🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu aeada kayinbabam ve kayinvalidem test yaptirmislar bugun insallah negatif cikar
Yaaa inş negatiflerdir
Abla şöyle düşünüyorum daha yeni bulunmuş birşey ve yan etkilerini bilmiyoruz 10 sene sonra belki vücutta aşı yüzünden kalıcı bir hasar kalacak gibi gibi şeyler düşünüyorum korkuyorum oğlumun bana babasına ihtiyacı var
Boynun kopsun senin
Allah’ın cezası

Ya kızlar eşim geç geldi . Şubedeki herkes artık 2 ayda bir dönüşümlü şekilde hataya gidecekler bizim birliğimiz orada . Mali şubeden birileri orada olmalı diye . Eşim gitmeyecek çok şükür biraz geç kaldı yemek geç oldu ortalığı ancak toparladım biraz da yoruldum.

teşekkür ederim bilği için...çok teşekkür ederim...denesem mi...bu ğece düşüneyim...

bir de:
siz benim bir süredir meşğul ediyor dunuz zi nimi......(içses)

diğer mesajları da okurken sizinkileri de okuyordum..korona olmuşsunuz.raatsızdınız..anlatıyordunuz..ben pek bir şey dememiştim size..duyarsız değilim kesinlikle...

tv de şeitleri ğördükçe ya da acı bir durumda vakitlerce ağlayan boğazı düğüm olup asta olan biriyim.

size neden ilğisizmiş ğibi bir tutum serğiledim...bunu düşündüm bir kaç kere...

sanırım ölümü kanıksadım...o kadar normalleştirdim ki....astalıklar durumunda bu sıradanlaştı bende.

bir de insanlık çok büyük kötülükler yaptı...denize.. denizdeki canlılara... doğaya..birbirine... çocuklara...ırkçılık....cinsel istismar...mültecilerin durumu...buzullar...kadınlara şiddet...depremler...
İstanbul'da beklenen depremi ben erkesten önce bekliyorum mesela...
önyarğılı olmayıp siz beni okumaya devam ettiniz..beğendiniz...komik buldunuz...ğüldünüz..tek teselliim ğülmeniz.
.şimdi kalvye konusunda da iyi niyetinizi sundunuz..çokk teşekkür ederim sevğili penğuen...Alla sizinle birlikte er nerede var ise er astaya şifa versin.AMİN.

sizinle ilğili değil benimle ilğiliymiş...bu kanıya vardım..

erkesçe anlaşılmak dileğiyle

aynen katılıyorum tuğçe...

Valla o diplomadan bir tane de ben istiyorum, doktorayi da bitirdim ama yetmedi bu sene oglanla ilkokula geri dondum, her aksam tekrar ve odev var.
Bende diyorum oğlanın dersine çalışana kadar yüksek lisansa başlasaymisim keske.megerse ben hala ders calişabiliyormusum :)

İçimden hep kız diye geçirdim yalan yok
Sağlıklı olsun da
Cankusunannesi benim bebiş kızmış canım
Yaaa hislerime zaten pek güvenmem demismiydim(çevir kazı yanmasın)
Sağlıcakla gelsin minnoş kızın benim iki oğlum var gelin adayı lazım tuce_tuce talip olmadan kızına ben hemen talip olayım

Aldığım kitaplarda gelmedi.Ne güzel haftasonu falan okurdum.Karaca ürünlerinde gelmedi Zeki öğren plağım gelmedi anam ne aldıysam gelmemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…