Allah senden ve kızlardan gani gani razı olsun canımAlla affetsin ocam...
.ben sizi eskiden okudum...ne kadar emek verdiğinizi o aileye az çok atırlıyorum....Alla sizin bundan sonra ba tınızı yolunuzu açık etsin.... sevğilerimi ğönderiyorum size.....kocamann
İyiyiz cnm ufak uyuyordu büyük korktu kocaman dolap gidip gelmiş eşim diyorki cok kortum devrilecek diye . Sabitlemek lazım esyalariCedric1003 canım nasılsınız çocuklar korktular mı
Evet teyzesi bizde deniz ablamizi öpüyoruz
Konsolun üzerindeki herşey yerlere döküldü bizim tablolar filan . Eşim diyor ki lavabodaydım sesle başladı Irak’ta görev yaparken orada saldırı olmuştu aynı o sesti çok korktum diyor . Adamın Irak yüzünden tedavi görmesi lazım depremle yine ortaya çıktıİyiyiz cnm ufak uyuyordu büyük korktu kocaman dolap gidip gelmiş eşim diyorki cok kortum devrilecek diye . Sabitlemek lazım esyalari
Bende içinden onu geciriyordum
Vaka sayısı bugün korkunç ablaben de bu saba ğiyindim kuşandım cenğe çıktım..
markete
ellerime mavi eldivenleri ğeçirdim..çift maske...merdivenlerden zor indim inanın..başımda başörtü ğözüme maske değdi değecek.
sebze meyveler yine müstecen olmuşlar...ezik bozuk poşetlenmişlerdi... burada eski sıkıyönetim ğeri döndü yani..
sizler yollarda nasıl yürüyorsunuz bilmem ben birini ğördümmü emen zikzak çiziyorum...ğenelde karşımdaki de öyle yapıyor. ay çok komik yaa...
afiye ğibi olduk....
6lı soda 4 adet
kurusoğan
roka
az çarlıston
6 koca portakal
salatalıkkırmızı turp
dereotu
4 limon
51.04 tl ğünün arcaması....
menümde :
kaşarlı un çorbası
bomba kek
sarma vardı.
epsinden yarına da var..ama uzun zamandır tavuk almadım...yarın işkembe ve tavuk almak istiyorum.
Sizin bu klavye kesin önceki hayatında trakyaliymis çok tatlı ya gerçekten degistirmeyinben de bu saba ğiyindim kuşandım cenğe çıktım..
markete
ellerime mavi eldivenleri ğeçirdim..çift maske...merdivenlerden zor indim inanın..başımda başörtü ğözüme maske değdi değecek.
sebze meyveler yine müstecen olmuşlar...ezik bozuk poşetlenmişlerdi... burada eski sıkıyönetim ğeri döndü yani..
sizler yollarda nasıl yürüyorsunuz bilmem ben birini ğördümmü emen zikzak çiziyorum...ğenelde karşımdaki de öyle yapıyor. ay çok komik yaa...
afiye ğibi olduk....
6lı soda 4 adet
kurusoğan
roka
az çarlıston
6 koca portakal
salatalıkkırmızı turp
dereotu
4 limon
51.04 tl ğünün arcaması....
menümde :
kaşarlı un çorbası
bomba kek
sarma vardı.
epsinden yarına da var..ama uzun zamandır tavuk almadım...yarın işkembe ve tavuk almak istiyorum.
öyle tuğçe yaa....maalesefVaka sayısı bugün korkunç abla
Sizin bu klavye kesin önceki hayatında trakyaliymis çok tatlı ya gerçekten degistirmeyin
Bende hepsini sallayarak uyuttum minik ayağımda bana rahat geliyor ama cabuk uyuyorlar çok uğraştırmıyorlarZeynolin44 cim bebek uyudu şuan ayagimda uyumaya devam ediyor onu her gece 11 e kadar ayağımda standart sallıyorum Büyügunde bu akşam ödevi yoktu biraz test çözdük çalışmamız erken bitti şimdi zoom açık arkadaşıyla birlikte youtub dan video seyredip gülüsuyorlar birazdan yatma saati surunu üfleyeceğim
Gün gün değişiyor canım bazen iyi bazen kötü yinede çok şükürNarinNarin nasılsın bulantıların biraz hafifledimi?maşallah 14 haftalık olmuş bile bende geçen yıl tam da bu zamanlarda bu haftalardaydim cinsiyeti belli olmuştu minnoş oglumun
İyi gecelerya aslında başka pc de var evde...kız ders ğörüyor...bu laptop diğer pc tablet cep telefonu televizyon..er tarafımız zararlı teknoloji dolu....bu kadar radyasyon...
bir de ayat pa alı...son nefesini verene kadar kullanırım ben eşyamın....denizin yaşında....beni bıraktı bırakacak...beklemedeyim...arayacağım sonra bunuuu...
evden bozulup ta çıkan ilk çamaşır makinesi ğibi.
altın bayanlar...iyi ğeceler...tatlı uykularımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?