Basinsagolsun her ne yasandi bilmiyorum ama bir Allah rahmet eylesin cumlesi gelmeliydi icindenÇok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerinde
Bugün sabah ezanı vakti bir duada bulundum öğleye varmadan karşılık buldu şaşkınlığını yaşıyorum
Yuvamı dağıtan çocuklarımı arada koyanlardan
hakkımı sor Allah'ım demiştim
Yaklaşık 4 saat sonra kayınvalidenin öldüğü haberini aldım
Hala şaşkınım
Bende buyuk kizimin salincagini yatagini fipan eltime vermistim salincak pert olmustu geri getirince cope attimBugün 0 harcama
Ama yarınki harcamalardan cook korkuyorum tlf bakıcaz hala ne alacağıma karar veremedim.
Bebişin mama sandalyesi var daha doğrusu büyük oglumundu depoda paketli duruyordu chicco marka 10 yıl önce iyi para vermiştik.sapasaglam bir cizigi lekesi bile yoktu.Gecen yıl arkadaşa verdik kullanması için bacak arasındaki plastik düşmesini engelleyen yeri kırmışlar kirdiklari parçada yok gelmedibizim bebişte kendini oradan kaydiriyor bugün zor yakaladım tepsinin altina kadar girdi kafası 1 saniye daha tutamasam oradan aşağıya kayıp düşecekti eşimle aynı anda çığlık attık
Yarın e bebekten antiloplardan mama sandalyesi alacağız mecburen boşuna masraf cıktıCanım mama sandalyemizi 10 yıldır boşuna saklamisiz diye eşimle kızıyoruz sabahtan beri.
Bende sevmem elektironik eşyalari son nefesini verene kadar değiştirmeyi.Ozellikle cep telefonu değiştirmeyi hiç sevmem şuan ki tlf 4.5 yıldır kullanıyorum o zamanın en son çıkan modeliydi şuan da hiç bir sıkıntısı yok ama bunu büyük oğluşa vermeye mecbur kaldık.ben hatta oğlana yenisini alalım dedim eşim olmaz daha küçük o malının kıymetini bilmez kirar kaybeder bişey olur dedi.ya aslında başka pc de var evde...kız ders ğörüyor...bu laptop diğer pc tablet cep telefonu televizyon..er tarafımız zararlı teknoloji dolu....bu kadar radyasyon...
bir de ayat pa alı...son nefesini verene kadar kullanırım ben eşyamın....denizin yaşında....beni bıraktı bırakacak...beklemedeyim...arayacağım sonra bunuuu...
evden bozulup ta çıkan ilk çamaşır makinesi ğibi.
altın bayanlar...iyi ğeceler...tatlı uykularımız olsun...
Basinsagolsun her
Allah rahmet ve merhamet eylesin dedimBasinsagolsun her ne yasandi bilmiyorum ama bir Allah rahmet eylesin cumlesi gelmeliydi icinden
Artık yavaş yavaş azalmaya başlar 1-2 hafta sonra daha iyi olursun inşallah.Yarin çok heyacanlı bir gün senin içinGün gün değişiyor canım bazen iyi bazen kötü yinede çok şükür
Bende yarın öğreneceğim kısmetse
Bi abi bebeğe e bebekten 75 TL ye almıştık ay çok iyi oldu kaç kez mama sandalyesinde duşa götürdüğümü biliyorum ilk zamanlar blw ciliktenBugün 0 harcama
Ama yarınki harcamalardan cook korkuyorum tlf bakıcaz hala ne alacağıma karar veremedim.
Bebişin mama sandalyesi var daha doğrusu büyük oglumundu depoda paketli duruyordu chicco marka 10 yıl önce iyi para vermiştik.sapasaglam bir cizigi lekesi bile yoktu.Gecen yıl arkadaşa verdik kullanması için bacak arasındaki plastik düşmesini engelleyen yeri kırmışlar kirdiklari parçada yok gelmedibizim bebişte kendini oradan kaydiriyor bugün zor yakaladım tepsinin altina kadar girdi kafası 1 saniye daha tutamasam oradan aşağıya kayıp düşecekti eşimle aynı anda çığlık attık
Yarın e bebekten antiloplardan mama sandalyesi alacağız mecburen boşuna masraf cıktıCanım mama sandalyemizi 10 yıldır boşuna saklamisiz diye eşimle kızıyoruz sabahtan beri.
Evet ayakta sallayınca kontrol bende oluyor uyanmasına izin vermiyorumBende hepsini sallayarak uyuttum minik ayağımda bana rahat geliyor ama cabuk uyuyorlar çok uğraştırmıyorlar
Uzak eğitim çok yorucu bizim için anasınıf öğretmenimiz bile etkilik atıyor tüm gün onlarla ilgilenme ile geçiyor canları sağolsun
Artık çok bunaltıcı olduöyle tuğçe yaa....maalesef
İyi geceler ablaya aslında başka pc de var evde...kız ders ğörüyor...bu laptop diğer pc tablet cep telefonu televizyon..er tarafımız zararlı teknoloji dolu....bu kadar radyasyon...
bir de ayat pa alı...son nefesini verene kadar kullanırım ben eşyamın....denizin yaşında....beni bıraktı bırakacak...beklemedeyim...arayacağım sonra bunuuu...
evden bozulup ta çıkan ilk çamaşır makinesi ğibi.
altın bayanlar...iyi ğeceler...tatlı uykularımız olsun...
Üfff evet yaaa ne zaman düşecek artıkEvet 32 bin küsür
Benim oğlanı 1 kere salladım onda da benimle dalga geçtiEvet ayakta sallayınca kontrol bende oluyor uyanmasına izin vermiyorumbeşiğine koysam 9-11 arası enaz 4 kez uyanır 11 den sonra gece moduna geçiyor çünkü.boyle kıpırdadikca hemen salliyorum uyumaya devam ediyor mecburen hemde benimde totom yer görmüş oluyor bu sayede☺
Canlı dersleri hiç deme zaten eşim karneye senin adını yazsınlar diyor sürekli.Inan çok yorucu sürekli kendimiz konu çalışıyoruz çocuğa anlatabilmek için.30 dk derste zaten o girdi bu cıktı öğretmenlerimiz ne yapsın dur oğlum kameranı aç kızım sesini kıs oğlum diyene kadar 15 dk geçiyor.insallaj herşey biran önce düzelir şu illet hastalık ta biran önce son bulur
Aaa öyle şey mi olurArtık yavaş yavaş azalmaya başlar 1-2 hafta sonra daha iyi olursun inşallah.Yarin çok heyacanlı bir gün senin içinben niyeyse erkek hissettim bebisi bana ne oluyorsa
Bizde öyle pratik bişey alacağız.ben blw için diretmicem tuce şimdi kendim ağzına veriyorum yemeklerde zaten bizimle birlikte muhakkak masaya oturtuyor ve ona göre bişey yapıyorum kahvaltıda akşam yemeklerinde de. Mesela kahvaltı için Tahilli kaşık mamasınin içine cennet hurması,muz,avakado,elma,armut (meyvelerden bir tanesini katiyorum),onu kaşıkla yediriyorum,yumurta sarısı,zeytin,haşlanmış havuç veya patates,minik ekmeklerede şekersizBi abi bebeğe e bebekten 75 TL ye almıştık ay çok iyi oldu kaç kez mama sandalyesinde duşa götürdüğümü biliyorum ilk zamanlar blw cilikten
Sen sallamiyordun biz mecbur kaldik Bizimki 20 günlükken elektirikli ana kucağında sallanmaya basladiBenim oğlanı 1 kere salladım onda da benimle dalga geçti
Sagol canm birden hissettiğimi söylemek geldi içimdenAaa öyle şey mi olur
Çevremdeki çoğu kişi erkek diyor bakalım yarın ne diyecek doktor sağlıklı olsun da önemli olan o
Senin bu dönemlerini hatırlıyorum ne kadar çabuk geçmiş zaman büyüdü bile kuzucuk
Bazen kendi kendime diyorum nasıl büyütücez çok zor her aşaması sonrada kızımın bebekliğini düşünüyorum o kokusunu sevimliliğini her şeyi unutuyor insan
Blw istemiyor o zaman boşverBizde öyle pratik bişey alacağız.ben blw için diretmicem tuce şimdi kendim ağzına veriyorum yemeklerde zaten bizimle birlikte muhakkak masaya oturtuyor ve ona göre bişey yapıyorum kahvaltıda akşam yemeklerinde de. Mesela kahvaltı için Tahilli kaşık mamasınin içine cennet hurması,muz,avakado,elma,armut (meyvelerden bir tanesini katiyorum),onu kaşıkla yediriyorum,yumurta sarısı,zeytin,haşlanmış havuç veya patates,minik ekmeklerede şekersiz
Saf kızılcık,kusburnu marmelati,pekmez bandırıp bunlarida elimle tek tek veriyorum.ihlamur biborunu kendi elinde oluyor kafasina gore iciyor biraz daha buyunce kendi onunede koyarim ister yer ister atar ama ben bir taraftan tikistirmaya devam ederim kesinMesela bu akşam bize kuru fasulye pilav vardı ona da 1 tane küçük patates haşladım çorbasını uyanınca yemişti biz yerken bir taraftan ağzına elimle ezip patates verdim.patatesi önüne koyuyorum minik minik almiyor eline.kendim tutturdum eline ağzına getirmedi elinde ezdi gitti suluguna bulaştırdı.biberonlari suluğu getiriyor azgına ama minik seyleri alıp yemiyor.
Ay çok zor ya allah yardımcın olsunSen sallamiyordun biz mecbur kaldik Bizimki 20 günlükken elektirikli ana kucağında sallanmaya basladilaktoz alerjisi ve gaz sorunu başlayınca gece gündüz ağladı sakinleştirmek için mecburen sallamaya başladık.
Bazen kefir içiyor kaşık maması filan yemedi çok denedik . İrmikli filan ben yapıyordum artık yapmıyorumBizde öyle pratik bişey alacağız.ben blw için diretmicem tuce şimdi kendim ağzına veriyorum yemeklerde zaten bizimle birlikte muhakkak masaya oturtuyor ve ona göre bişey yapıyorum kahvaltıda akşam yemeklerinde de. Mesela kahvaltı için Tahilli kaşık mamasınin içine cennet hurması,muz,avakado,elma,armut (meyvelerden bir tanesini katiyorum),onu kaşıkla yediriyorum,yumurta sarısı,zeytin,haşlanmış havuç veya patates,minik ekmeklerede şekersiz
Saf kızılcık,kusburnu marmelati,pekmez bandırıp bunlarida elimle tek tek veriyorum.ihlamur biborunu kendi elinde oluyor kafasina gore iciyor biraz daha buyunce kendi onunede koyarim ister yer ister atar ama ben bir taraftan tikistirmaya devam ederim kesinMesela bu akşam bize kuru fasulye pilav vardı ona da 1 tane küçük patates haşladım çorbasını uyanınca yemişti biz yerken bir taraftan ağzına elimle ezip patates verdim.patatesi önüne koyuyorum minik minik almiyor eline.kendim tutturdum eline ağzına getirmedi elinde ezdi gitti suluguna bulaştırdı.biberonlari suluğu getiriyor azgına ama minik seyleri alıp yemiyor.
Girdik bu yola artık geri dönüşü yokSagol canm birden hissettiğimi söylemek geldi içimden
Yaa birde beni düşün 10 yıl sonra herşeye sıfırdan başladık hemde cook rahatlığa alismisken.yas faktörü de var eşim 38 ben 35 yaşındayım nasıl yapıcaz nasıl yapıcaz diye diye bu zamana geldik çok şükür.
Su cok guzel geellgirince alisiyorsun üsümüyorsun
Istemiyorsa bende zorlamam kiBlw istemiyor o zaman boşverabi bebek blw istedi 5 aylıktı mama sandalyesinde elimde kabak patates ayy ne fena günler geçirdik ya bugünümüze çok şükür . Şimdi biz ne yersek onu yiyor artık böyle daha mutluyuz . Sabah yumurta peynir zeytin ceviz pekmez . Öğlen çorba ve bir önceki akşamdan kalan ne varsa öğlende sonra yoğurt ( ama bu öğün yemiyor ) bazen muz yiyor belki oda . Akşam da mesela bu akşam 2 köfte az makarna yedi biraz ayran içti . Uykulardan önce emiyor ara öğün böyle eline de ekmek vs herşeyi veriyorum. Ağzına kuru dut kuru kayısı veriyorum emiyor sonra eritip yiyor
Biz sut ve sut urunleri tuketemiyoruz 9.ayda deneyecegiz dedi doktorumuz.yogurt kefir ayran peynir falan verebilsem cesit arttirmis olucam ama simdilik sadece sebze meyve ve tahil tüketebiliyoruz. Yoğurt çorbası falanda yapardim yi olurdu ama yapacak bişey yok Allah başka dert vermesin insallahBazen kefir içiyor kaşık maması filan yemedi çok denedik . İrmikli filan ben yapıyordum artık yapmıyorum
Sağol canım yavaş yavaş yapcam 10 gn daha evdeyim sonra işe gider yıllık iznimi alırımHadi geçmiş olsun canm.Kendini işe güce verip yorma sakin bagisikligin düştü vücut yorgun organlar yorgun en ufak bişeyde vücudun erör verir dikkatli olmalisin
Ya bende varya inan komşu tabakla bişey getirsin tabağı doldurup verene kadar tabağı mutfakta bile tutmuyorum konsolun dolabına koyuyorum el altında kırılır çizilir bisey olur diye.Basinsagolsun her ne yasandi bilmiyorum ama bir Allah rahmet eylesin cumlesi gelmeliydi icinden
Bende buyuk kizimin salincagini yatagini fipan eltime vermistim salincak pert olmustu geri getirince cope attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?