Geçen ay geldi.Su 60 elektirik 239 geldiGerçekten fazla gelmiş
Yeni tasındın bir aydan fazla bir zamanın faturası olabilir mi canım
Sağ ol canım valla öyleKızlar çok geçmiş olsun burayı okuyunca gördüm depremi sallanmaya alışmamız lazım gibi
Birazdan kızımın okuluna gideceğim kitap gelmiş onu alacağım arkafaşımla yürüyeceğiz hava çok güzel eşimde cocukları çıkardı
Pırasa makarna yapacağım
Harcama olmaz inşallah
Çok zam geldi ama ya düşünce böyle gelmesi çok normal.İlk gördüğümde sinirlendimBizimde 150 küsürdü tam hatırlayamadım
Fırın çok kullanıyorum tv bilgisayar çok acık her gün süpürge çalışır haftada en az 5 makina çamaşır yıkanır 2 güne bir bulaşık makinası çalışır
Benim yemek var koltuk gelecek yerini ayarladık.Hemen süpürüp silerim çamaşır suyuyla havalandırırım salonu.Başka oturacak oda yok aksama hazır olsun.Ay oğlus nasıl heyecanlı yeni koltuk gelecek diye.Öğlen zili çaldım kapıya çıkmış bağırıyor annaneeee koltuğumuz hala gelmedi camdanda bakıyorum ama daha getirmediler diyorAbi bebek öğlen yemeği yedi oynadık biraz emziriyorum uyuyacak . Halsizim nedense korktum birde üzerime bi yorgunluk çöktühemen yemek yapıp biraz uzansam diyorum
ne yaptınız...ğittiniz mi...sorun yoktur inşalla.Yarın sabah taksiyle gitcem hastaneye eşimin karantina su bitmediği için çıkamazsınız dediler bugün aradık sağlık ekiplerini koku hala yok tansiyon düşüklüğü ve balgam derin nefes alınca öksürük ciğerlerimi yoruyor dedim tekrar hastaneye gelin dedi çok korkuyorum ciğerlerime inmemiştir umarım
İyiyiz cnm dışarı çıktık siz n’aptınız çocuklar biraz tarlada falan oynasin dedik :Cedric1003 nasılsınız
yazmışsınız...sonuç iyidir inşalla...Tahlilleri verdim ciğer filmi istedi tomografi istemedi yine sürüntü aldılar bekliyorum
Bizde doğru düzgün yakmadık bakalım ne gelecek.Elektirik su beni şok etti gazdan bir şok yemem inşİyiyiz cnm dışarı çıktık siz n’aptınız çocuklar biraz tarlada falan oynasin dedik :
Doğal gaz 365 gelmiş yuh ya doğru düzgün yakmadik
Bisey demiyorum ana siz anladınız ne demek istiyorumBizde doğru düzgün yakmadık bakalım ne gelecek.Elektirik su beni şok etti gazdan bir şok yemem inş
Elektriğin içinde yeni abonelik bedeli olabilir mi?269tl elektrik
98tl su oha ya be pahalı bir şehir burası.Gazda 500gelecek herhalde
Sanada epey gelmiş canımDoğalgaz faturası geldi 278₺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?