• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zerya271210 zerya271210 cnm cok geçmiş olsun ihmal etme pazartesi bir doktora daha görün
NarinNarin NarinNarin cok sevindim cnm sen de katıldın aramıza kızlar candır dimi Kmsl Hnd Kmsl Hnd 💕💕
Karaca hakket pişmanlık
Bıçak serim gelmiş ama yanlış gelmiş iade etmem lazım iade edince o kırk lirada yanıyor off sinirlerim bozuldu 😡😡

NarinNarin NarinNarin sağlıcakla kucağınıza alın inş❤️İçime hep erkek doğmuştu ama😂

NarinNarin NarinNarin kızçen sağlıkla gelsin her annenin kızı olmalı :KK200:

zerya271210 zerya271210 gecmiş olsun canım dikkatli bir sekilde yine git canım umarím ciddi bisey değildir

NarinNarin NarinNarin hayırlı olsun canım..
Sağlıkla kucana al 🤎
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar😘😘😘
Aminnn inşş

Alacaksınız herhalde okyonus
Ev halkı çok İstiyor yaaa.Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım biraz👀Bende severim hayvanları ama karşıdan dışarda severim kıl tüy sorumluk olacak.Bilmiyorum ya kardeşide yok yavrumun bir evcil hayvanla büyümesini istiyorum.Araştırıp düşüneceğim.Tırnaklarını düzenli kesersek koltuk falan tırmalamazmış.Tekir kedi alacağız alırsak.Mutfakta sofra da falan gezer diye korkuyorum 🤪

Ev halkı çok İstiyor yaaa.Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım biraz👀Bende severim hayvanları ama karşıdan dışarda severim kıl tüy sorumluk olacak.Bilmiyorum ya kardeşide yok yavrumun bir evcil hayvanla büyümesini istiyorum.Araştırıp düşüneceğim.Tırnaklarını düzenli kesersek koltuk falan tırmalamazmış.Tekir kedi alacağız alırsak.Mutfakta sofra da falan gezer diye korkuyorum 🤪
Cocuk icin süper olur sizin icin bilemedim ben yapamam korkarım ama cocuklar bayılíyor

Yemek faslı bitti
Sabah
Mantarlı sucuklu 1 yumurta
3 dilim peynir
6 zeytin
Domates biber
1 dilim bugday ekmegi
3 br cay

Ara
1 havuc

Aksam
1 tabak etli patlıcan
2 dilim bugday ekmeği
Acı biber
1 br ayran

Su 2.5 lt olur Screenshot_2020-12-04-17-19-35.png

okyonus okyonus Evcil hayvan cok guzel birsey mutlaka sahiplenmelisiniz ama zor dili yok agriyan yerini bilemezsin bazen oylesine huzursuz olur kediler evde 3 gun kalabilirmis bir yere giderken sorumluluk oluyor biz kac kisi bahcede bakiyoruz ama asil olay bizde
Yinede herseye deger bana kattiklari cok fazla sana teslimiyetini hic birsey vermiyor
Birde kuru mama olayi sıkıntı
Iyiler cok pahali ama bizimki sıkılıyor hepsinin bi huyu var
Ee dogada kuru mama olmadigina gore biz ona yemek yapiyoruz
Bakimi taragi patisi ay bugun halsiz derken sana 2. Evlat olacak

okyonus okyonus Evcil hayvan cok guzel birsey mutlaka sahiplenmelisiniz ama zor dili yok agriyan yerini bilemezsin bazen oylesine huzursuz olur kediler evde 3 gun kalabilirmis bir yere giderken sorumluluk oluyor biz kac kisi bahcede bakiyoruz ama asil olay bizde
Yinede herseye deger bana kattiklari cok fazla sana teslimiyetini hic birsey vermiyor
Birde kuru mama olayi sıkıntı
Iyiler cok pahali ama bizimki sıkılıyor hepsinin bi huyu var
Ee dogada kuru mama olmadigina gore biz ona yemek yapiyoruz
Bakimi taragi patisi ay bugun halsiz derken sana 2. Evlat olacak
Çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım.Ev halkı çok istiyor

Sağol canım 🙏 ben de başlarda öyle sanıyordum tansiyonum düşüyor ve çıkıyor diye. Ama düzenli ölçtüm tansiyon aleti ile tansiyonum normal çıkıyor kötü olduğum zamanlarda
Gecmis olsun canim dikkat et kendine😘😘
Eşimi birdaha asla markete göndermeyeceğim

İyi hissetmiyorum diye o gitti tek eksik yumurta ve ekmek dedim giderken.

200 tl harcamış gelmiş 🙄
Bana bir yerden tanidik geliyor :KK70: :KK70:
Eki Görüntüle 2733250 zeyno nun karakalem gölge çalışması :KK200:
Muhtesemmmmm❤❤❤
Bende cizemiyorum
Seviyor resim yapmayí resim öğretmeni olacakmíş babası gibi ilk gözağrım :KK200:
Genlerinde var zeynomun🥰🥰

Bende buyuk kizima ilkgozagrim derim hep tel de de oyle kayitli💙💙💙

zerya271210 zerya271210 cnm cok geçmiş olsun ihmal etme pazartesi bir doktora daha görün
NarinNarin NarinNarin cok sevindim cnm sen de katıldın aramıza kızlar candır dimi Kmsl Hnd Kmsl Hnd 💕💕
Karaca hakket pişmanlık
Bıçak serim gelmiş ama yanlış gelmiş iade etmem lazım iade edince o kırk lirada yanıyor off sinirlerim bozuldu 😡😡
Karacayı allah kahretsin 2 kez tüketici hakem heyetlik olduk beni delirttiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back