- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Herkes trendyolda sepet yapmışBurdayim trendyol batagina dustum cikamiyorum
Altını neyle alacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes trendyolda sepet yapmışBurdayim trendyol batagina dustum cikamiyorum
Kız altında var oradaHerkes trendyolda sepet yapmış
Altını neyle alacaksınız
İsterseniz altının resmini atabilirsiniz topiğe biz öyle yapardık aldıklarımızı paylaşıp motivasyon kazanırdık yine öyle yapacağızAmin inşaallah hepimizin ki
Pahalı ama yaaaKız altında var orada
Herkes trendyolda sepet yapmış
Altını neyle alacaksınız
Analar yorulmuyor ama kayınvalideler kayıp gidiyorDerslerimi yaptım bitti. Evi havalandırdım, robot süpürgeyi çalıştırdım mis oldu tozlar gitti. Annemler gitmişti çarşafları ve havlularını yıkadım. Karnabaharı hazırladım fırına attım bi çalıştırması kaldı. Salata malzemelerimi yıkadım. Kız kesin nazlanacak ona da patates atarım yanına. Şimdi gideyim bebelerimi alayım kv yorulmuştur kesin
Yapmaaaa etmaaaaaaBurdayim trendyol batagina dustum cikamiyorum
Sepette ne varAma hepsi lazim
Sepette ne var
Ben de hep market sutuyle mayaliyorum, hani tas gibi degil ama guzel oluyor. Aslinda civarda ciflikler varmis, ondan da bir denemek istiyorum.Günlük pastörize sütle yaptım masallah güzel tutmus sabah dolaba koydum akşam tadına bakarım
Ben olsam beklerdim eğer paraya ihtiyaç yoksaBu dolar sizce daha duser mi kizlar 30 tl zarar etti daha edermiyim el emegim göz nurum 350 tl vardi sadece...o da 40 dolar ettiydi 1 gunde 30 tl eridi...bejde sans olsa Ne yapayım bozdurayim mi akıl verin tum servetim gidiyor
Hadi ordanben kendim görüp girmesem beni görmesen çok etiket yapardın şaka bir yana sizin hızınıza yetişilmez kuzularsirkencubin gördüm seni şuan
Tamam canım hepsi ihtiyaçmış bravo sanaKopek mamasi / pres kemik
Boru yatak
Bir tane oduncu gomlek
Kardesime hediye kazak
Siveno camasir suyu
Buzdolabi poseti cop poseti antep fistigi ve tuy toplayici yedek yolda
Kupon gelecek onunlada maske alirim