• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğle arasında 3kg süt aldım mayaladım.Yemek yedim.Soğan salatalık ekmek aldım bide.Ekmek baya oldu dolaba koydum 3 gün kesin gider oazartesiye bile kalır bence😂Eşim yarın nöbetçi cumartesi sabah gelir.Kahvaltılık sebze meyve var 4-5gun idare ederiz.3gün 0 harcama planlıyorum😂

Kızlar çok geçmiş olsun burayı okuyunca gördüm depremi sallanmaya alışmamız lazım gibi 😢😢

Birazdan kızımın okuluna gideceğim kitap gelmiş onu alacağım arkafaşımla yürüyeceğiz hava çok güzel eşimde cocukları çıkardı

Pırasa makarna yapacağım
Harcama olmaz inşallah
Sağ ol canım valla öyle

Bizimde 150 küsürdü tam hatırlayamadım
Fırın çok kullanıyorum tv bilgisayar çok acık her gün süpürge çalışır haftada en az 5 makina çamaşır yıkanır 2 güne bir bulaşık makinası çalışır
Çok zam geldi ama ya düşünce böyle gelmesi çok normal.İlk gördüğümde sinirlendim😂

Abi bebek öğlen yemeği yedi oynadık biraz emziriyorum uyuyacak . Halsizim nedense korktum birde üzerime bi yorgunluk çöktü 🙄 hemen yemek yapıp biraz uzansam diyorum
Benim yemek var koltuk gelecek yerini ayarladık.Hemen süpürüp silerim çamaşır suyuyla havalandırırım salonu.Başka oturacak oda yok aksama hazır olsun.Ay oğlus nasıl heyecanlı yeni koltuk gelecek diye.Öğlen zili çaldım kapıya çıkmış bağırıyor annaneeee koltuğumuz hala gelmedi camdanda bakıyorum ama daha getirmediler diyor😂Koymuş küçük sandalyesini hem camı yalıyor hem bakınıyor annesinin kuzusu❤️

Yarın sabah taksiyle gitcem hastaneye eşimin karantina su bitmediği için çıkamazsınız dediler bugün aradık sağlık ekiplerini koku hala yok tansiyon düşüklüğü ve balgam derin nefes alınca öksürük ciğerlerimi yoruyor dedim tekrar hastaneye gelin dedi çok korkuyorum ciğerlerime inmemiştir umarım
ne yaptınız...ğittiniz mi...sorun yoktur inşalla.

İyiyiz cnm dışarı çıktık siz n’aptınız çocuklar biraz tarlada falan oynasin dedik :
Doğal gaz 365 gelmiş yuh ya doğru düzgün yakmadik🙄🙄
Bizde doğru düzgün yakmadık bakalım ne gelecek.Elektirik su beni şok etti gazdan bir şok yemem inş😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back