorumdur hem yemek yarıșmalarini çok aktif takip edemiyorum ara sıra bakıyorum yemek yarışmalarindan tanidigim üye az zaten.Kendisi yaklaşık 4 yıldır demirbaş üyemizdir nasıl görmezsiniz
Rica ederim hemşomTeşekkürler hemşom.
Çoğu kurabiye tarifine yorum yazmışsınız, bana yazmasanız da Tariflerimize beğeni ve yorumlarınızı her zaman beklerizBen geçen yıldan burdayım ondan bilmiyorumdur hem yemek yarıșmalarini çok aktif takip edemiyorum ara sıra bakıyorum yemek yarışmalarindan tanidigim üye az zaten.
Teşekkürler Nanecim. Seni beklediğime değdi.kız sunum şahane eline sağlık
Kurabiyeden tatlı küçük elin sahibini de yerim
ÇaktırmasanaaaaaGecevucuuurr, bu nasıl sunum böyle pastane den alınmış gibi
O zaman bundan sonra tanışalım kaynaşalımBen geçen yıldan burdayım ondan bilmiyorumdur hem yemek yarıșmalarini çok aktif takip edemiyorum ara sıra bakıyorum yemek yarışmalarindan tanidigim üye az zaten.
O benim totemim diTeşekkürler Nanecim. Seni beklediğime değdi.