• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi geceler kızlar, çocuklar için sokağa çıkma kısıtlaması saat kaç aralığında net den bakdim her yerde başka birşey yaziyo, 5 aylık kızım, yarın bırakacak kimsem yok dışarı çıkmam lazım ve mecburen kızımla çıkcam
13:00 ile 16:00 arası

Gunqydin kizlar hayirli cumalar❤❤❤

Mutfaktan cikamiyirduuuuu🤭🤭🤭

Sabah
Buyuk kizimq cikolatqli krep+sut
Kucuk kizimq kasarli omlet+mandalina suyu
Kendime mantar kavurma😋😋😋

Kiyma cikardim buzluktan ilk defa pirasanin yemegini yapacam hep zeytinyagli yapardim😅😅😅
dunden de makarna var yine bir salta yaparim

Evi topladim simdi kizi 10 dk asagiya indiricem kimse yokken❤❤❤

Vay be beni bırakıp takımlara mı dahil oldun sen?Hani haftaya tartılıyorduk:KK43:
Kız bırakmadım
6 takıma ben 3 yıldır katılıyorum

3 aydır izindeydim geri döndüm orda cumadan cumaya tartılıyoruz aynı şekilde devam istersen seni de etiketleyeyim takım ile daha veriliyor haftalık bildirim yapıyoruz menüleri sporu yazıyoruz aynı sistem

Menülerle fikir ediniyoruz eleştiriyoruz elestiriliyoruz

Kahvaltı yaptık
Benimkiler pişiye dadandılar bu aralar pişi ve bazlama yaptım zavallı ben buğday ekmeği :63: yedim

Eşim okula gitti imza atıp gelecek canlı dersi var 14.30 da da kızımın dersi var

Miniği uyutup yürüyüşe çıkarım günlük 10.000 adım hedef 👍

Etli patlıcan şehriyeli bulgur pilavı yapacağım çorba var

Günaydın saat 10 da uyandım kahvaltı hazırladım krep yaptım yumurta haşladım süt geldi ciğerlerine inmesin ballı sütü bol iç dediler süt istemiştim kapıya bırakmış sütçü unuttum ara demiştim eğer süt olursa telefonda kapalı olunca aradı mı bilmiyorum kesilmeden pişirdim çay keyfi yapıyorum eşimle bugün yatak odası banyo ve tuvaleti temizlicem

Var siz alt kata inebilirsiniz
Kizlar genelgeye gore firinlar gezerek satis yapmayacak
Herkes yakin mesafeden alabilecekmis
Ay süper ya teşekkür ederim 😊
Market ve fırınlar açık saat beşe kadar açık isteyen alışveriş yapabilir.
Valla iyi oldu teşekkür ederim 😊
Kızlarr tüm hafta evde olduğum ve dışarı çıkmadığım için haftayı 0 tl ile kapatıyorumm🥰😍😘🌸💕
Ooo birinci belli oldu gibi ama pazar günü haftayı bitirelim 😍
Günaydın kızlar
tuce_tuce tuce_tuce bana bu ay için 6 gr altin yazabilirsin
Maaşalar hesaplanmış kafama göre gider hesabımı da yaptim altin çok artmazsa tamamdır.
😍 hemen yazıyorum bereketli olsun alınca beni etiketle olur mu şeker 😍

Çok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerinde

Bugün sabah ezanı vakti bir duada bulundum öğleye varmadan karşılık buldu şaşkınlığını yaşıyorum

Yuvamı dağıtan çocuklarımı arada koyanlardan
hakkımı sor Allah'ım demiştim

Yaklaşık 4 saat sonra kayınvalidenin öldüğü haberini aldım

Hala şaşkınım
Allah rahmet eylesin. Insan yasadigini biliyor ve bazi seyler unutulmuyor. Hele de yuva soz konusuysa isler degisiyor malesef. Benim de kendi kayinvalidemde elestirdigim eksik buldugum seyler var ama asla esimle benim.kotu olmamizi istemez. Aramiz bozulsa eminim yapici davranir.

Allah rahmet eylesin. Insan yasadigini biliyor ve bazi seyler unutulmuyor. Hele de yuva soz konusuysa isler degisiyor malesef. Benim de kendi kayinvalidemde elestirdigim eksik buldugum seyler var ama asla esimle benim.kotu olmamizi istemez. Aramiz bozulsa eminim yapici davranir.
Olması gereken de o zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back