- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Günde enaz 1500 kere iyiki olmuş deme garantisi varGirdik bu yola artık geri dönüşü yok
Sağlıkla kucağımıza alalım da büyütücez bakalım bizde
Ya bir ara 3000 falan degil miydi, ne kadar artmis, pek haber seyretmiyorum bu aralar, en son sayilari 3000 lerde birakmistim.Evet 32 bin küsür
Valla o diplomadan bir tane de ben istiyorum, doktorayi da bitirdim ama yetmedi bu sene oglanla ilkokula geri dondum, her aksam tekrar ve odev var.Evet ayakta sallayınca kontrol bende oluyor uyanmasına izin vermiyorumbeşiğine koysam 9-11 arası enaz 4 kez uyanır 11 den sonra gece moduna geçiyor çünkü.boyle kıpırdadikca hemen salliyorum uyumaya devam ediyor mecburen hemde benimde totom yer görmüş oluyor bu sayede☺
Canlı dersleri hiç deme zaten eşim karneye senin adını yazsınlar diyor sürekli.Inan çok yorucu sürekli kendimiz konu çalışıyoruz çocuğa anlatabilmek için.30 dk derste zaten o girdi bu cıktı öğretmenlerimiz ne yapsın dur oğlum kameranı aç kızım sesini kıs oğlum diyene kadar 15 dk geçiyor.insallaj herşey biran önce düzelir şu illet hastalık ta biran önce son bulur
13:00 ile 16:00 arası çıkılabilecekIyi geceler kızlar, çocuklar için sokağa çıkma kısıtlaması saat kaç aralığında net den bakdim her yerde başka birşey yaziyo, 5 aylık kızım, yarın bırakacak kimsem yok dışarı çıkmam lazım ve mecburen kızımla çıkcam
Çok çok teşekkür ederim sagolun13:00 ile 16:00 arası çıkılabilecek
ben sabaın aydınlığı diyorum : )Sabahın köründen bir günaydın da benden
Size dair bişeyler buldum okuyorum
Bugün bende tartılacağım 6. TakımdayımBugünkü kilom
Bol eksiler görmek dileğiyle canımBugün bende tartılacağım 6. Takımdayım
Tebrikler güzel verdin öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?