🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zerya seker olcumu yaptinmi
Ama tam o an olcmelisin hersey hazir olmali
Tiroitlerime baktırdım ama şeker ölçümü yaptırmadım esila.

Tiroitler normal çıktı. Kan tahlilim temiz. Kalbin ultrasonu çekildi ayrıca ekg çekildi ve holter takıldı hepsi temiz.

Sence şeker ölçümü de yaptırmalı mıyım ? Hiç şeker problemim olmadı doktor da şekere bakalım demedi o yüzden aklıma gelmedi

Herkese merhabalar bugün cuma ders calismaca yok en sevdiğim Bebiste şimdi uyudu bugün dışarıya çıktık 2-4 arası onun için uykusu sarktı kendinden geçti ağlamaktan.
Ihlamur koydum çekirdek gofret ve cips esliginde yarar zarar saglamasi yaparak yeriz.Kirmizi oda var onu izleyecegiz.
Harcamalara geliyim mi korkuyorum yazıpta yazdıklarımı okumaya
Bebise mama sandalyesi 80tl kilotlu çorap 2 tane,sandalyesi için minder 20 TL 118 TL ödedik galiba.
Telefon aldık işte en korktuğum kalem 3800 TL
Marketten evde kullanmaya unibaby 4lu ıslak mendil ve haribo jelibon paketi 10 TL ye düşmüş bunlar A101 de
Dışarıdan yemek soyeldik 90 TL
Daha büyük market alışverişi var başka alınacaklar var hafta arasına kaldı 2 saatte yetistiremedik.Cocuk saati bitti hemen geldik eve.

Teşekkür ederim sağolun hayır hiç o tarzda bir ilaç kullanmadım

Düzenli kullandığım tek ilaç şuan doğum kontrol hapı. Onu da 1 yıldan fazladır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı zaten

Şöyle anlatayim
Ben gecen yil ramazan ayinda baslayan sikayetler icin cok gezdim arastirdim okudum kimi onerseler doktora gittim.
Benim kalbime vuruyordu anlik carpinti ve sonrasinda halsizlik
Birinde acilde olucem sandim rezil bir yerdi insan parmagina hukmedezmi ben edemedim tepki veremedim sadece bilincim acikti ama baygin gibiydim
En son bir kardiyalog senin kalbin saglam tansiyon verilerin duzgun seker de tansiyon gibi anlik degisir ve tepkiler verir seker takibi yaptinmi dedi
Tesaduf ya o haftasonu asiri kotuydum defalarca yaptigim olcumlerle asiri oynak oldugunu fark ettim
Cok dusuyor bir seviyeye kadar cikiyordu
Uzunca bir sure az suyla yasamak + magnezyum eksikligi + genetik faktorler beni mahvetmisti
Bu arada tiroidde asil olay anti tpo ve anti tg tsh iliskisi
Benim t3 ve t4 iyi olmasina ragmen diger oranlar bozulmaya baslamis oda ztn bildigim birsey alerjik bunyem var ve goruyorum sonuclarini
Aslinda saglik saglikli kalmak cok kapsamli ve butun olarak degerlendirilmesi gereken bir sey
Seker ve tansiyon cok anlik saniyelik degisebilen ve cok farkli tepkilere neden olan biseymis bende yasayip ogrendim
Panik atagida cok arastirmistim sebep degil sonucmus mutlaka altinda bir eksiklik yatar diyordu

Herkese merhaba
Dün yavriklerle geçirdiğimiz on saatlik araba yolculuğundan sonra şükür geldik baba ocağıma
Yol boyunca kızım böyleydi ömrümde geçirdiğim en zor yolculuk diyebilirim şükür bitti geçti...akşam pert şekilde uyudum erkenden...
annem musmutlu, çocuklar çok mutlu... inşallah güzel olur her şey
Gece inşallah geçmişi okuyabilirim..
Herkese selam ve sevgiler

Geçmiş olsun canım
Stresli bir yaşantım mı var ,kafaya taktiğin birşeyler mı var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…