Teşekkür ediyorum canım sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum canım sağolasın
Tiroitlerime baktırdım ama şeker ölçümü yaptırmadım esila.Zerya seker olcumu yaptinmi
Ama tam o an olcmelisin hersey hazir olmali
Teşekkür ederim sağolun hayır hiç o tarzda bir ilaç kullanmadımya...şimdi nasıl yazacağımı düşündüm...ğer ğan ği bir ğonadotropin....doğru yazılışı böyle miydi..özür.
yumurta baskılayıcı bir ilaç kullanıyor musunuz....tüp bebek ilaçlarının böyle bir yan etkisi var...ben de bayılma ve fenalık ğissi yapardı...15 dk kadar sürer kendiliğinden ğeçerdi.
ğeçmiş olsun.
Insallah canım sikayetleri mi vardı temaslı mı
Sirt agrusi vardi ikisinde deKmsl Hnd inş negatif çıkarlar canım
Canım inşallah negatif çıkarlarSirt agrusi vardi ikisinde de
Tiroitlerime baktırdım ama şeker ölçümü yaptırmadım esila.
Tiroitler normal çıktı. Kan tahlilim temiz. Kalbin ultrasonu çekildi ayrıca ekg çekildi ve holter takıldı hepsi temiz.
Sence şeker ölçümü de yaptırmalı mıyım ? Hiç şeker problemim olmadı doktor da şekere bakalım demedi o yüzden aklıma gelmedi
Eşit değiliz biz ay olarak daha büyüğüz olgunuz ayrıca kocaman bir tane üst dişimiz var sizin varmıYaa sayilmaz bu ama ben daha yeni geldim eşit baslamaliydik
Eşit değiliz biz ay olarak daha büyüğüz olgunuz ayrıca kocaman bir tane üst dişimiz var sizin varmı
İnşallah canım ama benimde çok sırtım agrıdı bildiğin secde pozisyonunda yatıyordum durulmuyor agrısındanPenguen canim sirt agrilari vardi insallah negatiftir
Bizde izliyoruz şimdiokyonus geç odana burda takıl canım biz burdayız
Ben birazdan kızı yatırıcam sonrada beklediğim film gelmiş Netflix e 9 kere Leyla onu izlicez eşimle
Aaaa doğruSen sarikizlardan bahset
Geçmiş olsun canımKızlar bugün sabah kalktım yine bir çarpıntı, bayılacak gibi hissetme durumu yaşadım. Hala ara ara geliyor o his.
Doktor tekrar olursa gel demişti ama gittiğim hastane bir bölümünü pandemi yapmış korkuyorum gitmeye.
Eşim sağolsun çocuğu aldı dışarı çıkardı ben evde dinleneyim diye.
Sanırım panik atak yaşıyorum ya başka bir açıklama bulamıyorum.
Psikiyatriye gitsem daha iyi olacak sanırım
Elektrik 165Doğalgaz tam 1 aylık 320 TL geldi oha
Benimde 135 sanırımElektrik 165