• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl beyin fırtınası açtığın konu fırsat buldukça okuyorum baştan başladım ortadan devam ediyorum

Deniz kızımdan bir yaş büyük sanırım 2012 dogumlu zeyno 3.sınıfa gidiyor
kızım 2010 lu zeyno...5 e ğitmesi ğerekiyordu...şimdi eğitim internetten....

yeni sayılar....32 bin....193 vefat : ((

Herşeyi yıkıyorum bitmedi yorgan yastık çarşaf banyo paspaslar havlular battaniye bugün biterse yarında çamaşırlar başlarım heryer pis gibi geliyor gözüme şokta yormak istmeiyorum kendimi ama temizlik yapınca çok rahatlıyorum

Kızlar eşim aradı aşı olmak ister misiniz diye abi bebek ve benim için bende hayır dedim 🙄 kendi de istemiyor
bana da şimdi emen ğel sıra sende deseler......ben de olmak istemem...Atatürk ''Beni türk ekimlerine emanet ediniz'' sözünden esinlenerek...ben bizm aşımızı bekliyeceğim...ölmez de sağ kalırsak tabii.

bu sözünü söylerken trakyalı değildi elbette.

yaa bu durumlarda laptopunu değiştir diyor bir içses.şu an da o aklı.....kesinlikle....

aslında cepten de ğirebilirim...ancak kızımın ğözünde sürekli telefonunu çizdiren biri olarak kalmak istemiyorum..
bir de cep telefonu....eşimin...bu yıl zorunlu bir durumda kullanmak zorunda kaldım..bu ne biçim bir cümle...
deral değiştirmeliyim.bu yıl acil bir durumda kullanmak zorunda kaldım ve ala kullanmaktayım.

araftayım.

Geldim kızlar
Allah nasip ederse bir kızım daha olacak😍🥰
Kızım çok sevindi kız kardeşim olacak yaşasın diyor😃
Bizde çok sevindik sağlıkla alalım inş kucağımıza
tuce_tuce tuce_tuce 😘😘
@okyonus tutmadı senin tahmin ama şöyle bir şey söyleyim 3 hafta önce gittğimizde doktor tahminde bulundu büyük olasılıkla erkek dedi ama kimseye söylemeyin kesin değil daha çok küçük demişti
Bizde bugün erkek olduğu kesinleşir diye gittik ama yok bu kesin kız dedi😃
Cedric1003 Cedric1003 doğru tahmin😍
Maşallah Allah bağışlasın

Ben de bir kızım olsun çok istiyorum

Screenshot_20201204-194334.png

:KK70: :KK70: :KK70: kk da paylasmışlar

bana da şimdi emen ğel sıra sende deseler......ben de olmak istemem...Atatürk ''Beni türk ekimlerine emanet ediniz'' sözünden esinlenerek...ben bizm aşımızı bekliyeceğim...ölmez de sağ kalırsak tabii.

yaa bu durumlarda laptopunu değiştir diyor bir içses.şu an da o aklı.....kesinlikle....

aslında cepten de ğirebilirim...ancak kızımın ğözünde sürekli telefonunu çizdiren biri olarak kalmak istemiyorum..
bir de cep telefonu....eşimin...bu yıl zorunlu bir durumda kullanmak zorunda kaldım..bu ne biçim bir cümle...
deral değiştirmeliyim.bu yıl acil bir durumda kullanmak zorunda kaldım ve ala kullanmaktayım.

araftayım.
Tuşları söküp silsen tekrar taksan düzelir bence eşim öyle diyordu geçen arkadaşına komple sök iyice temizle araya giren tozlar zamanla kalıplaşıyor işlevini yerine getiremiyor parça demişti genelde düzelirmiş sordum şimdi

araftayım.
Kullan canım ne güzel
Eşim babası vefat edince saatini hatıra aldı hic kolundan cıkarmaz

Sağol canım 🙏 ben de başlarda öyle sanıyordum tansiyonum düşüyor ve çıkıyor diye. Ama düzenli ölçtüm tansiyon aleti ile tansiyonum normal çıkıyor kötü olduğum zamanlarda
ya...şimdi nasıl yazacağımı düşündüm...ğer ğan ği bir ğonadotropin....doğru yazılışı böyle miydi..özür.

yumurta baskılayıcı bir ilaç kullanıyor musunuz....tüp bebek ilaçlarının böyle bir yan etkisi var...ben de bayılma ve fenalık ğissi yapardı...15 dk kadar sürer kendiliğinden ğeçerdi.
ğeçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back