Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zenginlikte zorKızlar benim klimanın olduğu odam çok fena kirleniyor simsiyah oluyor yerler halı filan. Kmsl Hnd , Cedric1003
Biz 3 gecedir yakiyoruzKombiyi yakıyormusunuz artık.Bız dün biraz açtık şimdi yine açtık soguk baya ev
1 kasımda basladık canım bizKombiyi yakıyormusunuz artık.Bız dün biraz açtık şimdi yine açtık soguk baya ev
Evet bende Perşembe akşam yaktım bebek üşüyordu elleri filan . Ama şimdi ev iyi yine de kapatmadım aç kapat yapınca daha çok geliyormuş.Kombiyi yakıyormusunuz artık.Bız dün biraz açtık şimdi yine açtık soguk baya ev
Dizel otomatik astra orta paket.Ne aldınız
Bide yiyip kilo almayalımOtomobillerden ÖTV kalksın bide
Boru icin duvara delik yapıyorlar ya orada aciklikolabilir gazete falan koyKızlar benim klimanın olduğu odam çok fena kirleniyor simsiyah oluyor yerler halı filan. Kmsl Hnd , Cedric1003
Allah kaza bela verilmesin babamında astrası var çok seviyoruzDizel otomatik astra orta paket.
Bakayım bi tamamBide yiyip kilo almayalım
Boru icin duvara delik yapıyorlar ya orada aciklikolabilir gazete falan koy
Hemen ekliyorumtuce_tuce benim 2 gr altın ve 1000 tl nakit bu ay ki hedefim
Birde bizde klima kullanıyoruz arada ama öyle siyahlık falan olmuyor
Canım ben herhangi bi siyahlık olmuyorKızlar benim klimanın olduğu odam çok fena kirleniyor simsiyah oluyor yerler halı filan. Kmsl Hnd , Cedric1003
Büyük kızım 18 aylıktı canım öğrendiğinde yaza denk gelmişti biraz biraz öğrenmiştiKmsl Hnd canım senden tavsıye almak ısterım oglum neredeyse 16 aylık.klozete oturmaya pek hevesli.gidip gelip otutturun dıyor dün oturttuk bezi çıkarttık,bu sefer aglamaya basladı kapagı kapattık oturttuk çok mutlu hatta tuvalet kagıdı yırtıp bi tarafını bile sildi nası bi yol izlemeliyim bilemedım ya, uzmanlar sabah bezi kuru olmalı dıyor gece 3-4 defa emmek için uyanıyor hala haliyle kuru olmuyor.çok şükür emsin yeterki de.sence bi heves midir üstüne gitsemmi bide havalar soguktu bezsiz falanda gezdıremeyız alıstırsak
yok yok canım kızmam zaten biz hiç yönlendirmedik kendi malum beni wc de bile tek bırakmadıgı için gördüğünü uyguluyorCanım ben herhangi bi siyahlık olmuyor
Büyük kızım 18 aylıktı canım öğrendiğinde yaza denk gelmişti biraz biraz öğrenmişti
Hevesliyse sıkmadan yavaştan alıştıra alıştıra öğretmelisin bence ama havalar soğuk üşütmesin dikkatli olun
Oyunla filan yapabilirsiniz gündüzleri bezini çıkar geceleri takarsın zaten şuanda bezin kuru uyanması zor
Baktın ki istemiyor hiç kızma ya da zorlama daha çok ters tepki alırsın canım
Teşekkür ederim canım ama hevesliyse yine de dene derim ilk 3 gün çok önemliyok yok canım kızmam zaten biz hiç yönlendirmedik kendi malum beni wc de bile tek bırakmadıgı için gördüğünü uyguluyor
yazın olsaydı dedıgın gıbı daha cesaretli olurdum da sımdı usutmekten korkarız. tesekkur ederım onerin için kızının erken ögrendıgını bıldıgım için hususi sna sordum
Hoş geldin canım nasılsın arada yaz bizedeİşler yogun birikim de olmayınca pek fırsat olmuyor
Canım ben bu ay alamayacağım bir şey Aralık inşallahKızlar birinci sayfaya bakar mısınjz kimler eksik kaldı
Tamam şekerCanım ben bu ay alamayacağım bir şey Aralık inşallah