🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendede tarhana çorbası bezelye brokoli salatası var.Öğlende bir tabak yeşil mercimekli erişte kaldı onu yerim.
Afiyet olsun canim1
Bizde de ayni seyler.var ek olarak termisifon calisiyor 230 geldi
Ayyyyy senin oglanda benim kizi goruyorum cami yalamasi filan

ne yaptınız...ğittiniz mi...sorun yoktur inşalla.
Geldim öğleden sonra kan film temiz çıktı tansiyonum düşük birazda halsiz olunca serum takıldı. Aile hekimin rapor yazsın dediler gelince aradım rapor yazdı 1 ay devam edebilir baş dönmesi eğer daha uzun sürerse dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş

Kahveci çok gelmiş hava soğuk bile değildi ama ev büyük dedin cephede kuzeyse heryer de yandıysa normal
Bi 15 gün falan düzenli yandı havalar cok guzel ev sabahtan akşama kadar güneş görüyor cok dusukte yaptık ki 15 I falandı açtım
Eviniydik olan arkadaşıma da 300 gelmiş ısınma elektirik cok oahali
Sizin nasıl merkezi sistem mi

Testin belli oldu mu canïm negatif olmus mu

Evet canim bizde kombi yok
Evin yalïtïmï cok iyi õgleden sonra gunes alïyor 58 geldi

Bu gün sadece kızımı yıkadım başka hiç bir şey yapmadım
Sabahtan beri baş ağrısı çok fena yaptı beni
Yarım saat kadar uyumuşum çok iyi geldi
Dünden yemeklerim vardı birde yemekle uğraşmadım iyi oldu
Şimdi kalkıp sofrayı hazırlayım

Depremi hissedenlere geçmiş olsun arkadaşlar...
Acil durum çantası şart Allah korusun..

Bütün yatırımlarımızi ben çantaya koydum.
Ama o telasta çantayı almak aklıma gelir mi bilemem.

Bize de doğalgaz 250 gibi geldi.
Ac kapa yaptım. Usumesigimizde kapattım.
İdare ettim.
Şükür geçen seneye göre çok uygun geldi.
Ama her gün yaksak demekkk ne olacak.

Gecmis olsunnn

Tarhana çorbası yumurtalı ıspanak yogurt turşu dünden kalan makarna vardı onları yedik yarına çorbam yeter tavuk sote bulgur pilavı yaparım dedim. Günün harcaması 70 TL taksi git gel parası 10 TL kantin 190 salçaları ve kuru patlıcan 50 TL yeşil zeytin dedi eşim 240 TL yi göndermiş meyve çok az kaldı ne zaman alırız bilmiyorum

Oyyy ben nerelere gideemmm. Diş doktoruna bir girdik çıkamıyoruz masraf 10 bin tl yi buldu
Birikim hayal bize napalım herşeyin başı sağlık. Diş sorunlarını erteledikçe masrafı da zahmeti de artıyor.
Ayyy çok geçmiş olsun diş işi zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…