Bizde öyle pratik bişey alacağız.ben blw için diretmicem tuce şimdi kendim ağzına veriyorum yemeklerde zaten bizimle birlikte muhakkak masaya oturtuyor ve ona göre bişey yapıyorum kahvaltıda akşam yemeklerinde de. Mesela kahvaltı için Tahilli kaşık mamasınin içine cennet hurması,muz,avakado,elma,armut (meyvelerden bir tanesini katiyorum),onu kaşıkla yediriyorum,yumurta sarısı,zeytin,haşlanmış havuç veya patates,minik ekmeklerede şekersiz
Saf kızılcık,kusburnu marmelati,pekmez bandırıp bunlarida elimle tek tek veriyorum.ihlamur biborunu kendi elinde oluyor kafasina gore iciyor biraz daha buyunce kendi onunede koyarim ister yer ister atar ama ben bir taraftan tikistirmaya devam ederim kesin
Mesela bu akşam bize kuru fasulye pilav vardı ona da 1 tane küçük patates haşladım çorbasını uyanınca yemişti biz yerken bir taraftan ağzına elimle ezip patates verdim.patatesi önüne koyuyorum minik minik almiyor eline.kendim tutturdum eline ağzına getirmedi elinde ezdi gitti suluguna bulaştırdı.biberonlari suluğu getiriyor azgına ama minik seyleri alıp yemiyor.