- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Ayyy Evett evetKız o ışık değil miydi
Yavrularimiza saglik uzun omur versinArya cok güzel bir isim birçok dilde de karşılığı var.
belki 3. Kız olur belli mi olur
arya güzel ama ya bizim kesin arya olacaktı benim oğlanlar iki isimli ilk isimlerini eşim koyuyor ikincileri benBende küçük kızıma hamileyken demiştim eşime Arya olsun diye istememişti
ozur dilerim can yanlis anladim..ben seniPolo33 Canımcım sağlığım yerinde çok şükür
Kırmızı oda için dedim
Beni de benden alıyor buradaki insanların hayat hikayeleri
Bende çok beğenmiştimYavrularimiza saglik uzun omur versinAllah olmayanlara versin insallah ikinci 10 sene sonra Oldu 3. Sence kac sene de olur
Belki sana 3.de erkek gelir de müzik terimlerinden kurtulursun
arya güzel ama ya bizim kesin arya olacaktı benim oğlanlar iki isimli ilk isimlerini eşim koyuyor ikincileri ben
Kaç gün kalacaklarYa ben çok halsizim bacaklarım filan ağrıyorbebeğin bu huzursuzluğu ile kv ler bir araya geldiler zorlanıyorum . 2 kez kahve yaptım bugün 2 kez çay 2 kez masa hazırladım topladım yarın hepsi 3 er kez olur
meliha ölmus ve olen kizi da yasiyormus. melihanin en cok korktugu seyi kizi yasiyormus simdi .Polo33 Canımcım sağlığım yerinde çok şükür
Kırmızı oda için dedim
Beni de benden alıyor buradaki insanların hayat hikayeleri
Allah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattıkYavrularimiza saglik uzun omur versinAllah olmayanlara versin insallah ikinci 10 sene sonra Oldu 3. Sence kac sene de olur
Belki sana 3.de erkek gelir de müzik terimlerinden kurtulursun
arya güzel ama ya bizim kesin arya olacaktı benim oğlanlar iki isimli ilk isimlerini eşim koyuyor ikincileri ben
Bence de yaaa sabahtan çıkın önce kahvaltı gezin dolaşın dönüşte de yemeği yiyin geçin eve yoldan tatlı evregidince yap bi kahveAllah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattık
tuce_tuce buryan seviyor mu misafirler sabahtan götür kasma kadar tok türüyor
Hahahhaaa vallahi bilmem kp künefe istedi aldıkAllah isteyenlere versin biz çocuk faslini kapattık
tuce_tuce buryan seviyor mu misafirler sabahtan götür kasma kadar tok türüyor
Yarın orduevine gidip yıyın yemekle ugrasmaHahahhaaa vallahi bilmem kp künefe istedi aldık
Bebek çok huzursuz insan içine çıkılmaz lahmacun yaptıracağımYarın orduevine gidip yıyın yemekle ugrasma
Maalesefmeliha ölmus ve olen kizi da yasiyormus. melihanin en cok korktugu seyi kizi yasiyormus simdi .
Çok istedim ikinciye koymayı, babası ipek böceği diye dalga geçerler dedi koydurmadı. Leyla koyalım dedim ona da ben dalga geçerim dedi onu da koydurmadıBenim kızım olsa İpek olurdu
Hahha Leyla diyince yaprak dökümü geldiÇok istedim ikinciye koymayı, babası ipek böceği diye dalga geçerler dedi koydurmadı. Leyla koyalım dedim ona da ben dalga geçerim dedi onu da koydurmadı
Öyle mii öpüyorum minik azrayı
Şuan bende öyle oldum yaaatuce_tuce kolay gelsin..yalan yok ben de kayınvalidemler gelince ne zaman dönerler diye bekliyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?