• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün hem pahalı aldığım altınlar için üzüldüm ama daha çok da ilerleyen zamanlarda daha çok alabilirim diye sevindim... bilmiyorum ne kadar sürer bu düşüş ama 🤔 altın maalesef çıktığı yeri unutmuyor 🥴 hayrolsun 🤲 dolma yaptım yemek olarak ne zamandır canım istiyordu..hem biber hem patlıcan..bol tereyağlı bol kıymalı sarımsaklı baharatlı sumaklı offf off muhteşem olmuş 🙈🤪😂😂 nar ekşisi de döktüm üzerine👍

Mutfak dolaplarını iç dış temizledim, 2 makine çamaşır yıka as bitti.
Salonu süpürdüm sildim.
Mutfaktaki kiler dolabımı temizleyemedim çok yoruldum.
Sütlü domates çorbası ve cevizli peynirli erişte yaptım akşam yemeğe.
Kendimi bir odaya kapatıp, saatlerce kitap okuyasım var.

Hadi ordan😅ben kendim görüp girmesem beni görmesen çok etiket yapardın 🤪 şaka bir yana sizin hızınıza yetişilmez kuzular😘
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz 🤣 bende yetişemiyorum ki . Birde görmesem etiket yapmazdım aynen gelmek istemezsin belki zorla çağırmış gibi olurum korkuyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    156 KB · Görüntüleme: 149
Bugün ki harcamalarımız
Market 260
1 kg kıyma
1 paket tavuk but
1 pk arpa şehriye
2 adet makarna
1 Ad vakumlu Marmarabirlik zeytin
5 lt yağ orkide
2 pk pınar süt
Günlük süt mini sütaş
3lü bisküvi
Koska tahinli helva
Nuga kahvaltılık çikolata nutelladan daha güzel bence

Buzdolabı poşeti
2 adet stokluk fairy bulaşık deterjanı
10lu maske

1 bağ maydanoz
Biraz cerry domates kahvaltı için
Yarım kg sakız kabak
Muz
Kİvi

4lü mini kola

Fırın 6,25
2 ekmek 1 simit

Bugün hem pahalı aldığım altınlar için üzüldüm ama daha çok da ilerleyen zamanlarda daha çok alabilirim diye sevindim... bilmiyorum ne kadar sürer bu düşüş ama 🤔 altın maalesef çıktığı yeri unutmuyor 🥴 hayrolsun 🤲 dolma yaptım yemek olarak ne zamandır canım istiyordu..hem biber hem patlıcan..bol tereyağlı bol kıymalı sarımsaklı baharatlı sumaklı offf off muhteşem olmuş 🙈🤪😂😂 nar ekşisi de döktüm üzerine👍
Okurken gözümde canlandı Of offf afiyet olsun tadı damağıma geldi valla😂Benimde karnabahar var işte fırında pişiyor😂

Penguen Penguen nasılsın yoksun bugün topikte?Kızın nasıl oldu?
İyiyim canım iyi şükür okula gönderdim büyüğü küçükle uğraşıyorum hem arkadaş gelsin eve diyor çağırdım komşuyu bu sefer oyuncak vermedi ağlattı çocugu kendi agladı akşama pizza yaptım eşim kola çocuklara cips aldı. Altın dolar ne olmuş öyle

Bugün de 3 tane karantinalı öğrenci bilgisi geldi. Hala neden kapamıyorlar bu okulları anlamıyorum.
Biz dilekçe verdik göndermiyoruz oğlumu okula 5.sınıfa gidiyor aslında kritik bir sınıf ama günlerce düşündük müdürle ve mud.yardimcimizla konuştuk a ama yinede göndermeme kararı aldık dilekçeyi verince de mudur keşke herkes sizin gibi gondermese inanın 1 çocuğun başına bir kişi versek ancak olur cunku hiç dikkat etmiyor çocuklar okadar uyarılarımıza rağmen demiş eşime.yakinda kapanır okullar hergun bir sürü çocuğun ismi geliyor karantinada demiş.

Cankusunannesi Cankusunannesi , okyonus okyonus kızlar hedefleriniz neydi kafam karıştı
Benim aylık 1 gr canm Ucretsizdeyim ancak bukadar olur.Birde aralarda ekstra biriken paralar veya bütçeden artanlarla yine yarim gr falan alırız inşallah.1yillik hedef veremiyorum ama yıl başına kadar böyle olur.

Benim aylık 1 gr canm Ucretsizdeyim ancak bukadar olur.Birde aralarda ekstra biriken paralar veya bütçeden artanlarla yine yarim gr falan alırız inşallah.1yillik hedef veremiyorum ama yıl başına kadar böyle olur.
Az çok takılma canım damlaya damlaya göl olur 😍

Bu dolar sizce daha duser mi kizlar 30 tl zarar etti daha edermiyim el emegim göz nurum 350 tl vardi sadece...o da 40 dolar ettiydi 1 gunde 30 tl eridi...bejde sans olsa :KK70: Ne yapayım bozdurayim mi akıl verin tum servetim gidiyor:KK70:
Para lazım değilse hiç bozdurma uzun vadede zarar etmezsin
Ytd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back