- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
- 723
size de meraba.....yolculuk mu varMerhaba artçı olmadı yadı biz hissetmedik .
söyle bir uzun yola çıkasım var kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size de meraba.....yolculuk mu varMerhaba artçı olmadı yadı biz hissetmedik .
söyle bir uzun yola çıkasım var kızlar
Sadece istekte kalıyor Hayaller hayatlarÇıkmak mı isterdin .
Çıkmaya niyetin mi var
Uzun bir yolculuk yapasım varda bu ortamda imkansız . Uzun uzun geze gezesize de meraba.....yolculuk mu var
Çok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerindeteşekkür ederimmm.....bu ara ğöremedim pek sizi..soruyorum ama başına @ koymayınca anlaşılmıyor...kendimi şu ete @ alıştırmalıyım yoksa soruştuğum kimseler sormamış ğibi oluyorum..
Deprem oldu çok kötü
Kızlar çok geçmiş olsunKızlar deprem oldu cok kötü sallandık
İnsallah o günlerde gelecek canimUzun bir yolculuk yapasım varda bu ortamda imkansız . Uzun uzun geze geze
Onun hesabı da şimdi başlıyor,Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz ,için rahat olsun abla.Çok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerinde
Bugün sabah ezanı vakti bir duada bulundum öğleye varmadan karşılık buldu şaşkınlığını yaşıyorum
Yuvamı dağıtan çocuklarımı arada koyanlardan
hakkımı sor Allah'ım demiştim
Yaklaşık 4 saat sonra kayınvalidenin öldüğü haberini aldım
Hala şaşkınım
ben de bazen sonsuza kadar yürümek istiyorum...........Uzun bir yolculuk yapasım varda bu ortamda imkansız . Uzun uzun geze geze
Allah rahmet eylesinÇok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerinde
Bugün sabah ezanı vakti bir duada bulundum öğleye varmadan karşılık buldu şaşkınlığını yaşıyorum
Hala şaşkınım
bence böyle düşünmeyin....bir zaman sonra kendinizi suçlayabilirsiniz....Çok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerinde
Hala şaşkınım
Içim çok rahat canımOnun hesabı da şimdi başlıyor,Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz ,için rahat olsun abla.
Allah bizleri de hesabını veremeyeceğimiz işlerden uzak etsin
Ben de öyle düşünüyorumAllah rahmet eylesin
Kim ne yaparsa kendine yapar
BoşanmadımVaryemez allah rahmet eylesin abla boşandın mı kv ne yapmıştı
Ortada pişmanlık duyulacak birşey yokbence böyle düşünmeyin....bir zaman sonra kendinizi suçlayabilirsiniz....
tevafuk diyelim ğeçelim ......izninizle.
Ortada pişmanlık duyulacak birşey yok
Dile kolay 19 senelik eziyet bitti
Alla affetsin ocam...Ortada pişmanlık duyulacak birşey yok
Dile kolay 19 senelik eziyet bitti
Hadi geçmiş olsun canm.Kendini işe güce verip yorma sakin bagisikligin düştü vücut yorgun organlar yorgun en ufak bişeyde vücudun erör verir dikkatli olmalisinBaktım şimdi canım oda negatife dönmüş çok şükür
Amin canımIcim urperdi abla
Bi yanda yuregi yanan bir insan
Obur tarafta olume cok yakin bir insan
Seccadede akla dusmus dua
Allahim kul hakkindan korusun