• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😍 Herkese merhabalar 😍
Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalım 😍 bundan sonra her ay , her sene şeklinde hedefler koyup ne kadar birikim yapabiliriz neler yapabiliriz hep birlikte bakalım ☺️ Herkes için hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻

💐🧿😍Kasım ayı birikim listemiz 😍🧿💐
tuce_tuce tuce_tuce 1 yarım altın 1 gram altın
Kmsl Hnd Kmsl Hnd 1 çeyrek
@Biliyonsen 0.5 gram 150 TL
@ozrengin 15 gram
@pembemum 5 gram
Zeynolin44 Zeynolin44 1 çeyrek
@Kahveci bi hatun 1 çeyrek 1 gram
@Clementine__ 1 gram
@mutlu1988 9.5 gram bilezik
Penguen Penguen 6 gram
@boza 2 gr 1000 TL
Cankusunannesi Cankusunannesi 1 gram
Canım okyonus okyonus yok listede

Insallahhh canm Kimseye muhtaç olmayacak kadar kotu gun dostu kenarda bi birikimimiz olsun yeter 🙏
Amin canım bende o yüzden biriktiriyorum bakıyorum da kimseden fayda yok 😟
Sagolasin canimm..altin alasım vardi da 1 gr bile etmiyordu...zaten düğünümde bi 5 dk görebildim hayatımda onlari :KK70: ah su borçlarımı bi bitsin her ay alacağım gr bile olsa..sizi okuyup okuyup iştaha geliyorum🤩
Yaz bize takıl hayatını yaşa 🤣
Aynen şekerim biliyorum okyonus okyonus şeker gel bakalım bi

Amin canım bende o yüzden biriktiriyorum bakıyorum da kimseden fayda yok 😟

Yaz bize takıl hayatını yaşa 🤣

Aynen şekerim biliyorum okyonus okyonus şeker gel bakalım bi
Şimdilik bakmakla yetiniyorum tok evin ac kedisi gibi :KK70: ayda elime kalan 0000 tl bu ara 5 tl falan kalmaya başlayınca birikime başlayacağım :KK70:

Ah ah simdiki aklim olsa bir aralar elime ayda 2-3 bin kaliyordu insallah o günlere az da olsa yaklasirim da...Ben de size takilirim🤩

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 🤣 bende yetişemiyorum ki . Birde görmesem etiket yapmazdım aynen gelmek istemezsin belki zorla çağırmış gibi olurum korkuyorum
Ama bunlar çpk minnoşlar😍😍 bende şu sıralar yatırım değil batırım var birikim pek olmuyor harcamalarımız çok. Dolar altın düştükçe seviniyorum daha az ödeme yapacam cebimden üç kuruş az çıkacak diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back