- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
- 723
kızım 2010 lu zeyno...5 e ğitmesi ğerekiyordu...şimdi eğitim internetten....Asıl beyin fırtınası açtığın konu fırsat buldukça okuyorum baştan başladım ortadan devam ediyorum
Deniz kızımdan bir yaş büyük sanırım 2012 dogumlu zeyno 3.sınıfa gidiyor
Amin Teşekkür ederim canımSağlıkla gelsin prensesin benimde 2 tane kızım var ben tek kızım o yüzden hep dua etmiştim 2 kızım olsun birbirlerine destek olsun diye inşallah öyle olurlar
Offfff offf diyesim var demek istemiyorumkızım 2010 lu zeyno...5 e ğitmesi ğerekiyordu...şimdi eğitim internetten....
yeni sayılar....32 bin....193 vefat : ((
Insallah canım sikayetleri mi vardı temaslı mıBu aeada kayinbabam ve kayinvalidem test yaptirmislar bugun insallah negatif cikar
Belirti mi varmış handeBu aeada kayinbabam ve kayinvalidem test yaptirmislar bugun insallah negatif cikar
bana da şimdi emen ğel sıra sende deseler......ben de olmak istemem...Atatürk ''Beni türk ekimlerine emanet ediniz'' sözünden esinlenerek...ben bizm aşımızı bekliyeceğim...ölmez de sağ kalırsak tabii.Kızlar eşim aradı aşı olmak ister misiniz diye abi bebek ve benim için bende hayır dedimkendi de istemiyor
Maşallah Allah bağışlasınGeldim kızlar
Allah nasip ederse bir kızım daha olacak
Kızım çok sevindi kız kardeşim olacak yaşasın diyor
Bizde çok sevindik sağlıkla alalım inş kucağımıza
tuce_tuce
@okyonus tutmadı senin tahmin ama şöyle bir şey söyleyim 3 hafta önce gittğimizde doktor tahminde bulundu büyük olasılıkla erkek dedi ama kimseye söylemeyin kesin değil daha çok küçük demişti
Bizde bugün erkek olduğu kesinleşir diye gittik ama yok bu kesin kız dedi
Cedric1003 doğru tahmin
Tuşları söküp silsen tekrar taksan düzelir bence eşim öyle diyordu geçen arkadaşına komple sök iyice temizle araya giren tozlar zamanla kalıplaşıyor işlevini yerine getiremiyor parça demişti genelde düzelirmiş sordum şimdibana da şimdi emen ğel sıra sende deseler......ben de olmak istemem...Atatürk ''Beni türk ekimlerine emanet ediniz'' sözünden esinlenerek...ben bizm aşımızı bekliyeceğim...ölmez de sağ kalırsak tabii.
bu sözünü söylerken trakyalı değildi elbette.
yaa bu durumlarda laptopunu değiştir diyor bir içses.şu an da o aklı.....kesinlikle....
aslında cepten de ğirebilirim...ancak kızımın ğözünde sürekli telefonunu çizdiren biri olarak kalmak istemiyorum..
bir de cep telefonu....eşimin...bu yıl zorunlu bir durumda kullanmak zorunda kaldım..bu ne biçim bir cümle...
deral değiştirmeliyim.bu yıl acil bir durumda kullanmak zorunda kaldım ve ala kullanmaktayım.
araftayım.
Kullan canım ne güzelbana da şimdi emen ğel sıra sende deseler......ben de olmak istemem...Atatürk ''Beni türk ekimlerine emanet ediniz'' sözünden esinlenerek...ben bizm aşımızı bekliyeceğim...ölmez de sağ kalırsak tabii.
bu sözünü söylerken trakyalı değildi elbette.
yaa bu durumlarda laptopunu değiştir diyor bir içses.şu an da o aklı.....kesinlikle....
aslında cepten de ğirebilirim...ancak kızımın ğözünde sürekli telefonunu çizdiren biri olarak kalmak istemiyorum..
bir de cep telefonu....eşimin...bu yıl zorunlu bir durumda kullanmak zorunda kaldım..bu ne biçim bir cümle...
deral değiştirmeliyim.bu yıl acil bir durumda kullanmak zorunda kaldım ve ala kullanmaktayım.
araftayım.
Aminnn teşekkürlerMaşallah Allah bağışlasın
Ben de bir kızım olsun çok istiyorum
Boynun kopsun senin
3 hafta sonra gideceğim. Benim de içime kız olacakmış gibi doğuyor ya hayırlısıAminnn teşekkürler
Kendini bu zamana kadar belli etmediyse genelde kız oluyor canım
Sen ne zaman gideceksin tekrar doktora
ya...şimdi nasıl yazacağımı düşündüm...ğer ğan ği bir ğonadotropin....doğru yazılışı böyle miydi..özür.Sağol canımben de başlarda öyle sanıyordum tansiyonum düşüyor ve çıkıyor diye. Ama düzenli ölçtüm tansiyon aleti ile tansiyonum normal çıkıyor kötü olduğum zamanlarda
zeynonun deyince ben de siz çizdiniz sandımEki Görüntüle 2733250 zeyno nun karakalem gölge çalışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?