🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alla affetsin ocam...

.ben sizi eskiden okudum...ne kadar emek verdiğinizi o aileye az çok atırlıyorum....Alla sizin bundan sonra ba tınızı yolunuzu açık etsin.... sevğilerimi ğönderiyorum size.....kocamann
Allah senden ve kızlardan gani gani razı olsun canım
Ve yaşadıklarımı asla yaşatmasın

İyiyiz cnm ufak uyuyordu büyük korktu kocaman dolap gidip gelmiş eşim diyorki cok kortum devrilecek diye . Sabitlemek lazım esyalari
Konsolun üzerindeki herşey yerlere döküldü bizim tablolar filan . Eşim diyor ki lavabodaydım sesle başladı Irak’ta görev yaparken orada saldırı olmuştu aynı o sesti çok korktum diyor . Adamın Irak yüzünden tedavi görmesi lazım depremle yine ortaya çıktı

Bugün 0 harcama
Ama yarınki harcamalardan cook korkuyorum tlf bakıcaz hala ne alacağıma karar veremedim.
Bebişin mama sandalyesi var daha doğrusu büyük oglumundu depoda paketli duruyordu chicco marka 10 yıl önce iyi para vermiştik.sapasaglam bir cizigi lekesi bile yoktu.Gecen yıl arkadaşa verdik kullanması için bacak arasındaki plastik düşmesini engelleyen yeri kırmışlar kirdiklari parçada yok gelmedi bizim bebişte kendini oradan kaydiriyor bugün zor yakaladım tepsinin altina kadar girdi kafası 1 saniye daha tutamasam oradan aşağıya kayıp düşecekti eşimle aynı anda çığlık attık
Yarın e bebekten antiloplardan mama sandalyesi alacağız mecburen boşuna masraf cıktıCanım mama sandalyemizi 10 yıldır boşuna saklamisiz diye eşimle kızıyoruz sabahtan beri.

ben de bu saba ğiyindim kuşandım cenğe çıktım..

markete

ellerime mavi eldivenleri ğeçirdim..çift maske...merdivenlerden zor indim inanın..başımda başörtü ğözüme maske değdi değecek.

sebze meyveler yine müstecen olmuşlar...ezik bozuk poşetlenmişlerdi... burada eski sıkıyönetim ğeri döndü yani..
sizler yollarda nasıl yürüyorsunuz bilmem ben birini ğördümmü emen zikzak çiziyorum...ğenelde karşımdaki de öyle yapıyor. ay çok komik yaa...

afiye ğibi olduk....

6lı soda 4 adet
kurusoğan
roka
az çarlıston
6 koca portakal
salatalıkkırmızı turp
dereotu
4 limon

51.04 tl ğünün arcaması....

menümde :
kaşarlı un çorbası
bomba kek
sarma vardı.
epsinden yarına da var..ama uzun zamandır tavuk almadım...yarın işkembe ve tavuk almak istiyorum.

Zeynolin44 cim bebek uyudu şuan ayagimda uyumaya devam ediyor onu her gece 11 e kadar ayağımda standart sallıyorumBüyügunde bu akşam ödevi yoktu biraz test çözdük çalışmamız erken bitti şimdi zoom açık arkadaşıyla birlikte youtub dan video seyredip gülüsuyorlar birazdan yatma saati surunu üfleyeceğim

Vaka sayısı bugün korkunç abla

Sizin bu klavye kesin önceki hayatında trakyaliymis çok tatlı ya gerçekten degistirmeyin

Sizin bu klavye kesin önceki hayatında trakyaliymis çok tatlı ya gerçekten degistirmeyin

ya aslında başka pc de var evde...kız ders ğörüyor...bu laptop diğer pc tablet cep telefonu televizyon..er tarafımız zararlı teknoloji dolu....bu kadar radyasyon...

bir de ayat pa alı...son nefesini verene kadar kullanırım ben eşyamın....denizin yaşında....beni bıraktı bırakacak...beklemedeyim...arayacağım sonra bunuuu...
evden bozulup ta çıkan ilk çamaşır makinesi ğibi.

altın bayanlar...iyi ğeceler...tatlı uykularımız olsun...

Bende hepsini sallayarak uyuttum minik ayağımda bana rahat geliyor ama cabuk uyuyorlar çok uğraştırmıyorlar

Uzak eğitim çok yorucu bizim için anasınıf öğretmenimiz bile etkilik atıyor tüm gün onlarla ilgilenme ile geçiyor canları sağolsun

NarinNarin nasılsın bulantıların biraz hafifledimi?maşallah 14 haftalık olmuş bile bende geçen yıl tam da bu zamanlarda bu haftalardaydimcinsiyeti belli olmuştu minnoş oglumun
Gün gün değişiyor canım bazen iyi bazen kötü yinede çok şükür
Bende yarın öğreneceğim kısmetse

İyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…