- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
- 723
çocuk ğibi neredeyse...benim de bir zamanlar muabbet kuşum vardı : )Evet o evinizin uyesi olacak hatta siz evin insanlari oluyorsunuz
Ama cok guzel bir duyguymus o bagi anlatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk ğibi neredeyse...benim de bir zamanlar muabbet kuşum vardı : )Evet o evinizin uyesi olacak hatta siz evin insanlari oluyorsunuz
Ama cok guzel bir duyguymus o bagi anlatamam
Nerdeeezeynonun deyince ben de siz çizdiniz sandım
çocuk ğibi neredeyse...benim de bir zamanlar muabbet kuşum vardı : )
birden fazla ğüme ka ka a smileyi yok mu....deniz ğeldi bu mesaj birden fazla beğendi
zeyno.....akşam başımı yastığa koyarken mesajlarını deşiyorum sözün ğeldi de kulaklarıma.....yazarken şimdi diyorum al sana beyin fırtınası...
yukarı bakınız : denizğeldi yukarıda ne demek istedi
Yaaa inş negatiflerdirBu aeada kayinbabam ve kayinvalidem test yaptirmislar bugun insallah negatif cikar
Abla şöyle düşünüyorum daha yeni bulunmuş birşey ve yan etkilerini bilmiyoruz 10 sene sonra belki vücutta aşı yüzünden kalıcı bir hasar kalacak gibi gibi şeyler düşünüyorum korkuyorum oğlumun bana babasına ihtiyacı varbana da şimdi emen ğel sıra sende deseler......ben de olmak istemem...Atatürk ''Beni türk ekimlerine emanet ediniz'' sözünden esinlenerek...ben bizm aşımızı bekliyeceğim...ölmez de sağ kalırsak tabii.
bu sözünü söylerken trakyalı değildi elbette.
yaa bu durumlarda laptopunu değiştir diyor bir içses.şu an da o aklı.....kesinlikle....
aslında cepten de ğirebilirim...ancak kızımın ğözünde sürekli telefonunu çizdiren biri olarak kalmak istemiyorum..
bir de cep telefonu....eşimin...bu yıl zorunlu bir durumda kullanmak zorunda kaldım..bu ne biçim bir cümle...
deral değiştirmeliyim.bu yıl acil bir durumda kullanmak zorunda kaldım ve ala kullanmaktayım.
araftayım.
Allah’ın cezasıBoynun kopsun senin
teşekkür ederim bilği için...çok teşekkür ederim...denesem mi...bu ğece düşüneyim...Tuşları söküp silsen tekrar taksan düzelir bence eşim öyle diyordu geçen arkadaşına komple sök iyice temizle araya giren tozlar zamanla kalıplaşıyor işlevini yerine getiremiyor parça demişti genelde düzelirmiş sordum şimdi
aynen katılıyorum tuğçe...
Yaaa inş negatiflerdir
Abla şöyle düşünüyorum daha yeni bulunmuş birşey ve yan etkilerini bilmiyoruz 10 sene sonra belki vücutta aşı yüzünden kalıcı bir hasar kalacak gibi gibi şeyler düşünüyorum korkuyorum oğlumun bana babasına ihtiyacı var
Allah’ın cezası
İyi geceler ablacımiyi eceler....altın kızlar
Bende diyorum oğlanın dersine çalışana kadar yüksek lisansa başlasaymisim keske.megerse ben hala ders calişabiliyormusum :)Valla o diplomadan bir tane de ben istiyorum, doktorayi da bitirdim ama yetmedi bu sene oglanla ilkokula geri dondum, her aksam tekrar ve odev var.
Yaaa hislerime zaten pek güvenmem demismiydim(çevir kazı yanmasın)
Çok geçYaaa hislerime zaten pek güvenmem demismiydim(çevir kazı yanmasın)
Sağlıcakla gelsin minnoş kızın benim iki oğlum var gelin adayı lazım tuce_tuce talip olmadan kızına ben hemen talip olayım
An itibariyle giriş yapmiş bulunmaktayım patronCankusunannesi gördüm seni şuan
Yaa sayilmaz bu ama ben daha yeni geldim eşit baslamaliydikÇok geç
Amin inş canımYaaa hislerime zaten pek güvenmem demismiydim(çevir kazı yanmasın)
Sağlıcakla gelsin minnoş kızın benim iki oğlum var gelin adayı lazım tuce_tuce talip olmadan kızına ben hemen talip olayım
Sağol canım benim evet senin eşin gibi aynı ya sinir oluyorum bazenGecmis olsun canim dikkat et kendine
Bana bir yerden tanidik geliyor
Muhtesemmmmm❤❤❤
Genlerinde var zeynomun
Bende buyuk kizima ilkgozagrim derim hep tel de de oyle kayitli