- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Geçen ay aldılar onuElektriğin içinde yeni abonelik bedeli olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay aldılar onuElektriğin içinde yeni abonelik bedeli olabilir mi?
Afiyet olsun canim1Bendede tarhana çorbası bezelye brokoli salatası var.Öğlende bir tabak yeşil mercimekli erişte kaldı onu yerim.
Bizde de ayni seyler.var ek olarak termisifon calisiyor 230 geldiBizimde 150 küsürdü tam hatırlayamadım
Fırın çok kullanıyorum tv bilgisayar çok acık her gün süpürge çalışır haftada en az 5 makina çamaşır yıkanır 2 güne bir bulaşık makinası çalışır
Ayyyyy senin oglanda benim kizi goruyorum cami yalamasi filanBenim yemek var koltuk gelecek yerini ayarladık.Hemen süpürüp silerim çamaşır suyuyla havalandırırım salonu.Başka oturacak oda yok aksama hazır olsun.Ay oğlus nasıl heyecanlı yeni koltuk gelecek diye.Öğlen zili çaldım kapıya çıkmış bağırıyor annaneeee koltuğumuz hala gelmedi camdanda bakıyorum ama daha getirmediler diyorKoymuş küçük sandalyesini hem camı yalıyor hem bakınıyor annesinin kuzusu
İzmir pahalı demek canımGeçen ay aldılar onu
Geldim öğleden sonra kan film temiz çıktı tansiyonum düşük birazda halsiz olunca serum takıldı. Aile hekimin rapor yazsın dediler gelince aradım rapor yazdı 1 ay devam edebilir baş dönmesi eğer daha uzun sürerse dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuşne yaptınız...ğittiniz mi...sorun yoktur inşalla.
Bi 15 gün falan düzenli yandı havalar cok guzel ev sabahtan akşama kadar güneş görüyor cok dusukte yaptık ki 15 I falandı açtımKahveci çok gelmiş hava soğuk bile değildi ama ev büyük dedin cephede kuzeyse heryer de yandıysa normal
Testin belli oldu mu canïm negatif olmus muGeldim öğleden sonra kan film temiz çıktı tansiyonum düşük birazda halsiz olunca serum takıldı. Aile hekimin rapor yazsın dediler gelince aradım rapor yazdı 1 ay devam edebilir baş dönmesi eğer daha uzun sürerse dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş
Baktım şimdi canım oda negatife dönmüş çok şükürTestin belli oldu mu canïm negatif olmus mu
Evet canim bizde kombi yokBi 15 gün falan düzenli yandı havalar cok guzel ev sabahtan akşama kadar güneş görüyor cok dusukte yaptık ki 15 I falandı açtım
Eviniydik olan arkadaşıma da 300 gelmiş ısınma elektirik cok oahali
Sizin nasıl merkezi sistem mi
Hadi gõzūn aydïn canïmBaktım şimdi canım oda negatife dönmüş çok şükür
Gecmis olsunnnGeldim öğleden sonra kan film temiz çıktı tansiyonum düşük birazda halsiz olunca serum takıldı. Aile hekimin rapor yazsın dediler gelince aradım rapor yazdı 1 ay devam edebilir baş dönmesi eğer daha uzun sürerse dahiliye ve kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş
Sağol canımHadi gõzūn aydïn canïm
Kasım ayı full yandı ve iki kat ısıttım. Bana sanki iyi gibi geldi..Sanada epey gelmiş canım
Ayyy çok geçmiş olsun diş işi zorOyyy ben nerelere gideemmm. Diş doktoruna bir girdik çıkamıyoruz masraf 10 bin tl yi buldu
Birikim hayal bize napalım herşeyin başı sağlık. Diş sorunlarını erteledikçe masrafı da zahmeti de artıyor.
İki kat iseKasım ayı full yandı ve iki kat ısıttım. Bana sanki iyi gibi geldi..