Anlatmaya gerek yok görüyorsunuzHadi ordanben kendim görüp girmesem beni görmesen çok etiket yapardın şaka bir yana sizin hızınıza yetişilmez kuzular
Okurken gözümde canlandı Of offf afiyet olsun tadı damağıma geldi vallaBugün hem pahalı aldığım altınlar için üzüldüm ama daha çok da ilerleyen zamanlarda daha çok alabilirim diye sevindim... bilmiyorum ne kadar sürer bu düşüş amaaltın maalesef çıktığı yeri unutmuyor hayrolsun dolma yaptım yemek olarak ne zamandır canım istiyordu..hem biber hem patlıcan..bol tereyağlı bol kıymalı sarımsaklı baharatlı sumaklı offf off muhteşem olmuş nar ekşisi de döktüm üzerine
İyiyim canım iyi şükür okula gönderdim büyüğü küçükle uğraşıyorum hem arkadaş gelsin eve diyor çağırdım komşuyu bu sefer oyuncak vermedi ağlattı çocugu kendi agladı akşama pizza yaptım eşim kola çocuklara cips aldı. Altın dolar ne olmuş öylePenguen nasılsın yoksun bugün topikte?Kızın nasıl oldu?
Ihlamur içmezler sadece meyve yer benimkiler Allah şifa versin kuzunaOglumdada vardı hemen toparladı
Aynen meyve
Kuşburnu ıhlamur demledim
Bu cadı içmez
Penguen canım Elinde hani bir leke olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ne durumda ben hamileyken olmuştu aynı şey .Ihlamur içmezler sadece meyve yer benimkiler Allah şifa versin kuzuna
Biz dilekçe verdik göndermiyoruz oğlumu okula 5.sınıfa gidiyor aslında kritik bir sınıf ama günlerce düşündük müdürle ve mud.yardimcimizla konuştuk a ama yinede göndermeme kararı aldık dilekçeyi verince de mudur keşke herkes sizin gibi gondermese inanın 1 çocuğun başına bir kişi versek ancak olur cunku hiç dikkat etmiyor çocuklar okadar uyarılarımıza rağmen demiş eşime.yakinda kapanır okullar hergun bir sürü çocuğun ismi geliyor karantinada demiş.Bugün de 3 tane karantinalı öğrenci bilgisi geldi. Hala neden kapamıyorlar bu okulları anlamıyorum.
Benim aylık 1 gr canm Ucretsizdeyim ancak bukadar olur.Birde aralarda ekstra biriken paralar veya bütçeden artanlarla yine yarim gr falan alırız inşallah.1yillik hedef veremiyorum ama yıl başına kadar böyle olur.
Yok ihtiyaç cok taBen olsam beklerdim eğer paraya ihtiyaç yoksa
Az çok takılma canım damlaya damlaya göl olurBenim aylık 1 gr canm Ucretsizdeyim ancak bukadar olur.Birde aralarda ekstra biriken paralar veya bütçeden artanlarla yine yarim gr falan alırız inşallah.1yillik hedef veremiyorum ama yıl başına kadar böyle olur.
Para lazım değilse hiç bozdurma uzun vadede zarar etmezsinBu dolar sizce daha duser mi kizlar 30 tl zarar etti daha edermiyim el emegim göz nurum 350 tl vardi sadece...o da 40 dolar ettiydi 1 gunde 30 tl eridi...bejde sans olsaNe yapayım bozdurayim mi akıl verin tum servetim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?