🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Basinsagolsun her ne yasandi bilmiyorum ama bir Allah rahmet eylesin cumlesi gelmeliydi icinden
Bende buyuk kizimin salincagini yatagini fipan eltime vermistim salincak pert olmustu geri getirince cope attim

Bende sevmem elektironik eşyalari son nefesini verene kadar değiştirmeyi.Ozellikle cep telefonu değiştirmeyi hiç sevmem şuan ki tlf 4.5 yıldır kullanıyorum o zamanın en son çıkan modeliydi şuan da hiç bir sıkıntısı yok ama bunu büyük oğluşa vermeye mecbur kaldık.ben hatta oğlana yenisini alalım dedim eşim olmaz daha küçük o malının kıymetini bilmez kirar kaybeder bişey olur dedi.

Gün gün değişiyor canım bazen iyi bazen kötü yinede çok şükür
Bende yarın öğreneceğim kısmetse
Artık yavaş yavaş azalmaya başlar 1-2 hafta sonra daha iyi olursun inşallah.Yarin çok heyacanlı bir gün senin için ben niyeyse erkek hissettim bebisibana ne oluyorsa

Bi abi bebeğe e bebekten 75 TL ye almıştık ay çok iyi oldu kaç kez mama sandalyesinde duşa götürdüğümü biliyorum ilk zamanlar blw cilikten

Evet ayakta sallayınca kontrol bende oluyor uyanmasına izin vermiyorumbeşiğine koysam 9-11 arası enaz 4 kez uyanır 11 den sonra gece moduna geçiyor çünkü.boyle kıpırdadikca hemen salliyorum uyumaya devam ediyor mecburenhemde benimde totom yer görmüş oluyor bu sayede☺
Canlı dersleri hiç deme zaten eşim karneye senin adını yazsınlar diyor sürekli.Inan çok yorucu sürekli kendimiz konu çalışıyoruz çocuğa anlatabilmek için.30 dk derste zaten o girdi bu cıktı öğretmenlerimiz ne yapsın dur oğlum kameranı aç kızım sesini kıs oğlum diyene kadar 15 dk geçiyor.insallaj herşey biran önce düzelir şu illet hastalık ta biran önce son bulur

öyle tuğçe yaa....maalesef
Artık çok bunaltıcı oldu
İyi geceler abla
Evet 32 bin küsür
Üfff evet yaaa ne zaman düşecek artık

Benim oğlanı 1 kere salladım onda da benimle dalga geçti

Artık yavaş yavaş azalmaya başlar 1-2 hafta sonra daha iyi olursun inşallah.Yarin çok heyacanlı bir gün senin için ben niyeyse erkek hissettim bebisibana ne oluyorsa
Aaa öyle şey mi olur
Çevremdeki çoğu kişi erkek diyor bakalım yarın ne diyecek doktor sağlıklı olsun da önemli olan o
Senin bu dönemlerini hatırlıyorum ne kadar çabuk geçmiş zaman büyüdü bile kuzucuk
Bazen kendi kendime diyorum nasıl büyütücez çok zor her aşaması sonrada kızımın bebekliğini düşünüyorum o kokusunu sevimliliğini her şeyi unutuyor insan

Bi abi bebeğe e bebekten 75 TL ye almıştık ay çok iyi oldu kaç kez mama sandalyesinde duşa götürdüğümü biliyorum ilk zamanlar blw cilikten
Bizde öyle pratik bişey alacağız.ben blw için diretmicem tuce şimdi kendim ağzına veriyorum yemeklerde zaten bizimle birlikte muhakkak masaya oturtuyor ve ona göre bişey yapıyorum kahvaltıda akşam yemeklerinde de. Mesela kahvaltı için Tahilli kaşık mamasınin içine cennet hurması,muz,avakado,elma,armut (meyvelerden bir tanesini katiyorum),onu kaşıkla yediriyorum,yumurta sarısı,zeytin,haşlanmış havuç veya patates,minik ekmeklerede şekersiz
Saf kızılcık,kusburnu marmelati,pekmez bandırıp bunlarida elimle tek tek veriyorum.ihlamur biborunu kendi elinde oluyor kafasina gore iciyor biraz daha buyunce kendi onunede koyarim ister yer ister atar ama ben bir taraftan tikistirmaya devam ederim kesinMesela bu akşam bize kuru fasulye pilav vardı ona da 1 tane küçük patates haşladım çorbasını uyanınca yemişti biz yerken bir taraftan ağzına elimle ezip patates verdim.patatesi önüne koyuyorum minik minik almiyor eline.kendim tutturdum eline ağzına getirmedi elinde ezdi gitti suluguna bulaştırdı.biberonlari suluğu getiriyor azgına ama minik seyleri alıp yemiyor.

Benim oğlanı 1 kere salladım onda da benimle dalga geçti
Sen sallamiyordun biz mecbur kaldik Bizimki 20 günlükken elektirikli ana kucağında sallanmaya basladi laktoz alerjisi ve gaz sorunu başlayınca gece gündüz ağladı sakinleştirmek için mecburen sallamaya başladık.

Sagol canm birden hissettiğimi söylemek geldi içimden
Yaa birde beni düşün 10 yıl sonra herşeye sıfırdan başladık hemde cook rahatlığa alismisken.yas faktörü de var eşim 38 ben 35 yaşındayım nasıl yapıcaz nasıl yapıcaz diye diye bu zamana geldik çok şükür.
Su cok guzel geellgirince alisiyorsun üsümüyorsun

Blw istemiyor o zaman boşver abi bebek blw istedi 5 aylıktı mama sandalyesinde elimde kabak patates ayy ne fena günler geçirdik ya bugünümüze çok şükür . Şimdi biz ne yersek onu yiyor artık böyle daha mutluyuz . Sabah yumurta peynir zeytin ceviz pekmez . Öğlen çorba ve bir önceki akşamdan kalan ne varsa öğlende sonra yoğurt ( ama bu öğün yemiyor ) bazen muz yiyor belki oda . Akşam da mesela bu akşam 2 köfte az makarna yedi biraz ayran içti . Uykulardan önce emiyor ara öğün böyle eline de ekmek vs herşeyi veriyorum. Ağzına kuru dut kuru kayısı veriyorum emiyor sonra eritip yiyor

Ay çok zor ya allah yardımcın olsun

Bazen kefir içiyor kaşık maması filan yemedi çok denedik . İrmikli filan ben yapıyordum artık yapmıyorum

Girdik bu yola artık geri dönüşü yok
Sağlıkla kucağımıza alalım da büyütücez bakalım bizde

Istemiyorsa bende zorlamam ki kontrol bende olur en sevdigimişın şakası nasıl olsa elbet bir gün kendisi yemeye de alısır.büyük oğlanı 2 yaşına kadar biz yedirdik yeme sorunu vardi senin abi bebek gibiydi.hala ağzına verdiğimiz oluyor ders aralarinda cabucak karni doysun dersi kacirmasin diye 10yaşında.okula giderken de sabah kahvaltısını genelde biz yediriyorduk
servisi kacirmasin diye.

Bazen kefir içiyor kaşık maması filan yemedi çok denedik . İrmikli filan ben yapıyordum artık yapmıyorum
Biz sut ve sut urunleri tuketemiyoruz 9.ayda deneyecegiz dedi doktorumuz.yogurt kefir ayran peynir falan verebilsem cesit arttirmis olucam ama simdilik sadece sebze meyve ve tahil tüketebiliyoruz. Yoğurt çorbası falanda yapardim yi olurdu ama yapacak bişey yok Allah başka dert vermesin insallahirmiği muzla yapınca yiyor.kasik maması olarak tüketebilecegimiz tek çeşit var oda hippin sütsüz Tahilli kaşık maması onuda mecburen kahvaltı ögünune ekliyorum.

Kemik sulu sebze çorbası,kıymalı mercimek bulgur pirinç ten ezogelin çorbası,pirinçli,kabak çorbası bunlar çorba çeşitleri.
Sebzeleride ayrıca haşlayıp biz yerken dediğim gibi veriyorum,
Balkabağı ve avakado ile püre yapıyorum onun dışında bütün meyveleri püre olarak veriyorum ara öğünlerde,
Birde 2 günde bir 1 gun kurusu,1kayisi,çeyrek armut,çeyrek elma,çeyrek ayva ve kabuk tarçınla sekersiz komposto pişiriyorum pistikten sonra rondodan çekip çay süzgecinden süzüyorum suyunu kucuk 3 kavanoz çıkıyor gün içinde yemeklerin yanında veriyorum biberonu eline içiyor kafasına gore

Hadi geçmiş olsun canm.Kendini işe güce verip yorma sakin bagisikligin düştü vücut yorgun organlar yorgun en ufak bişeyde vücudun erör verir dikkatli olmalisin
Sağol canım yavaş yavaş yapcam 10 gn daha evdeyim sonra işe gider yıllık iznimi alırım

Basinsagolsun her ne yasandi bilmiyorum ama bir Allah rahmet eylesin cumlesi gelmeliydi icinden

Bende buyuk kizimin salincagini yatagini fipan eltime vermistim salincak pert olmustu geri getirince cope attim
Ya bende varya inan komşu tabakla bişey getirsin tabağı doldurup verene kadar tabağı mutfakta bile tutmuyorum konsolun dolabına koyuyorum el altında kırılır çizilir bisey olur diye.
Eşim normalde hiç kızmaz verdiğinin arkasını aramaz direkt gözden çıkarır o bile 3 gündür Sürekli kızıyor. şimdi benzerlerinin fiyatları900-1200 tl civarında çokta fonksiyonel kullanışlı ve güvelikliydi tekerlekliydi her yere çekiyorduk büyük oğlanı ona bindirip odaları gezdirirdik eğlensin oyalasın diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…