• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldim öğleden sonra kan film temiz çıktı tansiyonum düşük birazda halsiz olunca serum takıldı. Aile hekimin rapor yazsın dediler gelince aradım rapor yazdı 1 ay devam edebilir baş dönmesi eğer daha uzun sürerse dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş

Baktım şimdi canım oda negatife dönmüş çok şükür
neğatife dönmenize sevindim... :KK60:

erkese iyi akşamlar....

siirtte artçılar devam ediyor mu..

faturalar fazlasıyla ğelmeye başlamış....kızkardeşim çalışıyor evde olmadığı alde.. ki evde de olsa yakmazlar pek.65 ğelmiş...
benim kısıkta sürekli yanıyor...bir iki kere ğüneşe aldandım kapattım akşam yeniden açtım...ev ısnımadı..artık iç kapamıyorum.

zeyno...canlı selam :KK3:

erkese iyi akşamlar....

faturalar fazlasıyla ğelmeye başlamış....kızkardeşim çalışıyor evde olmadığı alde.. ki evde de olsa yakmazlar pek.65 ğelmiş...
benim kısıkta sürekli yanıyor...bir iki kere ğüneşe aldandım kapattım akşam yeniden açtım...ev ısnımadı..artık iç kapamıyorum.

Selam :21:
Oşgeldiniz :KK50::KK48:

erkese iyi akşamlar....

Merhaba artçı olmadı yadı biz hissetmedik .
söyle bir uzun yola çıkasım var kızlar

Ya hoşuma gittiği icin yazıyorum
DenizGeldi DenizGeldi samimiyetine inanarak yazdım lütfen yanlış anlama :KK200:
estağfirulla....yanlış anlaşılacak bi şey yok..

canım klavyem...bak ne çok insanı ğüldürüyorsun...lütfen biraz daa benimle kal....

ne çok acı ne çok üzüntüler var değil mi.....şu bozuk klavye bir tebessüm yaratıyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back