• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️
Dün yavriklerle geçirdiğimiz on saatlik araba yolculuğundan sonra şükür geldik baba ocağıma :KK24:
Yol boyunca kızım böyleydi :kusmuk:ömrümde geçirdiğim en zor yolculuk diyebilirim :KK14:şükür bitti geçti...akşam pert şekilde uyudum erkenden...
annem musmutlu, çocuklar çok mutlu... inşallah güzel olur her şey :dua:
Gece inşallah geçmişi okuyabilirim..
Herkese selam ve sevgiler 😘❤️🤗
Allah yardımcın olsun bende hep annemle kaldım abilerim sağolsun hep yanımda destektiler inşallah seninde güzel geçer eşinin görevi çabuk biter kavuşursunuz

Elektrik 130
Doğalgaz 481 tl
Burda yakıt ve elektrik çok fazla geliyor kesin 500 gelir cayır cayır yakıyorlar kimsenin umurunda değil bir iki defa söylediler paranız çok galiba diye ama kuzey cephede oturanlar biz üşüyoruz diyorlarmış

Burda yakıt ve elektrik çok fazla geliyor kesin 500 gelir cayır cayır yakıyorlar kimsenin umurunda değil bir iki defa söylediler paranız çok galiba diye ama kuzey cephede oturanlar biz üşüyoruz diyorlarmış
Merkezi kombi mi?

Eşit değiliz biz ay olarak daha büyüğüz olgunuz 😀😃 ayrıca kocaman bir tane üst dişimiz var sizin varmı😂
Bizim ayımız küçük olabilir ama evin patronu benim minik oğlum bir ağırlığı var adam tipisi var onda ayrıca mısır tanesi ayak parmakları var degilmi NarinNarin NarinNarin teyzesi 🥰

Eee daha daha nasılsınız?Bizde kayınvalide ile bitki çayı içip gevşiyoruz🤓Eşim nöbetçi birazdan yatarım
Kayinveliden ile nasıl gidiyor hayat okyanus.Biz severiz birbirimizi ama ben biraz geriliyorum yanlizken firaz fazla konuşuyor ve sürekli yorum her konuya yorum yapmami bekliyor.

Şöyle anlatayim
Ben gecen yil ramazan ayinda baslayan sikayetler icin cok gezdim arastirdim okudum kimi onerseler doktora gittim.
Benim kalbime vuruyordu anlik carpinti ve sonrasinda halsizlik
Birinde acilde olucem sandim rezil bir yerdi insan parmagina hukmedezmi ben edemedim tepki veremedim sadece bilincim acikti ama baygin gibiydim
En son bir kardiyalog senin kalbin saglam tansiyon verilerin duzgun seker de tansiyon gibi anlik degisir ve tepkiler verir seker takibi yaptinmi dedi
Tesaduf ya o haftasonu asiri kotuydum defalarca yaptigim olcumlerle asiri oynak oldugunu fark ettim
Cok dusuyor bir seviyeye kadar cikiyordu
Uzunca bir sure az suyla yasamak + magnezyum eksikligi + genetik faktorler beni mahvetmisti
Bu arada tiroidde asil olay anti tpo ve anti tg tsh iliskisi
Benim t3 ve t4 iyi olmasina ragmen diger oranlar bozulmaya baslamis oda ztn bildigim birsey alerjik bunyem var ve goruyorum sonuclarini
Aslinda saglik saglikli kalmak cok kapsamli ve butun olarak degerlendirilmesi gereken bir sey
Seker ve tansiyon cok anlik saniyelik degisebilen ve cok farkli tepkilere neden olan biseymis bende yasayip ogrendim
Panik atagida cok arastirmistim sebep degil sonucmus mutlaka altinda bir eksiklik yatar diyordu
Ayrıntılı açıkladığın için teşekkür ederim ☺️🙏

Elbette ki panik atak sebep değil sonuç. Ben de genel anlamda bir kaygı bozukluğuna yol açtı.

Her an tekrar çarpıntı baş dönmesi baygınlık hissi yaşayacak mıyım kaygısı duyuyorum artık.

Diyabetle ilgili doktora danışacağım ben bir yıldır sağlıklı besleniyorum şeker çok az tüketiyorum genetik olarak da ailede şeker yok.

Ama böyle şeyler genelde benim başıma gelir şeker ile alakalı bir sorun da olabilir. Gerekli ölçümleri yaptırmak doğru olacaktır mutlaka yaptıracağım çünkü bu şekilde hayat kalitem inanılmaz düşüyor

Tekrar teşekkür ediyorum

Geçmiş olsun canım
Stresli bir yaşantım mı var ,kafaya taktiğin birşeyler mı var ?
Teşekkür ederim

Hayır aslına bakarsan şuan stresli bir yaşantım yok ancak panik atak / kaygı bozukluğu geçmişte yaşayıp bilinçaltına attığımız şeylerden de olabiliyor yıllar sonra gün yüzüne çıkabiliyor

Veya ortada hiçbir sebep stres kaynağı yokken de çıkabiliyor :)

Bilemiyorum neden olduğunu. Herşeyim temiz ama esilanın uyardığı gibi şeker ölçümü de yaptıracağım.

O da temiz çıkarsa psikiyatriye gideceğim artık.

Teşekkür ediyorum ilgin için tekrar 🙏

Teşekkür ederim

Hayır aslına bakarsan şuan stresli bir yaşantım yok ancak panik atak / kaygı bozukluğu geçmişte yaşayıp bilinçaltına attığımız şeylerden de olabiliyor yıllar sonra gün yüzüne çıkabiliyor

Veya ortada hiçbir sebep stres kaynağı yokken de çıkabiliyor :)

Bilemiyorum neden olduğunu. Herşeyim temiz ama esilanın uyardığı gibi şeker ölçümü de yaptıracağım.

O da temiz çıkarsa psikiyatriye gideceğim artık.

Teşekkür ediyorum ilgin için tekrar 🙏
Ben her türlüsünü yaşadım
Sebep basit evlendim eşimin ailesi hemen 2 ay sonra ayırmaya kalktılar
Ve şu güne kadar süre gelen psikoljik şiddet

Ayrıntılı açıkladığın için teşekkür ederim ☺️🙏

Elbette ki panik atak sebep değil sonuç. Ben de genel anlamda bir kaygı bozukluğuna yol açtı.

Her an tekrar çarpıntı baş dönmesi baygınlık hissi yaşayacak mıyım kaygısı duyuyorum artık.

Diyabetle ilgili doktora danışacağım ben bir yıldır sağlıklı besleniyorum şeker çok az tüketiyorum genetik olarak da ailede şeker yok.

Ama böyle şeyler genelde benim başıma gelir şeker ile alakalı bir sorun da olabilir. Gerekli ölçümleri yaptırmak doğru olacaktır mutlaka yaptıracağım çünkü bu şekilde hayat kalitem inanılmaz düşüyor

Tekrar teşekkür ediyorum

Normalde asil degeri tespit etmek uzun ve zor bir yontemmis ama mesela biz klasik kan degerime baktigimizda 2aylik takviye+soda+muz kurune ragmen magnezyum alt sinirdaydi cok azalmisti bunu ilk gittigim doktor yakalamisti ama inanamistim oysa en buyuk problem oymus magnezyum anlik seker dengesizligi yaparmis diyabetle cok iliskiliymis ben her gun mutlaka sade soda icerim oda sadece 2 marka sodyum dusuk magnezyum yuksek olacak
Korkma insan ilk etapta cok korkuyor fakat ben sundan eminim kalbim iyi vucudum artik uyari veriyor hopp yanlis birsey yedin cok yoruldun suyu az ictin 2. Gun kola yerine ayran icebilirdin.... liste uzar gider.
Senin yapman gereken o uyariyi bulmak seker olabilir, baska bir eksiklik olabilir hatta fazla gelen birsey olabilir seker tuketmemen ve genetik faktor senin icin cok iyi mutlaka bir yerde yakalayacaksin
Tek doktor ile kalma kimi insani daha cok sinir etsede insan farkli cevaplar buluyor

Bizim ayımız küçük olabilir ama evin patronu benim minik oğlum bir ağırlığı var adam tipisi var onda ayrıca mısır tanesi ayak parmakları var degilmi NarinNarin NarinNarin teyzesi 🥰
Bence de NarinNarin NarinNarin büyük kızını sen büyük oğluna iste ikisini de gördüm çok yakışırlar 😍 küçük kız benim gelinim olsun ona ne sarı kızlar biriktirdim neler neler 😍💜😂

Yandık bittik kül olduk bu ay benden bir cacık olmaz 🥺 topiğimin yönetiminşi isteyen birisine devir edebilirim 😃 . Çünkü bence altın alamıyorum altın alamayan birikim topiği yöneticisi olmasın arkadaş 🙄 250 TL 10 lt zeytinyağı siparişi verdik 50 TL nar ekşisi

Ayyy kızlar gece gece sinir oldum
Alt kattakiler tv nin sesini sonuna kadar açmışlar tam da kızın odasının altında uykusuda çok hafif hemen uyanıyor sese
Bizim yatak odasından bile bangır bangır duyuluyor
Wp den kıza mesaj yazdım rica etsem biraz kısabilir misiniz çocuk uyanıyor dedim
Annem açıyor söylicem kusura bakmayın dedi hiç bir değişiklik yok 15 dk dır
Saat olmuş 12 ya bu insanlarda hiç anlayış yok

Alt kattakiler tv nin sesini sonuna kadar açmışlar tam da kızın odasının altında uykusuda çok hafif hemen uyanıyor sese
Wp den kıza mesaj yazdım rica etsem biraz kısabilir misiniz çocuk uyanıyor dedim

Yasli insanlar laf anlatmak zor olur kisinca duyamiyordur bizde gunduz anneanneme soylerdik her aksam tvyi son ses bulurduk
Bir gun gunduz kapidan ugra teyzeye sen soyle bizimkide sorsan yumusacik teyze ama dunya bambaska

Tüh ya ses çok gıcık bir durum bu evde çok yaşadığım için biliyorum

Yasli insanlar laf anlatmak zor olur kisinca duyamiyordur bizde gunduz anneanneme soylerdik her aksam tvyi son ses bulurduk
Bir gun gunduz kapidan ugra teyzeye sen soyle bizimkide sorsan yumusacik teyze ama dunya bambaska
Ahh be canım bu teyze pek teyze gibi değil değişik bir kadın geçen yaz taşındılar öyle tahmin ettiğin gibi çok yaşlı bir kadın değil
Söylenilenin aksini yapan bir kadın
Alt komşudan şansım hiç gülmedi😔

Ahh be canım bu teyze pek teyze gibi değil değişik bir kadın geçen yaz taşındılar öyle tahmin ettiğin gibi çok yaşlı bir kadın değil
Söylenilenin aksini yapan bir kadın
Alt komşudan şansım hiç gülmedi😔

Hay Allah ya
Ev sahibimisiniz
Bizdede ses geliyor ama yalitim iyi cok derin bir ses gelirse geliyor rahatsiz etme boyutunda degil yalitim yaptirsaniz yada oda degisikligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back