Kız yazdım cevap.Güzel oldu günlük süt aldım pastörize onunla yaptım maya vardı.Eczane 44
Manav 30
Sut 20
Ekmek un 7.5
Gitti yine 100 tl
okyonus ev sütünden yoğurdun nasıl oldu diye sordum sabah görmedin sanırım
Sirken arabayı değiştirdiniz miAma bunlar çpk minnoşlarbende şu sıralar yatırım değil batırım var birikim pek olmuyor harcamalarımız çok. Dolar altın düştükçe seviniyorum daha az ödeme yapacam cebimden üç kuruş az çıkacak diye.
Ne hoşAltın düştü para yokFakir şansı bu herhalde Eşiminde maaş 20si gibi yatacakmış mezdeke açıp oynayım bi ben
Ağzın bal yesin emiSabah bir uyanıyoruz altın 100tl dolar 3tl ay ne hoş olur
Elbette. Korona olan yol de mi? Sağlık sıhhat nasıl? Biz kendisiyle köşe kapmaca oynuyoruz resmen.Birikim olmasın canım arada gel sohbete
Evet değiştirdik bir ay kadar oldu eskiyi sattık yeniyi aldıkSirken arabayı değiştirdiniz mi
Otomobillerden ÖTV kalksın bideAğzın bal yesin emi
Maaşlara yüzde elli de zam
Bizde çok dikkat ediyoruzElbette. Korona olan yol de mi? Sağlık sıhhat nasıl? Biz kendisiyle köşe kapmaca oynuyoruz resmen.
Evet değiştirdik bir ay kadar oldu eskiyi sattık yeniyi aldık
Hemmen bir kuyumcu soymam lazım yoksa yine fırlıcak bu altın böyle durmazNurov böbreğini satmadan da altın alirsin artik nerelerdesin
Ocakta ödeyeceğiz kalkması hayal zam yapmasınlar yeterOtomobillerden ÖTV kalksın bide
İnşallahMaaş haftaya, inş o zamana daha da düşer gız
Ne aldınızElbette. Korona olan yol de mi? Sağlık sıhhat nasıl? Biz kendisiyle köşe kapmaca oynuyoruz resmen.
Evet değiştirdik bir ay kadar oldu eskiyi sattık yeniyi aldık
Yaa sabitlenir belkiMaaş haftaya, inş o zamana daha da düşer gız
Yılbaşından sonra yine artar gibi geliyo bana kolay kolay düşmez sankim ama bakalım, gerçi ben ben bozup hem alcağımdan aynıya gelcek çeyreklerimin üstüne koyup bilezik yapim diyorum bakalımİnşallah
Düşmese de yükselmez gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?