🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğle arasında 3kg süt aldım mayaladım.Yemek yedim.Soğan salatalık ekmek aldım bide.Ekmek baya oldu dolaba koydum 3 gün kesin gider oazartesiye bile kalır benceEşim yarın nöbetçi cumartesi sabah gelir.Kahvaltılık sebze meyve var 4-5gun idare ederiz.3gün 0 harcama planlıyorum

Sağ ol canım valla öyle

Çok zam geldi ama ya düşünce böyle gelmesi çok normal.İlk gördüğümde sinirlendim

Abi bebek öğlen yemeği yedi oynadık biraz emziriyorum uyuyacak . Halsizim nedense korktum birde üzerime bi yorgunluk çöktü hemen yemek yapıp biraz uzansam diyorum
Benim yemek var koltuk gelecek yerini ayarladık.Hemen süpürüp silerim çamaşır suyuyla havalandırırım salonu.Başka oturacak oda yok aksama hazır olsun.Ay oğlus nasıl heyecanlı yeni koltuk gelecek diye.Öğlen zili çaldım kapıya çıkmış bağırıyor annaneeee koltuğumuz hala gelmedi camdanda bakıyorum ama daha getirmediler diyorKoymuş küçük sandalyesini hem camı yalıyor hem bakınıyor annesinin kuzusu

ne yaptınız...ğittiniz mi...sorun yoktur inşalla.

İyiyiz cnm dışarı çıktık siz n’aptınız çocuklar biraz tarlada falan oynasin dedik :
Doğal gaz 365 gelmiş yuh ya doğru düzgün yakmadik
Bizde doğru düzgün yakmadık bakalım ne gelecek.Elektirik su beni şok etti gazdan bir şok yemem inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…