🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yaparım...ğüzel olur..avuçlu pirinçli..

okuyarak ğeliyorum...yaptınız mı...beğendiniz mi.

Sabah:
2 dilim sucuk
1 haşlanmış yumurta
1 pankek
7zeytin
1 kaşık bal
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 fincan cay

Ara:
Türk kahvesi +sade soda
1 fıncan kiraz sapı çayı 10 çiğ badem

Akşam:
1 tabak corba
Yarım dilim ekmek
Brokoli salatası

şimdi bitki çayı yapıyorum.Elma+ayva+ıhlamur+adaçayı attım porselen demliğe
2 litre su tamam
Çok canım şekerli birsey istiyor N**** (Siyahi) olur petibör olur ikram olur hepside evde var

Yarın eşim nöbetçi gece yatak odası dolaplarını temizleyeceğim ve tabiki perde çok sinirliyim resmen rengi ya tövbe tövbe
birden fazla ğüme ka ka a smileyi yok mu....deniz ğeldi bu mesaj birden fazla beğendi

zeyno.....akşam başımı yastığa koyarken mesajlarını deşiyorum sözün ğeldi de kulaklarıma.....yazarken şimdi diyorum al sana beyin fırtınası...

yukarı bakınız : denizğeldi yukarıda ne demek istedi

Yeme yeme bak reglide olsun dikkat edersen bu hafta 1.5 kilo bingo

keşke orda olsaydım...iyi açarım : )

Asıl beyin fırtınası açtığın konu fırsat buldukça okuyorum baştan başladım ortadan devam ediyorum

Deniz kızımdan bir yaş büyük sanırım 2012 dogumlu zeyno 3.sınıfa gidiyor

kızınızı ayırlısı ile büyütün....önce karnınızda...sonra ayatınızda...Alla tamamına erdirsin.

bir diyetisyen önerisi:

şeker isteğiniz olunca bir urmanın içine ceviz koyup kakaoya bulayarak yiyebilirsiniz :)

Sağlıkla gelsin prensesin benimde 2 tane kızım var ben tek kızım o yüzden hep dua etmiştim 2 kızım olsun birbirlerine destek olsun diye inşallah öyle olurlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…