• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ayakta sallayınca kontrol bende oluyor uyanmasına izin vermiyorum😁beşiğine koysam 9-11 arası enaz 4 kez uyanır 11 den sonra gece moduna geçiyor çünkü.boyle kıpırdadikca hemen salliyorum uyumaya devam ediyor mecburen🤭hemde benimde totom yer görmüş oluyor bu sayede☺
Canlı dersleri hiç deme zaten eşim karneye senin adını yazsınlar diyor sürekli.Inan çok yorucu sürekli kendimiz konu çalışıyoruz çocuğa anlatabilmek için.30 dk derste zaten o girdi bu cıktı öğretmenlerimiz ne yapsın dur oğlum kameranı aç kızım sesini kıs oğlum diyene kadar 15 dk geçiyor.insallaj herşey biran önce düzelir şu illet hastalık ta biran önce son bulur 🙏
Valla o diplomadan bir tane de ben istiyorum, doktorayi da bitirdim ama yetmedi bu sene oglanla ilkokula geri dondum, her aksam tekrar ve odev var.

Iyi geceler kızlar, çocuklar için sokağa çıkma kısıtlaması saat kaç aralığında net den bakdim her yerde başka birşey yaziyo, 5 aylık kızım, yarın bırakacak kimsem yok dışarı çıkmam lazım ve mecburen kızımla çıkcam

Iyi geceler kızlar, çocuklar için sokağa çıkma kısıtlaması saat kaç aralığında net den bakdim her yerde başka birşey yaziyo, 5 aylık kızım, yarın bırakacak kimsem yok dışarı çıkmam lazım ve mecburen kızımla çıkcam
13:00 ile 16:00 arası çıkılabilecek

Bugünkü kilom

Eklentiler

• 20201204_082205.jpg
    20201204_082205.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 101
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back