- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Uzun vadede kar getirecektir benceYok ihtiyaç cok ta artik aldik 2 de ben kwr edeyim demiştim ama onu da edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun vadede kar getirecektir benceYok ihtiyaç cok ta artik aldik 2 de ben kwr edeyim demiştim ama onu da edemedim
3. Gün geçti canım stresten galibaPenguen canım Elinde hani bir leke olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ne durumda ben hamileyken olmuştu aynı şey .
Tamam dursun bari...internetten alınca telefonda elimde gidikliyor surekli.ama bozdurmuycamm tamamPara lazım değilse hiç bozdurma uzun vadede zarar etmezsin
Ytd
Insallahhh canm Kimseye muhtaç olmayacak kadar kotu gun dostu kenarda bi birikimimiz olsun yeterAz çok takılma canım damlaya damlaya göl olur
Sagolasin canimm..altin alasım vardi da 1 gr bile etmiyordu...zaten düğünümde bi 5 dk görebildim hayatımda onlari ah su borçlarımı bi bitsin her ay alacağım gr bile olsa..sizi okuyup okuyup iştaha geliyorumUzun vadede kar getirecektir bence
Canım okyonus yok listedeHerkese merhabalar
Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalım bundan sonra her ay , her sene şeklinde hedefler koyup ne kadar birikim yapabiliriz neler yapabiliriz hep birlikte bakalım Herkes için hayırlı uğurlu olsun
Kasım ayı birikim listemiz
tuce_tuce 1 yarım altın 1 gram altın
Kmsl Hnd 1 çeyrek
@Biliyonsen 0.5 gram 150 TL
@ozrengin 15 gram
@pembemum 5 gram
Zeynolin44 1 çeyrek
@Kahveci bi hatun 1 çeyrek 1 gram
@Clementine__ 1 gram
@mutlu1988 9.5 gram bilezik
Penguen 6 gram
@boza 2 gr 1000 TL
Cankusunannesi 1 gram
Ay olabilir neyse onunla geçmiş olsun3. Gün geçti canım stresten galiba
Amin canım bende o yüzden biriktiriyorum bakıyorum da kimseden fayda yokInsallahhh canm Kimseye muhtaç olmayacak kadar kotu gun dostu kenarda bi birikimimiz olsun yeter
Yaz bize takıl hayatını yaşaSagolasin canimm..altin alasım vardi da 1 gr bile etmiyordu...zaten düğünümde bi 5 dk görebildim hayatımda onlari ah su borçlarımı bi bitsin her ay alacağım gr bile olsa..sizi okuyup okuyup iştaha geliyorum
Aynen şekerim biliyorum okyonus şeker gel bakalım biCanım okyonus yok listede
Şimdilik bakmakla yetiniyorum tok evin ac kedisi gibi ayda elime kalan 0000 tl bu ara 5 tl falan kalmaya başlayınca birikime başlayacağımAmin canım bende o yüzden biriktiriyorum bakıyorum da kimseden fayda yok
Yaz bize takıl hayatını yaşa
Aynen şekerim biliyorum okyonus şeker gel bakalım bi
Ya yerim ben bunuAnlatmaya gerek yok görüyorsunuz bende yetişemiyorum ki . Birde görmesem etiket yapmazdım aynen gelmek istemezsin belki zorla çağırmış gibi olurum korkuyorum
Ama bunlar çpk minnoşlar bende şu sıralar yatırım değil batırım var birikim pek olmuyor harcamalarımız çok. Dolar altın düştükçe seviniyorum daha az ödeme yapacam cebimden üç kuruş az çıkacak diye.Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz bende yetişemiyorum ki . Birde görmesem etiket yapmazdım aynen gelmek istemezsin belki zorla çağırmış gibi olurum korkuyorum
Hoşgeldin canım nerelerdesinAma bunlar çpk minnoşlar bende şu sıralar yatırım değil batırım var birikim pek olmuyor harcamalarımız çok. Dolar altın düştükçe seviniyorum daha az ödeme yapacam cebimden üç kuruş az çıkacak diye.
İşler yogun birikim de olmayınca pek fırsat olmuyorHoşgeldin canım nerelerdesin
Birikim olmasın canım arada gel sohbeteİşler yogun birikim de olmayınca pek fırsat olmuyor
Seni en başa yazıyorum bakAaa beni en sona bırakmışsın aşk olsun 5gr yaz bana lütfen