Neyin var tucePek tadım yok kızlar yaa @Penguen negatif olmana çok sevindim umarım bir an evvel toparlarsın
Ödúle doymadınSabah;
Süt +Mısır gevreği
Öglen;
1 tabak yeşil mercimekli erişte
Yarım kase yogurt
Akşam;
Yoğurtlu kabak mezesi
1 kase yogurt
1 tabak bezelye yemeği
sade Türk kahvesi+sade soda
2 litre su
Birkaç çatal pasta yiyeceğim
Tam ödül vermedim ya ben hakkımı 2 ye böldümÖdúle doymadın
Geldim öğleden sonra kan film temiz çıktı tansiyonum düşük birazda halsiz olunca serum takıldı. Aile hekimin rapor yazsın dediler gelince aradım rapor yazdı 1 ay devam edebilir baş dönmesi eğer daha uzun sürerse dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş
neğatife dönmenize sevindim...Baktım şimdi canım oda negatife dönmüş çok şükür
Ve aleyküm selam canım nasılsın?
Selamneğatife dönmenize sevindim...
erkese iyi akşamlar....
siirtte artçılar devam ediyor mu..
faturalar fazlasıyla ğelmeye başlamış....kızkardeşim çalışıyor evde olmadığı alde.. ki evde de olsa yakmazlar pek.65 ğelmiş...
benim kısıkta sürekli yanıyor...bir iki kere ğüneşe aldandım kapattım akşam yeniden açtım...ev ısnımadı..artık iç kapamıyorum.
zeyno...canlı selam
teşekkür ederimmm.....bu ara ğöremedim pek sizi..soruyorum ama başına @ koymayınca anlaşılmıyor...kendimi şu ete @ alıştırmalıyımVe aleyküm selam canım nasılsın?
Merhaba artçı olmadı yadı biz hissetmedik .neğatife dönmenize sevindim...
erkese iyi akşamlar....
siirtte artçılar devam ediyor mu..
faturalar fazlasıyla ğelmeye başlamış....kızkardeşim çalışıyor evde olmadığı alde.. ki evde de olsa yakmazlar pek.65 ğelmiş...
benim kısıkta sürekli yanıyor...bir iki kere ğüneşe aldandım kapattım akşam yeniden açtım...ev ısnımadı..artık iç kapamıyorum.
zeyno...canlı selam
Ya hoşuma gittiği icin yazıyorumZeyno yaaaaaaa
Valla ben túm mesajları deşe deşe okuyorum bir harf bırakmıyorumteşekkür ederimmm.....bu ara ğöremedim pek sizi..soruyorum ama başına @ koymayınca anlaşılmıyor...kendimi şu ete @ alıştırmalıyımyoksa soruştuğum kimseler sormamış ğibi oluyorum..
Çıkmak mı isterdin .Merhaba artçı olmadı yadı biz hissetmedik .
söyle bir uzun yola çıkasım var kızlar
estağfirulla....yanlış anlaşılacak bi şey yok..
mesajdeşen zeynoValla ben túm mesajları deşe deşe okuyorum bir harf bırakmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?