• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kombiyi yakıyormusunuz artık.Bız dün biraz açtık şimdi yine açtık soguk baya ev
Evet bende Perşembe akşam yaktım bebek üşüyordu elleri filan . Ama şimdi ev iyi yine de kapatmadım aç kapat yapınca daha çok geliyormuş.

Eklentiler

• 9C876AB8-58FC-4EFE-8527-1ACA5BFECF45.png
    9C876AB8-58FC-4EFE-8527-1ACA5BFECF45.png
    157,7 KB · Görüntüleme: 114
Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım senden tavsıye almak ısterım oglum neredeyse 16 aylık.klozete oturmaya pek hevesli.gidip gelip otutturun dıyor dün oturttuk bezi çıkarttık,bu sefer aglamaya basladı kapagı kapattık oturttuk çok mutlu hatta tuvalet kagıdı yırtıp bi tarafını bile sildi :KK70: nası bi yol izlemeliyim bilemedım ya, uzmanlar sabah bezi kuru olmalı dıyor gece 3-4 defa emmek için uyanıyor hala haliyle kuru olmuyor.çok şükür emsin yeterki de.sence bi heves midir üstüne gitsemmi bide havalar soguktu bezsiz falanda gezdıremeyız alıstırsak

Kızlar benim klimanın olduğu odam çok fena kirleniyor😩 simsiyah oluyor yerler halı filan. Kmsl Hnd Kmsl Hnd , Cedric1003 Cedric1003
Canım ben herhangi bi siyahlık olmuyor🤔🤔
Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım senden tavsıye almak ısterım oglum neredeyse 16 aylık.klozete oturmaya pek hevesli.gidip gelip otutturun dıyor dün oturttuk bezi çıkarttık,bu sefer aglamaya basladı kapagı kapattık oturttuk çok mutlu hatta tuvalet kagıdı yırtıp bi tarafını bile sildi :KK70: nası bi yol izlemeliyim bilemedım ya, uzmanlar sabah bezi kuru olmalı dıyor gece 3-4 defa emmek için uyanıyor hala haliyle kuru olmuyor.çok şükür emsin yeterki de.sence bi heves midir üstüne gitsemmi bide havalar soguktu bezsiz falanda gezdıremeyız alıstırsak
Büyük kızım 18 aylıktı canım öğrendiğinde yaza denk gelmişti biraz biraz öğrenmişti

Hevesliyse sıkmadan yavaştan alıştıra alıştıra öğretmelisin bence ama havalar soğuk üşütmesin dikkatli olun
Oyunla filan yapabilirsiniz gündüzleri bezini çıkar geceleri takarsın zaten şuanda bezin kuru uyanması zor

Baktın ki istemiyor hiç kızma ya da zorlama daha çok ters tepki alırsın canım

Canım ben herhangi bi siyahlık olmuyor🤔🤔

Büyük kızım 18 aylıktı canım öğrendiğinde yaza denk gelmişti biraz biraz öğrenmişti

Hevesliyse sıkmadan yavaştan alıştıra alıştıra öğretmelisin bence ama havalar soğuk üşütmesin dikkatli olun
Oyunla filan yapabilirsiniz gündüzleri bezini çıkar geceleri takarsın zaten şuanda bezin kuru uyanması zor

Baktın ki istemiyor hiç kızma ya da zorlama daha çok ters tepki alırsın canım
yok yok canım kızmam zaten biz hiç yönlendirmedik kendi malum beni wc de bile tek bırakmadıgı için gördüğünü uyguluyor:olamaz::KK48:
yazın olsaydı dedıgın gıbı daha cesaretli olurdum da sımdı usutmekten korkarız. tesekkur ederım onerin için kızının erken ögrendıgını bıldıgım için hususi sna sordum

yok yok canım kızmam zaten biz hiç yönlendirmedik kendi malum beni wc de bile tek bırakmadıgı için gördüğünü uyguluyor:olamaz::KK48:
yazın olsaydı dedıgın gıbı daha cesaretli olurdum da sımdı usutmekten korkarız. tesekkur ederım onerin için kızının erken ögrendıgını bıldıgım için hususi sna sordum
Teşekkür ederim canım ama hevesliyse yine de dene derim ilk 3 gün çok önemli

30 dk ya bir wc ye götür her gittiğinde yapmaz fakar rutinleri mutlaka yapın peçete ile silme el yıkama filan

Hadi bakalım belki öğrenir sakin olan annen bebeği çok daha çabuk öğreniyor👏👏🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back