🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım okyonus yok listede

Insallahhh canm Kimseye muhtaç olmayacak kadar kotu gun dostu kenarda bi birikimimiz olsun yeter
Amin canım bende o yüzden biriktiriyorum bakıyorum da kimseden fayda yok
Sagolasin canimm..altin alasım vardi da 1 gr bile etmiyordu...zaten düğünümde bi 5 dk görebildim hayatımda onlari ah su borçlarımı bi bitsin her ay alacağım gr bile olsa..sizi okuyup okuyup iştaha geliyorum
Yaz bize takıl hayatını yaşa
Aynen şekerim biliyorum okyonus şeker gel bakalım bi

Amin canım bende o yüzden biriktiriyorum bakıyorum da kimseden fayda yok

Yaz bize takıl hayatını yaşa

Aynen şekerim biliyorum okyonus şeker gel bakalım bi
Şimdilik bakmakla yetiniyorum tok evin ac kedisi gibi ayda elime kalan 0000 tl bu ara 5 tl falan kalmaya başlayınca birikime başlayacağım

Ah ah simdiki aklim olsa bir aralar elime ayda 2-3 bin kaliyordu insallah o günlere az da olsa yaklasirim da...Ben de size takilirim

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz bende yetişemiyorum ki . Birde görmesem etiket yapmazdım aynen gelmek istemezsin belki zorla çağırmış gibi olurum korkuyorum
Ama bunlar çpk minnoşlar bende şu sıralar yatırım değil batırım var birikim pek olmuyor harcamalarımız çok. Dolar altın düştükçe seviniyorum daha az ödeme yapacam cebimden üç kuruş az çıkacak diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…